Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bence de canım bebişi üzme artık. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim kızımda da plasenta aşağıdaydı en başta. Zamanla yukarı çıktı. Hayırlısı olsun. Bebişler sağlıklı olsun yeter ki gerisi önemli değil.
İsminiz de ilginçmiş. Bi hikayesi falan var mı? Bizim çocukların da birer ismi bizim isimlerimiz. Yani oğlana babası kendi ismini verdi. Kıza da ben. Üçüncü de öyle olacak Allah nasip ederse :)
Ya yanlış anlama beni ama bunu hep merak etmişimdir. Bir arkadaşım vardı o da annesinin ve anneannesinin ismini erkek kardeşi babası ve dedesinin ismini almış. Hani nine dede anlarım da bir insan kendi ismini neden koyar çocuğuna buna anlam verememiştim. Yanlış anlamazsan sana sormak istiyorum :)

Kızlar bulantısı azalan var mı? Benim önceden sabahları bulanırdı şimdi sabah çok iyiyim ama bu seferde akşam yemek yiyemiyorum. Akşam ne yersem yiyim kesin çıkıyo. Vicdan yapıyorum bi yandan hala adam gibi bişey yiyemiyorum diye. Sadece sabahları yumurta peynir yoğurt :işsiz:
benim belli bir düzenim yok ne zaman bulanacağı ekşime olacağı belli olmuyor biraz iyi oluyorum içimden bu sefer bitti diyorum hop başa dönüyorum üstüste bulanabiliyor yada gün boyu..

Çok teşekkür ederim. Koskoca üniversite hastanesinde gece icin tek doktor nasil olmaz? O degil hemsireler kendi basina beni ac biraktilar sabah kurtaj olur diye.. Bi de odalarında uyuyup kapıyı kilitlemisler sabaha kadar boş serum kolumda bekledim.. bir hafta sonra tekrar gittigimde bashekimlik dekanlik rektorluk hepsi icin sikayet dilekcesi verecegim. Olmadi bakanlik basbakanlik.. Doktor hastane konusunda çok bunaldim. Özelde para icin yapmadiklarini bırakmıyorlar devlette bunlar oluyor..
boş serumda kan gelmeye başlamıştı bende ama iğnelerden bahsediyorsan onu çıkarmıyorlar ben özele gitmiştim ve aynı şekilde 12 den sonra yemek içmek yasak.. kürtaj olabilirsin diye...

Çok teşekkür ederim canım insallah.. Ayy o da çok güzel fikirmis :KK66: Kümbet yaylasini duymustursun belki. Işte o yaylada doğup Karadeniz e akan Aksu nehri var. Sevgiliyken o nehri takip eden yolla ben esime eşim bana gelirdi. Aksu ismine o zaman karar vermiştik. Esim cem ismini niye seçti bilmiyorumo_O ama ben Mircan ismini sesini ve çalışmalarını çok sevdiğim müzisyenden dolayı istiyorum. Ninni de soyluyor :KK68:hatirlarsin

Hmm çok anlamlı :) mircan kayayı biliyorum evet. Oğlumda çok dinlemiştik ninnilerini :KK66:

Ya yanlış anlama beni ama bunu hep merak etmişimdir. Bir arkadaşım vardı o da annesinin ve anneannesinin ismini erkek kardeşi babası ve dedesinin ismini almış. Hani nine dede anlarım da bir insan kendi ismini neden koyar çocuğuna buna anlam verememiştim. Yanlış anlamazsan sana sormak istiyorum :)

Peygamber efendimiz zamanında kişiler babasının ismiyle anılırmış. Hz Ömerin oğlu Abdullahı peygamber efendimiz çok severmiş. Ben de oğlum olursa hep Abdullah Ömer (Abdullah bin Ömer) koymak istiyorum diyordum. Eşimin de adı Ömer olunca madem ona babasının ismini koyduk kızıma da kendi ismimi koyayım dedim. Aslında eskiden beri kendi ismimi vermek istiyordum sonra iki isme döndü. Öyle yani :KK66:

Arkadaşlar bugün hastanemi arayarak ikili tarama testi için randevu aldım yarına gidicem ac mı tok mu gidiliyor sonrasında kanda veriliyormus galiba ?Bu konuda bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar bugün hastanemi arayarak ikili tarama testi için randevu aldım yarına gidicem ac mı tok mu gidiliyor sonrasında kanda veriliyormus galiba ?Bu konuda bilgisi olan varmı?
Aç tok farketmiyor cnm ben tok gittim sadece ultrason ölçümleri ile kan verme aynı gün olmalı

Hic farketmiyor canim tok git. Dun bnde yaptrdm. Normal ultrasonda ense kalinligini olcup söyledi sonra kan vermeye gonderdi. On gun snra sonuc cikacakmis benimkinin

Teşşekkür ederim canım cook saol 15 20 dakika sürüyor diyorlar seninde öle mi oldu uzun sürüyormu gercekten?

Günaydın herkese canlarım çok şükür ikili tarama temiz çıktı. İki hafta sonra üçlü tarama olacak ama doktor muayene etmedi sadece kanama riski olabilir dedi öyle bir durum da hemen acile gel dedi kafam karıştı :KK43:

Günaydın herkese canlarım çok şükür ikili tarama temiz çıktı. İki hafta sonra üçlü tarama olacak ama doktor muayene etmedi sadece kanama riski olabilir dedi öyle bir durum da hemen acile gel dedi kafam karıştı :KK43:
Temiz cıkmasına cok sevindim gözünaydın bizler içinde dua et bundan sonrası için lütfen.birde kanama ne alaka ki ?sorsaydın keske neden böle birsey dediniz diye ?

canım neden kanama riski var dedi anlayamadım ultrasonda mı göründü hani 2 li testten yani 3 aydan sonra düşük ihtimali azalır deniyor ya...

Temiz cıkmasına cok sevindim gözünaydın bizler içinde dua et bundan sonrası için lütfen.birde kanama ne alaka ki ?sorsaydın keske neden böle birsey dediniz diye ?
Yok muayene etmedi canım yeni ultrason girmişsin dedi bende öyle biliyorum riskazalıyor diye tedirgin oldum valla dualarım seninle canım o an hiç aklıma gelmedi dondum kaldım bi anda zaten yüreğim ağzımda gittim hastaneden aradılar sonuçlar çıktı hemen gelin diye neye uğradığımı şaşırdım

X