Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tesekkur ederim canım yorumun için. Kanamam olmadi daha bu hafta inmiş galiba önceden bişey dememisti. Progestan kullanmaya başladım bebeğime zarari olmazsa sezeryanla olsa da sorun değil o iyi olsun da

Ben de progestanin sonunu kullandım az önce kullandım yarın kontrol var. Canım plesanta ilk rahme tutundugunda yerleşiyor aşağıya. Doktorun ayrıntılı bakınca fark etmiştir. Ben de gecen hafta ogrendim

Günaydın arkAdaslar bir sorum olucak sizlere 3 ayı dolduranlar doktoronuz vitamin yani takviye olarak hangi ilaçları verdi neler kullanıyorsunuz?Benim bu haftayla beraber bi demir ilacı birde vitamin verdi adı elevit ve gyneferon .

Canım canını sıkmay o testlerımız temizde cıksa rabbimden baska bilen yok bebeklerimizin sağlığını aslında kimse emin değil hersey Allahtan.

Günaydın arkAdaslar bir sorum olucak sizlere 3 ayı dolduranlar doktoronuz vitamin yani takviye olarak hangi ilaçları verdi neler kullanıyorsunuz?Benim bu haftayla beraber bi demir ilacı birde vitamin verdi adı elevit ve gyneferon .
can
ım bana devit 3 ve decavit verdi daha alıp başlamadım

Kızlar cinsiyetlerini öğrenenler yazabilir mi ben de en başa ekleyeyim
Erkekler
1-cerenkar
2-
3-
Kızlar
1-
2-
3-

Günaydın kızlar :) doktor bana şimdilik sadece gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi. Demir+b12+folik var içinde. Kan haplarına daha sonra geçecekmiş.
cerenkar cerenkar benimde erkek :)

Ohhh en güzel kısımdayız cinsiyetlerdaha biz öğrenemedik 2.hafta sonra dedi doktorumuz sel verip sır vermedi merakla bekliyoruz

Günaydın kızlar :) doktor bana şimdilik sadece gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi. Demir+b12+folik var içinde. Kan haplarına daha sonra geçecekmiş.
cerenkar cerenkar benimde erkek :)
Kızlar cinsiyetlerini öğrenenler yazabilir mi ben de en başa ekleyeyim
Erkekler
1-cerenkar
2-Hymph
3-
Kızlar
1-1Minikhatun
2-
3-

Ben de ay başından sonra gitmeyi düşünüyorum dr a. Bakalım cinsiyet belli olacak mı? :110:

Bugün ikili test için gittim ense kalınlığı çok iyi dedi çok şükür inşallah sonuçlarda iyi gelir ama cinsiyetle alakalı hiç bişey demedi allahım sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

X