Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hcg iki günde 44 den 120 ye çıkmış kızlar bi aksilik mi var acaba . 3 kati nerdeyse

Sen hamılelık oncesı kullanmıssın en azından .....fazlası zarar yani ve doktor hamılelıkte degerlere kan sonuclarına bakarak yazıyor gerek görmedi demekki... Düşük konusuna gelecek olursak bı arkdsımın düşük riski vardı doktor dediki... stres telaş yapma kromozom eksıklıgı herangı bı sorun olamsındansa düşük iyidir riskli gebelıklerde bu foktorler oluşabılır belkı bebegın engelli de olabılır düşükten korkma diyor... bebek 2ay olmadan düştü hayırlısı boyleymiş tabı ınsan ole bakmıyor olaya ama işin özü bu sağlıklı değildi demekkı o nedenle sabırla bekle Allah nasip ettyse olur

Kizlar doktor aradı şüphe ettiğim gibi ikiz gebelik görünüyor yada ucuz dedi yani çoğul. Ama mol gebelik olma ihtimali de var . Biz iyisini düşünelim salı günü gel dedi

Bilmem ki tatlim doktor öyle dedi bakalım bugün kaç çıkacak kan 80 civarı çıkarsa tek deriz bence artik
belli oldu mu cnm sonucun.. ay ne heyecanlı düşük yaptığımda temmuz-agustos annelerini takip ediyordum o zaman geç gittim doktora ilk gittiğimde 10 binlerdeydi değerim millet hergün gidiyorlardı ben rahattım şimdi erken başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…