- 13 Haziran 2017
- 85
- 43
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sağlıklı olsunlar da önemli olan bu cnmHayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah grubun cogu erkek galiba suan hiç kızımız yok
teşekkür ederim canım darısı başına..benim 1 haftada açıklandı ama arkadaş aynı yere gidiyordu 2 günde belli olmuş değişiyor sanırıımGözünaydınn iiyi çıkmasına cok sevindim darısı başıma insşallah kac gün de acıklandı bende bekliyorum sonucu
Güzel haberlerle gel cnm .. bende ilk bebeğimi kaybettim. biri kanamam var deyince içim cız ediyor .. Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun. Ama içini ferah tut arkadaşın risk i var görünüyor ama ultrason cihazı ölçümleri normal görünüyor. o takmadı bende yaştan dolayı buna hazırlamıştım.. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin elimizden gelen br şey yok.. dualarımız meleklerimizle...Bende salı günü hem ikili sonucu için gidicem hem de cinsiyeti kesinleştiririz dedi doktorum. Bazen içime öyle bi korku giriyoki sonra her şey Allah'tan diyorum. Sanırım ilkini kaybettiğim için bu kadar çok aklıma düşüyo. Evde bi ultrason cihazı olsa sürekli ona bağlı yaşarım sanırım. Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Tesekkür ederim canım benim de salı yada carsamba dedi amaa nolucak insallah temiz çıkarteşekkür ederim canım darısı başına..benim 1 haftada açıklandı ama arkadaş aynı yere gidiyordu 2 günde belli olmuş değişiyor sanırıım
Günaydın canımGünaydın herkese....
yapmışsın canım bende ekledim seni..inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..bende banyo sonrası hindistan cevizi yağı sürmeye başladııom iç karnım da dar muhtemel çatlayabilir ama ben elimden geleni yapayım dedim bakalım..aktarlarda soğuk sıkım hindistan cevizi yağı buldum ben cnm tatile nereye gidiyorsun.. hangi vasıta ile yolculuk yapacaksın bizimde niyetimiz var da..eşimin izin durumunu bekliyorum
Kilo durumu nedir arkadaslar 12.haftayi bitirenler yani ilk trimestr dönemi kac kilo alarak kapattı veya hiç almadımı bunun üzerine konusabiliriz veya kim ne kadar aldı mevcut durum
Merhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.
Doktora sordum önemli değil dedi ama 11+3 olmaliyken 11+0 çıktı. Aklıma takıldı acaba bu hafta az mı büyümüş u ultrasondan ultrasona degisiklik olur mu?
cnm 15 haftalık olcm tam yarın dhada hssedyrum ellemeden bıle hssedyrum hareketı cok guzel brseyKaç haftalıksın cnm bende elliyorum ama göremiyorum..ve hissedemiyorum ama ilklerde 21 haftadan itibaren ilk olmayanlarda 16 dan itibaren diye okudum belki 1-2 hafta değişebilir
Anladım canım sen suan yeni doldurmussun anladıgım kadarıyla hamilelik imzanda öyle diyor :) yani seninki artık senin yediklerinden besleniyor demekki annesi:)
Evet canım bugün benim de dikkatimi çekti demekki hemen 12 haftada dolmuyor tamamlanma süresi var..
Teşekkür ederim12+6 da tam üç ay bitmiş oluyor. Şöyle ki 12 hafta 84 gün yapıyor. Artı 6 gün daha 90. Hamilelikte ay hesabı böyle yapılıyor. Yani 4 hafta bir ay olarak sayılmıyor
Multivitamin ne verdi cnm bana da vitamin yazacağım dedi bu hafta. ne güzel ben yurtdışı cesaret edemezdim sanırım.. kaç saatlik yolculuktu.. belki bu hafta cinsiyet söyler diye umuyorumcanım biraz geç cevap verdim kusura bakma tatilde hiç bakamadım daha yeni döndük. tatilde uçakla miami ye gittik doktorumun izniyle. çok keyifli geçti. yol biraz yordu ama korkulacak hiçbir şey olmadığını söyledi doktorum. gelir gelmez de hemen ikili test için gittim 2 gün sonra çıkacak sonuçlarım. cinsiyet için bir ay daha bekleyin 16. haftada söylerim dedi nasıl dayanıcam bakalım o kadar zamana kadar. bu arada ultrason boyunca bizimki mışıl mışıl uyuyodu uyandıramadık. bir sonraki sefere çikolata yiyip gidicem bende. bide doktorum folik asiti bıraktırdı multivitamin yazdı artık onu kullanıcakmışım. pazartesi başlayacağım.