- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
adetn gectmiAllah bagislasin. Benim hic bilgim yok bi tane düştü sadece o kadar
adetn gectmi
hyrlsi insallh cnm adet gunn gectkten snra dolgunluk olr gigslerndeAdet günü yarın daha ama iki gün önce 44.2 idi
Hcg iki günde 44 den 120 ye çıkmış kızlar bi aksilik mi var acaba . 3 kati nerdeyse
çok normal gebeliğin hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Doktor ikiz şüphesi var demişti erken çıktı diye. Daha adet gunum yarın
bana da bugün yarım at dedi günde cnm sen hangisini kullanıyorsunbenim.son kontrolde basla dedi. ama bir tableti bitmeden hamile kaldigimi.ogrendim. şimdi aynrn devam corasprini de ben ekledim.
Sen hamılelık oncesı kullanmıssın en azından .....fazlası zarar yani ve doktor hamılelıkte degerlere kan sonuclarına bakarak yazıyor gerek görmedi demekki... Düşük konusuna gelecek olursak bı arkdsımın düşük riski vardı doktor dediki... stres telaş yapma kromozom eksıklıgı herangı bı sorun olamsındansa düşük iyidir riskli gebelıklerde bu foktorler oluşabılır belkı bebegın engelli de olabılır düşükten korkma diyor... bebek 2ay olmadan düştü hayırlısı boyleymiş tabı ınsan ole bakmıyor olaya ama işin özü bu sağlıklı değildi demekkı o nedenle sabırla bekle Allah nasip ettyse olurdoktor yoğun olduğu için aklına gelmedi birde ben günümden 2 gün sonra gittim leke görünce neden geldin regl de olabilir modundaydı bu kadar erken telaşlanılmaz zaten ilk 3 ay düşücekler düşüyor. ilaçta çok etken değil sadece süreci değiştiriyor dedi.. o kadar..
canım burda çok kullanmanın otizme neden olabileceğini okumuştum o takıldı aklıma
ikiz olabilirde canım Allah gönlüne göre versin ,
Doktor bana kafanızı boşaltın herşey yoluna daha kolay girer dedi...Insallah canim benim, yoksa hergun boyle merak ve tedirginlikten halimizibu olacak
bebek düşünüyorsun o zaman cnmbende cumartesi yumurtlama günümdü spirali çıkarttırdım hafif kanamalarım oldu doktor 4 adet hazırda yumurta var dedi bakalım hayırlısı bat 26 mayıs
değerin kaç canım benim 700 e yakın olmuş çıktı mı kan sonucunsimdi aradim bekleme gel dedi doktorum. gerildim.
Değer 3000 den sonra görünüyr dedi bana cnm doktor.. değerin kaç olmuşcuma gunu gdym ddm 5 hftlk tam olck gorunur mu blmyrm ins gorunur
seneye düşünüyordum cnm sağolsunlar beni korkuttular olmaz falan diye benim 2. çocuğum olacak inşallah yaş 36 o yüzden bende çıkarttırdım eşimde seneye olsun dedi ama öyle siparişle olan bişey değil Allah büyük bakalımbebek düşünüyorsun o zaman cnm
canım hamileyken bebek emzirilmiyor diye biliyorum bebeğe zararlı diye duymuştumhmm bnm oglm var btane onu emdrdgm icn suan hassaslk sisme yok anca 2.ayda baslar sut uretmk icn ywas ywas
pazartesiye göre katlamış birde çarşamba gel haftaya dedi doktor bakalım.. cnm 4-5 arasıyım ben tam bilemiyorumhaber verrsn cnm ins hdi bklm kc hftlk kacgnluktun
belli oldu mu cnm sonucun.. ay ne heyecanlı düşük yaptığımda temmuz-agustos annelerini takip ediyordum o zaman geç gittim doktora ilk gittiğimde 10 binlerdeydi değerim millet hergün gidiyorlardı ben rahattım şimdi erken başladımBilmem ki tatlim doktor öyle dedi bakalım bugün kaç çıkacak kan 80 civarı çıkarsa tek deriz bence artik