Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bi düşüğüm var kuzum. Ama ondan hiç bu belirti vs yoktu. Sadece göğsüm şişti büyüdü birde idrar rengi koyuydu ama 40 günlük olmasına rağmen sadece kese gözüktü bebek yoktu ve düştü. Ondan adetin 5. Gunu 240 ti hcg ve 5 gun ala test yaptim cikmamisti. Ben daha 8 gun kala çıktı. 4 gun kala da 44 hcg
Sanirim o kimyasal tarzı birseydi yada boş gebelik

bende de sislik yok. ama dokununca ağrıyorlar.

Benimde ucuna dokununca aciyor bi kaç saniye. Okuduğum kadarıyla tiroid hastalığı göğüslere de etki edermiş. Süt gelmesi büyümesi küçülmesi gibi etkiler yaparmış. Sanırım göğsümün simeeme sebebide o

Evet tatlım konumda var hatta. Herkese de yazdım böyle oldu ibret alın inanmayın bu gibi durumlarda olursa diye. Çünkü pozitifi ertesi sabahı negatifti ama strip testten o. Kasette çıktı demek kaset yapsam hergün koyulasmarak çıkacaktı sanırım buydu test
ikiz olduğu için olabilir mi demekki benim değil gününde 300 dü daha

hiç zararı yok hucrelerı yenılıyor bebegın sınır ve omur ılık gelısımıne yardımcı oluyor, hamıle kalınca kullanmaya devam edebılıyorsun yani hamılelıkten 3 ay once baslansa cocuk 3 aylıkken bıraktıyor doktor cevremde genel olarak herkes bu sekılde kullandı ama sen yınede doktora danıs belkı kan degerlerınden dolayı gerek gormedı sorabılırsın....
doktor yoğun olduğu için aklına gelmedi birde ben günümden 2 gün sonra gittim leke görünce neden geldin regl de olabilir modundaydı bu kadar erken telaşlanılmaz zaten ilk 3 ay düşücekler düşüyor. ilaçta çok etken değil sadece süreci değiştiriyor dedi.. o kadar..
canım burda çok kullanmanın otizme neden olabileceğini okumuştum o takıldı aklıma

Son düzenleme:
bende cumartesi yumurtlama günümdü spirali çıkarttırdım hafif kanamalarım oldu doktor 4 adet hazırda yumurta var dedi bakalım hayırlısı bat 26 mayıs

Bi düşüğüm var kuzum. Ama ondan hiç bu belirti vs yoktu. Sadece göğsüm şişti büyüdü birde idrar rengi koyuydu ama 40 günlük olmasına rağmen sadece kese gözüktü bebek yoktu ve düştü. Ondan adetin 5. Gunu 240 ti hcg ve 5 gun ala test yaptim cikmamisti. Ben daha 8 gun kala çıktı. 4 gun kala da 44 hcg
Sanirim o kimyasal tarzı birseydi yada boş gebelik
hmm bnm oglm var btane onu emdrdgm icn suan hassaslk sisme yok anca 2.ayda baslar sut uretmk icn ywas ywas

X