Ben ilk hamileliğimde sürekli yağlandım her çeşidini kullandım diyebilirim ama son 1 haftada çatlak oldu çok üzüldüm okadar uğraş sonuna gelince olsun
Birde annende varsa sende de olur derler ya annem 3 doğum yapmış ama maşallah pürüzsüz bir kanı var.benim niye öyle oldu anlamadım..Şimdi hiçbirşey yapmıyorum banyo sonrası genel vücut kremi sürüyorum tamamdır ..
Ahh canım yaa 7 kilomu verdin .allah yardımcın olsun.yaşamadım hiç bilmiyorum ama demekki ağır geçiriyorsun..az kaldı biraz daha sabır geçecek inşallah.
Canım nazar çok olur özellikle hamilelikte bak sende etkilenmişsin hemen..büyükler boşuna derler iyi olsan bile hastayım de diye..bebek içinde çok iyi demeyin ağlıyor emmiyor sütüm yok diyin ki nazar değmesin derler hep..Gerçi ben hep iyiyim diyorum allaha şükür bişey olmadı şimdiye kadar maşallah diyimde :))
Karın kiminin erken çıkar kiminin geç canım..iç karınla alakalı diye biliyorum..örneğin benim ilk hamileliğimde 6 aydan sonra belirgin olmuştu şimdi ise kilomla birlikte sanki 6 aylık hamile gibiyim :)))bebişlerimizin sağlığı yerinde olsunda kilolar verilir..