Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay çok zor ya. Bi yerde okumuştum sabah kalktığınızda hafif bulantıya rağmen hemen yemek yiyip sürekli su için ozaman ağır bulantı başlamaz diye bide öyle dene
Her şeyi deniyorum bende iyi olmak istiyorum artık iyileşmek istiyorum ama kız anneye çekermiş annem 3 ay çekmiş biz de çekcez ne yapalım

Evet canım lekelenme olunca en yakındaki devlet hastanesiydi yine ona gittim. İkili testten sonra imperialde dilek hanıma gidicem. Akçaabat devlet hastanesinde de çok iyi bir doktor varmış ismini unuttum. Bu sıcaklarda dikkat et kendine. Bugün buralar için kuvvetli sıcak dalgası uyarısı yapılıyor.

Çatlama konusunda işe yaradı mı bunlar canım bünyeye göre de değişir deniyor ama..

Ben de korkuyorum kilo almaktan eşimde sevmez kiloyu 8 kilo alsan çok mu diyo 20 bile olabilir dediğimde şok oldu. İnşallah bebeğe yetecek kadar kilo alırız da sonrasında uğraşmayız
Kiloyu kim sever ki.. ama bebekler sağlıklı olsunda veririz sanırım ilerde...

Günaydın güzel anne adayları.. belirtileriniz nasıl bu aralar bulantı ve ağzımdaki acılık hayat kalitemi düşürüyor..

Günaydın güzel anne adayları.. belirtileriniz nasıl bu aralar bulantı ve ağzımdaki acılık hayat kalitemi düşürüyor..
günaydın canım benim bulantı azaldı ama devam ediyo hala bi arkadaşım hamile iş yerinden 32. Haftasında. Ağzımdaki acı tat yüzünden sürekli abur cubur yedim ve çok kilo aldım dedi. Ne yapmak lazım o tat için bilmiyorum

Açlık bulantıyı tetikliyor buna karar verdim,ilk çocuğumda bulantım var diye hiçbir şey yemezdim daha kötü olurdum,şimdi ekmek arası bir şey yiyorum sabahları,genelde peynir yiyebiliyorum,azalıyor bulantım,tek başına ekmek bile iş görür bence,yemeye çalışın sabah kahvaltısında

Akçaabat devlet hastanesinde levent bey var. Onu iyi diyorlar. Geçen hafta fakülteye gittim ben de ama sigortamda sorun çıktı testleri yine yaptıramadım. Testler kaldı artık. 10 gün sonra falan hülya hanıma gidicem inş.
Canım bizim köy serin ama etkilenir miyiz bilmiyorum. Aslında sıcak belki iyi bile olabilir. Çocuklar denize gitmek istiyor çok. Hasta olurlar diye korkuyorum.

Çatlama konusunda işe yaradı mı bunlar canım bünyeye göre de değişir deniyor ama..
Çatlamam olmadı canım ilk hamileliğimde ama alınan kiloya da bağlıdır kusmalardan dolayı 10 kilo almıştım. İlerleyen zamanlarda yine lierac alıcam, gece yatarken sürüyordum. Duştan sonra da kakao yağı veya bebek yağı. Hep nemli tutmak lazım ve bol su içmek.

Abur cubur yemekte çözmüyor pek cnm bitince devam yine o tat su yudumluyorum ama nafile

Abur cubur yemekte çözmüyor pek cnm bitince devam yine o tat su yudumluyorum ama nafile

kakao yağı ne işe yarıyor cnm çoğu kişi bahsediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…