Vitamin olarak previt positive verdi bugun gidip alacağım. Bide mide bulantısı hala devam ediyo dedigim icin bitane bulanti hapi da yazdi ama son 3 gündür bulantilarim cok azaldi o yuzden almayacagim sanirim. Toplamda aktarmalarla birlikte 17 saatlik bir yolculuktu ama ucak cok rahattı uyuya uyuya gidip geldim. Doktorum dedektorlerden de gecebilirsin hic sorun yok dedi. Bitek amerika çıkışı tomografi makinesi gibi biseye sokuyolar ondan huylandim ve polise sordum. Hicbir zarari olmadigini soyledi oyle girdim.Multivitamin ne verdi cnm bana da vitamin yazacağım dedi bu hafta. ne güzel ben yurtdışı cesaret edemezdim sanırım.. kaç saatlik yolculuktu.. belki bu hafta cinsiyet söyler diye umuyorum
15haftada tam olarak belli olur bence cinsiyet. Ben bile düşünüyorum iki hafta sonra baska bi doktora mi gidip sorsam diye ama sonra nasilsa ogreniceksin bosuna radyasyon verme cocuga diyorum. Karisik haller icindeyim
ultrasyon zararli degil ki canim. ben haftada bir girdim riskli gebelikti benimki. hatta yeri geldi 4 gun gecmeden girdigim bile oldu. dr.riskli olsaydi giripte dakikalarca bakmazdi.Ultrason makinesinde radyasyon yokmuş ki. Ses dalgalarıyla çalışan bi alet. Kuzenim doktor ona sormuştum. Ben de çok pipirikliyim çünkü. İki haftada bir ultrasona giriyorum. Kuzenim ultrasonun bebeğe zararı olmadığını söyleyince rahatladım biraz.
Oh teşekkürler bende rahatladım şimdi. Ozaman iki hafta sonra baska biyere gidip baktirayim cinsiyetine belki belli olur dimiUltrason makinesinde radyasyon yokmuş ki. Ses dalgalarıyla çalışan bi alet. Kuzenim doktor ona sormuştum. Ben de çok pipirikliyim çünkü. İki haftada bir ultrasona giriyorum. Kuzenim ultrasonun bebeğe zararı olmadığını söyleyince rahatladım biraz.
benim folik asit içinde b12 ve d3 vitamini de var şu an.. folik kesilecek se içinde varsa değişen birşey yok o zamanBana doktorum demir+folik+b12 olan bi ilaç yazdı 2 günde bir onu içiyorum. Sanırım demire gerçekten ihtiyacım var olmadık zamanlarda üşüyorum yaz günü :)
arkadaşa 12. haftada söylediler.. ben 12 de gittim bacaklarını açmadı bizimki hem de hiç ya bağdaş kurdu ya birleştirdi arasını açtıramadı doktor.. 14. haftada net belli olur dedi.. çarşamba gideceğim tabi yine utangaç olmaz sa benim ki..:) minnoşum benim...Selam kızlar ben bugün gittim kontrole cinsiyet belli değilmiş. Ancak iki hafta sonra belki belli olurmuş dedi doktorum..
arkadaşa 12. haftada söylediler.. ben 12 de gittim bacaklarını açmadı bizimki hem de hiç ya bağdaş kurdu ya birleştirdi arasını açtıramadı doktor.. 14. haftada net belli olur dedi.. çarşamba gideceğim tabi yine utangaç olmaz sa benim ki..:) minnoşum benim...
daha net olur canım o zaman bakalım bizimki gösterecek mi..İnşallah belli olur. Ben de iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Bizim de o zaman 14 hafta bitmiş oluyor.
foliği kestik canım baya koca kapsül içiyorum içinde folikte görünüyo hatta. Yarın sabah gidicem doktora hem ikilinin sonucu için hem gösterirse cinsiyeti kesinleştiririz demişti doktorum. Bakalım hayırlısı :)benim folik asit içinde b12 ve d3 vitamini de var şu an.. folik kesilecek se içinde varsa değişen birşey yok o zaman
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır ikili testler stresi var Allah'ın izniyle iyi gelicek sonuçlar
Benimde cuma günü Can'ım inşallah iyi geçer dua edelimSagolasin insallah
Mide bulantim tamamen geçti bazen hamile oldugumu unutuyorumcuma günü ikili testimiz var ister istemez sıkılıyorum
Sagolasin insallah
Mide bulantim tamamen geçti bazen hamile oldugumu unutuyorumcuma günü ikili testimiz var ister istemez sıkılıyorum