Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın kızlar. Sabah doktora gittim çok şükür ikili iyi çıktı. Bebişte maşallah iyi büyümüş 10 günde. cinsiyet kesin erkek dedi doktor zaten baya arsız çıktı bizimki açtı gösterdi bize de :) rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Şimdiden bunlar bu kadar mutlu ediyorsa sağlıkla kucağımıza aldığımızda kim bilir nasıl hisseder insan...
Gözünüz aydın canım rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️☺️ Paşalarımız çoğunlukta ☺️☺️

Test sonuçlarım çıktı kızlar. Aksam 6da ciktigi için doktorumu aramadim ama internetten baktigim kadariyla sınırda riskliyim. Pek iyi hissetmiyorum kendimi

Test sonuçlarım çıktı kızlar. Aksam 6da ciktigi için doktorumu aramadim ama internetten baktigim kadariyla sınırda riskliyim. Pek iyi hissetmiyorum kendimi
Canım sen içini ferah tut anne olduğumuzdan biraz hassasız. İnternete çok bakma stres yapıp bebişide üzme. Allah ın izniyle hiç bişey olmaz

Kızlar bebişlerinizin yemek uyku vs için herhangi bir kitap aldınız mı? Ben adem güneşin kitabını almayı düşünüyorum da bide size soruyum dedim başka güzel kitap var mı? Ben bebeğimi inşallah bildiklerimden ziyade okuduklarımla büyütmek istiyorum

kaç çıktı canım değerin? Ben bugün gösterdim doktoruma. Daha bakmadan %80 doğruluğu vardır ona göre dedi. Yani hiç bir zaman ne iyisi ne de kötüsü tam doğru sonuç vermiyo o yüzden üzme kendini

canım bol bol dua et hiç te moralini bozma sorunlu denip sağlıkla doğan o kadar çok kişi var.. benim doktorum hatta yaştan dolayı çıkabilir kafana çok takma ultrason ölçümlerin normal demişti. birde en yüksek oran 1/100 yani 100 bebekten 1 tanesinde çıkmış 99 tane si temiz oluyor.. Rabbim gönlünü ferahlatsın bıcır bıcır akıllı sağlıklı bir melek nasip etsin bebeşini de üzme bence...

Günaydın kızçeler bugün aile hekimliğinden aradılar hamilelik durumu sisteme düşmüş sürekli arayıp bilgi alacağız dediler gitmeme gerek varmı ki

Kızlar bebişlerinizin yemek uyku vs için herhangi bir kitap aldınız mı? Ben adem güneşin kitabını almayı düşünüyorum da bide size soruyum dedim başka güzel kitap var mı? Ben bebeğimi inşallah bildiklerimden ziyade okuduklarımla büyütmek istiyorum
canım bu konuda hiç bilgim yok açıkçası kitap almakta aklıma gelmedi bakalım daha çok oyun ve eğitimle alakalı alırım diye düşünmüştüm.

Doktorumla konustum bugun nifty testinden bahsetti yuzde 99 sonuc veriyomus sadece kanda bakiliyomus. Amerikaya gonderiyolar.Sonuc da 10-12gun icinde geliyomus.icimin rahatlamasi icin o testi onerdi. (Bu arada sorunlar icin down riskin 237'de 1 ama 250 nin altina dusnemesi gerekiyomus) sonuc olarak o testi yaptircaz gibi gorunuyo. Bugun bikac yeri arayip fiyat alicam. Kendi hastanem de yapiyo ama minimum 2000 fiyat verdi.

X