- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
11. Haftada bende de vardı canım halada az da olsa oluyorr panik yapmana gerek yok.Kimş gebeliklerde bu ağrı olurmus ki benim zaten evvelindede cok ağrım oldurdu hasta olcagım zamanlarda.Iyi geceler kizlar benim gun icinde hafif hafif adet agrisi gibi kasiklarim agriyor geciyor bikac gundur boyle druma da soramadim daha bu durumu yasayanlariniz var mi
bende 2 dilim çikolata atıp gittim ama işe yaramadı ya bizimki yorgundu herhalde fındığım..acaba biz işte çalıştıkça o da yoruluyor mu sürekli ne yapıyor diye merak ediyorum..benimkide sırtı dönük duruyodu. Biraz dürtmeyle önünü döndü :) doktor bundan sonra kontrollere tatlı yiyip gel dedi hareketli oluyomuş tatlı yiyince aklında olsun
Ne yaptın canım görebildin mi...Bakalım bizimki ne yapıcaak merak ediyorumm Yaa yarın olsun da artık görsem bi.2 haftadır görmedim
arada bende de oluyor hızlı harekette bıçak saplanması gibi.. rahim büyüyor diye düşünüyorum ben amaIyi geceler kizlar benim gun icinde hafif hafif adet agrisi gibi kasiklarim agriyor geciyor bikac gundur boyle druma da soramadim daha bu durumu yasayanlariniz var mi
Gördüm bugünn minnakımı öyle mutluyumki cok hareketliydi cok sükür ultrason taramamamız ense burun kemiği iyi cıktı kan testimizide verdik sonuclar salı acıklanacak ama hiç durmadı yerinde kıpır kıpırdı maşallah bayada büyümüs artık hersei vardı bebek görünümümdeydi cok şükürNe yaptın canım görebildin mi...
Aynen benim adetlerimde cok sancili olurdu druma sordum o da normal dedi minoset icebilirsin cok agrin olursa dedi Rabbim sag saglim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah11. Haftada bende de vardı canım halada az da olsa oluyorr panik yapmana gerek yok.Kimş gebeliklerde bu ağrı olurmus ki benim zaten evvelindede cok ağrım oldurdu hasta olcagım zamanlarda.
Evet cnm dr da ole dedi rahim buyudugu icin baglar da geriliyormus ondan olabiliyormusarada bende de oluyor hızlı harekette bıçak saplanması gibi.. rahim büyüyor diye düşünüyorum ben ama
İnsan görünce çok duygulanıyor cnm biraz daha büyüyünce benzetmeye de başlarız inşallah anneye babaya gibi .. Rabbim sağlıkla elimize alıp mis kokularını koklamayı nasip etsin..Gördüm bugünn minnakımı öyle mutluyumki cok hareketliydi cok sükür ultrason taramamamız ense burun kemiği iyi cıktı kan testimizide verdik sonuclar salı acıklanacak ama hiç durmadı yerinde kıpır kıpırdı maşallah bayada büyümüs artık hersei vardı bebek görünümümdeydi cok şükür
Benim onların hepsinde kız çıkıyor cnm birde telefonda bir uygulama gördüm onu yükledim onda da erkek.. önemli olan hayırlı evlat olması.. telefon uygulamasını çoğu kişi tutuyor yazmış bakalım ne olacak sonuç..Kızlar çin takvimine baktınız mı bebiş cinsiyetleri tutuyo mu
Benimki erkek. Kuzeniminki de kiz. Ona da 12.haftada soylediler.Merak ettim cinsiyetini canım yazmamışsın :)
Aminn insallah ne güzel dedinn öyleİnsan görünce çok duygulanıyor cnm biraz daha büyüyünce benzetmeye de başlarız inşallah anneye babaya gibi .. Rabbim sağlıkla elimize alıp mis kokularını koklamayı nasip etsin..
Hangi uygulama canım. Aynen en önemlisi o ama beklemekte en tatlı heycanBenim onların hepsinde kız çıkıyor cnm birde telefonda bir uygulama gördüm onu yükledim onda da erkek.. önemli olan hayırlı evlat olması.. telefon uygulamasını çoğu kişi tutuyor yazmış bakalım ne olacak sonuç..
teldeki uygulama neymis canim ozelden yazsana bir ara bana.Benim onların hepsinde kız çıkıyor cnm birde telefonda bir uygulama gördüm onu yükledim onda da erkek.. önemli olan hayırlı evlat olması.. telefon uygulamasını çoğu kişi tutuyor yazmış bakalım ne olacak sonuç..
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGunaydin herkese. cinsiyeti bizde ogrendik. büyük bir ihtimal erkek dedi. oglusun dedigi oldu. o hep erkek olsun istedi. Hakkimizdan hayırlısı. Rabbim hayırlı evlatlar eylesin hepimizinkini.
amin canim. insallah kokularini da duyariz.Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı evlat olsun cnm çarşamba bende gideceğim inşallahGunaydin herkese. cinsiyeti bizde ogrendik. büyük bir ihtimal erkek dedi. oglusun dedigi oldu. o hep erkek olsun istedi. Hakkimizdan hayırlısı. Rabbim hayırlı evlatlar eylesin hepimizinkini.