Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar cinsiyet ve illeri de yazayım demiştim ama tablo yapmayı bulamadım yanına mı yazsam ne dersiniz belli olanlar yazarsa ekleyeyim

bence yanına cinsiyet yazsan yeter canım. Bu arada senin bebeğin cinsiyeti belli olöuş muydu?
yok cnm açmadı ayaklarını bağdaş kurmuştu.. doktor önce kız sonra erkek gibi dedi sonra emin olmadan demeyeyim dedi.. ben kız gibi düşünüyorum Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.. edepli çıktı bizimki..inşallah bi daha ya gösterir..

benimkide sırtı dönük duruyodu. Biraz dürtmeyle önünü döndü :) doktor bundan sonra kontrollere tatlı yiyip gel dedi hareketli oluyomuş tatlı yiyince aklında olsun

Iyi geceler kizlar benim gun icinde hafif hafif adet agrisi gibi kasiklarim agriyor geciyor bikac gundur boyle druma da soramadim daha bu durumu yasayanlariniz var mi

Iyi geceler kizlar benim gun icinde hafif hafif adet agrisi gibi kasiklarim agriyor geciyor bikac gundur boyle druma da soramadim daha bu durumu yasayanlariniz var mi
Bendede aynı canım. Hatta korkuyorum wc ye gidiyorum kan felan var mı diye geçen haftalarda daha çoktu bu hafta azaldı. Rahim genişlediği için diyo annemler felan

Günaydın kızlar geceden beri sağ kasığımdan sol kasığıma ve bacaklarıma inen batmalar var rahatsız ediyor ve açıkçası korkutuyor. Bu normal mi sizce.

Canım büyük ihtimalle senin e benim gibi plesantan aşağıya yerleşmiş. Ve daha önce bunu görüp not etmiştir ama sana şimdi söylemiştir bunu. Bana da aynen leke olursa korkma dinlen kanama olursa acile git dedi. Merak etme bebege zararı yok. Kan kaybı çok olursa anneye zararı var. Sana tavsiyem çömelme bacağını çok açma büyük adımlar atma yerden ağır birşey kaldırma. Ilerleyen aylarda yukselirmis büyük ihtimalle

Kizlar dun aile sağlığı merkezinde izlemlerimi başlattım. Sadece bilgilerimizi aldilar. Ayın 18 inde tetenoz aşısı için cagirdilar 22. Haftada 2.dozu vuruluyormus.
Bu arada ev taşımaya başladık progestan sürekli başımı döndürüyor bazen evin ortasında boş boş dikiliyorum eşim çok gülüyor bana. Progesteron kullanıp benim gibi olan oldu mu? 200 mg kullanıyorum

Bende progesteron 200mg gunde iki defa alttan fitil gibi kullaniyorum agiz yoluyla alindiginda bas dönmesi ve mide bulantisi yapabiliyormus

İnşallah canım Allah'tan işim ağır değil sadece stres çok ama geçen gün ağır iş yaptım ondan mı acaba hayırlısı ile üçlü tarama temiz çıkar da ama kanama yok şuanda inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…