Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bana doktorum demir+folik+b12 olan bi ilaç yazdı 2 günde bir onu içiyorum. Sanırım demire gerçekten ihtiyacım var olmadık zamanlarda üşüyorum yaz günü :)

Multivitamin ne verdi cnm bana da vitamin yazacağım dedi bu hafta. ne güzel ben yurtdışı cesaret edemezdim sanırım.. kaç saatlik yolculuktu.. belki bu hafta cinsiyet söyler diye umuyorum
Vitamin olarak previt positive verdi bugun gidip alacağım. Bide mide bulantısı hala devam ediyo dedigim icin bitane bulanti hapi da yazdi ama son 3 gündür bulantilarim cok azaldi o yuzden almayacagim sanirim. Toplamda aktarmalarla birlikte 17 saatlik bir yolculuktu ama ucak cok rahattı uyuya uyuya gidip geldim. Doktorum dedektorlerden de gecebilirsin hic sorun yok dedi. Bitek amerika çıkışı tomografi makinesi gibi biseye sokuyolar ondan huylandim ve polise sordum. Hicbir zarari olmadigini soyledi oyle girdim.

15haftada tam olarak belli olur bence cinsiyet. Ben bile düşünüyorum iki hafta sonra baska bi doktora mi gidip sorsam diye ama sonra nasilsa ogreniceksin bosuna radyasyon verme cocuga diyorum. Karisik haller icindeyim

15haftada tam olarak belli olur bence cinsiyet. Ben bile düşünüyorum iki hafta sonra baska bi doktora mi gidip sorsam diye ama sonra nasilsa ogreniceksin bosuna radyasyon verme cocuga diyorum. Karisik haller icindeyim

Ultrason makinesinde radyasyon yokmuş ki. Ses dalgalarıyla çalışan bi alet. Kuzenim doktor ona sormuştum. Ben de çok pipirikliyim çünkü. İki haftada bir ultrasona giriyorum. Kuzenim ultrasonun bebeğe zararı olmadığını söyleyince rahatladım biraz.

ultrasyon zararli degil ki canim. ben haftada bir girdim riskli gebelikti benimki. hatta yeri geldi 4 gun gecmeden girdigim bile oldu. dr.riskli olsaydi giripte dakikalarca bakmazdi.

Oh teşekkürler bende rahatladım şimdi. Ozaman iki hafta sonra baska biyere gidip baktirayim cinsiyetine belki belli olur dimi

Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da "" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

Selam kızlar ben bugün gittim kontrole cinsiyet belli değilmiş. Ancak iki hafta sonra belki belli olurmuş dedi doktorum..

Bana doktorum demir+folik+b12 olan bi ilaç yazdı 2 günde bir onu içiyorum. Sanırım demire gerçekten ihtiyacım var olmadık zamanlarda üşüyorum yaz günü :)
benim folik asit içinde b12 ve d3 vitamini de var şu an.. folik kesilecek se içinde varsa değişen birşey yok o zaman

Selam kızlar ben bugün gittim kontrole cinsiyet belli değilmiş. Ancak iki hafta sonra belki belli olurmuş dedi doktorum..
arkadaşa 12. haftada söylediler.. ben 12 de gittim bacaklarını açmadı bizimki hem de hiç ya bağdaş kurdu ya birleştirdi arasını açtıramadı doktor.. 14. haftada net belli olur dedi.. çarşamba gideceğim tabi yine utangaç olmaz sa benim ki..:) minnoşum benim...

İnşallah belli olur. Ben de iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Bizim de o zaman 14 hafta bitmiş oluyor.

benim folik asit içinde b12 ve d3 vitamini de var şu an.. folik kesilecek se içinde varsa değişen birşey yok o zaman
foliği kestik canım baya koca kapsül içiyorum içinde folikte görünüyo hatta. Yarın sabah gidicem doktora hem ikilinin sonucu için hem gösterirse cinsiyeti kesinleştiririz demişti doktorum. Bakalım hayırlısı :)

Günaydın kızlar. Sabah doktora gittim çok şükür ikili iyi çıktı. Bebişte maşallah iyi büyümüş 10 günde. cinsiyet kesin erkek dedi doktor zaten baya arsız çıktı bizimki açtı gösterdi bize de :) rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Şimdiden bunlar bu kadar mutlu ediyorsa sağlıkla kucağımıza aldığımızda kim bilir nasıl hisseder insan...

Benimde ikili tarama testi sonucum çok şükür temiz cıktı.DArısı bekleyennlere.Biz henüz cinsiyetle alakalı kesin bi yorum alamadık doktorumuz 20 güne dedi ama biz erkek olduğunu düsünüyoruz bütün tahminler bu yönde bakalım ocakda doğum yapacaklarda kızlar azınlık olucak sanırım

Sagolasin insallah
Mide bulantim tamamen geçti bazen hamile oldugumu unutuyorum cuma günü ikili testimiz var ister istemez sıkılıyorum

Ayy ne güzel yaa. Darısı benim başıma. Artık benim de mide bulantılarım geçse. Normal hayatıma dönsem.
İkili testten de güzel sonuç alırsın inşallah. Belki cinsiyet de öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…