- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
Günaydın canımGünaydın herkese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Sabah doktora gittim çok şükür ikili iyi çıktı. Bebişte maşallah iyi büyümüş 10 günde. cinsiyet kesin erkek dedi doktor zaten baya arsız çıktı bizimki açtı gösterdi bize de :) rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Şimdiden bunlar bu kadar mutlu ediyorsa sağlıkla kucağımıza aldığımızda kim bilir nasıl hisseder insan...
Maşallah canım benimki geçen hafta göstermedi bu hafta ne yapacak bakalım..Günaydın kızlar. Sabah doktora gittim çok şükür ikili iyi çıktı. Bebişte maşallah iyi büyümüş 10 günde. cinsiyet kesin erkek dedi doktor zaten baya arsız çıktı bizimki açtı gösterdi bize de :) rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Şimdiden bunlar bu kadar mutlu ediyorsa sağlıkla kucağımıza aldığımızda kim bilir nasıl hisseder insan...
Hadi bakalım hayırlısıarkadaşa 12. haftada söylediler.. ben 12 de gittim bacaklarını açmadı bizimki hem de hiç ya bağdaş kurdu ya birleştirdi arasını açtıramadı doktor.. 14. haftada net belli olur dedi.. çarşamba gideceğim tabi yine utangaç olmaz sa benim ki..:) minnoşum benim...
kızlar merhaba benimde 29 ocak gözüküyor kızım olucak rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)
sağol canım öyle oldu galibaMerhaba amin inşallah. Cinsiyeti erken öğrenmişsin baya. Hadi hayırlısı.
amin canım hepimize inşallah...Gözün aydın canım. Allah oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım çikolata işini denedim gerçekten taklalar atıyodu. İnşallah senin bebişte gösterir bu hafta. Randevun ne zaman?Maşallah canım benimki geçen hafta göstermedi bu hafta ne yapacak bakalım..
Maşallah Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin cnmkızlar merhaba benimde 29 ocak gözüküyor kızım olucak rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)
Amin cnm inşallah bende karasızdım son anda yaptırayım dedim şükür sıkıntı çıkmadıSelam kızlar bizde gittik doktora ikili test yaptırmadım ben stres yaşamak istemiyorum ama ense kalınlığı ölçümü normal çıktı, burun kemiği de oluşmuş şükürler olsun cinsiyeti de kız gibi duruyor dedi ama iki hafta sonra net belli olur dedi Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ay maşallah İkizleri seviyorum cnm ayrı yumurta ikizi mi Rabbim kolaylaştırsın ne güzel bıcır bıcır olurlar.Merhaba kızlar benimde doğumum 19 ocak görülüyor.
ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse :) cinsiyetleri tam belli değil ama biri kesin kız diğeride %80 kız dedi doktor. Rabbim herkesin bebişlerini kucağına almasını nasip etsin
yarın cnm çikolata yiyyip gitmiştim uyuyordu kuzcuum.. yarın 1.15 aç mı gitsem diyorum karar veremedimamin canım hepimize inşallah...
canım çikolata işini denedim gerçekten taklalar atıyodu. İnşallah senin bebişte gösterir bu hafta. Randevun ne zaman?
Güzel haberlerle gel cnmMerhaba kızlar benimde ikili test sonucum bu akşam çıkacak. Herkes hayırlı haberler alır inşallah. Cinsiyet için hala beklemedeyiz cok merak ediyorum. Son ultrason resminde bacakları açık ama hicbisey belli olmuyo ki resim cok buyukmus yukleyemiyorum buraya
Şükürler olsun canım sevindim senin adınaAmin cnm inşallah bende karasızdım son anda yaptırayım dedim şükür sıkıntı çıkmadı
tokken daha çok hareket ediyormuş. Bi arkadaşımın bebeği daha büyük yemek yediğimde içimde dans ediyo resmen diyodu :)yarın cnm çikolata yiyyip gitmiştim uyuyordu kuzcuum.. yarın 1.15 aç mı gitsem diyorum karar veremedim
Evet canim ayri yumurta ikizleriiAy maşallah İkizleri seviyorum cnm ayrı yumurta ikizi mi Rabbim kolaylaştırsın ne güzel bıcır bıcır olurlar.