- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
Çok heycanlı insan değişik oluyo inşallah sende duyarsın yarın benim karından duyamadılar alttan ultrason istedim benGözün aydın Canım sağlıkla büyüsün inşallah,ben de yarın gidicem bakalım kaç haftalık diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok heycanlı insan değişik oluyo inşallah sende duyarsın yarın benim karından duyamadılar alttan ultrason istedim benGözün aydın Canım sağlıkla büyüsün inşallah,ben de yarın gidicem bakalım kaç haftalık diyecek
Akçaabat devlet hastanesinde levent bey var. Onu iyi diyorlar. Geçen hafta fakülteye gittim ben de ama sigortamda sorun çıktı testleri yine yaptıramadım. Testler kaldı artık. 10 gün sonra falan hülya hanıma gidicem inş.
Canım bizim köy serin ama etkilenir miyiz bilmiyorum. Aslında sıcak belki iyi bile olabilir. Çocuklar denize gitmek istiyor çok. Hasta olurlar diye korkuyorum.
Çok heycanlı insan değişik oluyo inşallah sende duyarsın yarın benim karından duyamadılar alttan ultrason istedim ben
Abur cubur yemekte çözmüyor pek cnm bitince devam yine o tat su yudumluyorum ama nafile
Ben dün acilde duydum Canım çok şükür karından,yarın için de önceden randevum vardı iptal etmedim,detaylı bilgi alırım diyeÇok heycanlı insan değişik oluyo inşallah sende duyarsın yarın benim karından duyamadılar alttan ultrason istedim ben
Gözün aydın çok sevindim. Eşinle girersen videoya alsın. Biz sürekli açıp izliyoruz bir dahakine eşim el kamerasını götüreceğim diyor :) bebişimiz ve kendimiz için çok güzel bir hatıra >_<
İlk bebişte bizim de video kayıtlarımız var. İkincisinde ses kaydı yaptık. Üçüncüde babamız yanımızda yok henüz kayıt falan yapmadık ama çekip babasına göndermek istiyorum ben de :)
Eşim çalışıyodu kardeşimle gittik kameraya aldı oda bizde sürekli açıp izliyoruz inanamıyoruz halaGözün aydın çok sevindim. Eşinle girersen videoya alsın. Biz sürekli açıp izliyoruz bir dahakine eşim el kamerasını götüreceğim diyor :) bebişimiz ve kendimiz için çok güzel bir hatıra >_<
Bende bugün leke olacak gbi hissettim sanki başlamış olmaya ne kullanıyorsun güneş kremi olarakAkşamüstü çok güzel oluyor deniz hasta olmazlar bence. Ama kendin için güneş kremini ihmal etme cnm. 50+ faktörlü kullanıyorum zaten çilliyim bi de gebelik maskesiyle uğraşmak istemiyorum
ben süt içince çıkarıyorum cnm ya gerçi bi defa denedim akşam bi deneyeyim ara ara yudum yudum mu içiyorsunCanım bende de oluyor mide asidim boğazıma ağzıma geliyor. Ağzımda acı tat oluyor. Çoğu zaman da reflü yanmasıyla birlikte oluyor. Doktor süt önerdi bana hem tat için hem yanma için.. Mide bulantımın izin verdiği ölçüde bir iki yudum içiyorum zorla bayağı iyi geliyor. Hatta ağzımı sütle gargara yaptığım oldu midem kabul etmeyince..
benimde çıktı biraz cnm hem karnım hem midem kilo çok almadım gibi ama vücut yapım değiştiMerhaba kızlar benimde sabahları bulantı ve kusma devam ediyor kilo almadım ama sanki az karnım çıkmakta başladı erken mi acaba
nasıl çekiyorsunuz canım doktor izin veriyor mu benimki benle zor konuştuğu için denemedim hiç açıkçasıİlk bebişte bizim de video kayıtlarımız var. İkincisinde ses kaydı yaptık. Üçüncüde babamız yanımızda yok henüz kayıt falan yapmadık ama çekip babasına göndermek istiyorum ben de :)
benim yanaklarımda kararma oluyo güneşten. Solante aldım hamileler için olanından her gün sürüyorum yüzüme. Büyük olduğu için bu yazı çıkartırım sanırımBende bugün leke olacak gbi hissettim sanki başlamış olmaya ne kullanıyorsun güneş kremi olarak
Ben ilk hamileliğimde sürekli yağlandım her çeşidini kullandım diyebilirim ama son 1 haftada çatlak oldu çok üzüldüm okadar uğraş sonuna gelince olsun Birde annende varsa sende de olur derler ya annem 3 doğum yapmış ama maşallah pürüzsüz bir kanı var.benim niye öyle oldu anlamadım..Şimdi hiçbirşey yapmıyorum banyo sonrası genel vücut kremi sürüyorum tamamdır ..Banyo sonrası göbeğime hindistan cevizi yağı sürmeye başladım ama sabah akşaa çevrsem daha iyi olacak. çatlaklar için başka bir şey kullanmaya başlayan varmı acaba?
Ne güzel kimisi kilo alıyor kimisi bir iki kilo veriyor ben ne yapaym a dostlar 15 günde 7 kilo verdim hala da veriyorum
Canım nazar çok olur özellikle hamilelikte bak sende etkilenmişsin hemen..büyükler boşuna derler iyi olsan bile hastayım de diye..bebek içinde çok iyi demeyin ağlıyor emmiyor sütüm yok diyin ki nazar değmesin derler hep..Gerçi ben hep iyiyim diyorum allaha şükür bişey olmadı şimdiye kadar maşallah diyimde :))Kızlar inanıyor musunuz bilmiyorum ama hamile kaldığımdan beri o kadar nazar alıyorum ki.. Ay normalde herşeyi nazara bağlayana sinir olurdum ama 2 aydır ne zaman iyiyim desem bir sonraki gün yataklık oldum. Birkaç gündür iyiydim yüzdüm rahatça yemek yedim gece 2lere kadar gezdik.. Bugün öğlenden beri kusmaktan içim çıktı. Başımı kaldıramıyorum yataklık oldum. Eşim normalde hiç inanmazdı o bile bu sefer sorana iyiyim deme bir daha dedi. Herhalde enerjilerden daha çok etkileniyoruz bu süreçte..
Karın kiminin erken çıkar kiminin geç canım..iç karınla alakalı diye biliyorum..örneğin benim ilk hamileliğimde 6 aydan sonra belirgin olmuştu şimdi ise kilomla birlikte sanki 6 aylık hamile gibiyim :)))bebişlerimizin sağlığı yerinde olsunda kilolar verilir..Merhaba kızlar benimde sabahları bulantı ve kusma devam ediyor kilo almadım ama sanki az karnım çıkmakta başladı erken mi acaba
Ne diyeceğimi bilemiyorum sadece çok üzüldüm inan ..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının..takdiri ilahi böyleymiş canım sen metanetini koru ve allahın sana emanet ettiği bir can var içinde bu yüzden çok dikkat et kendine..üzülme diyemicem tabi ama Allahtan sabır diliyorum senin için..kızlar 5 gün önce babamı kaybettim çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin kendi gitti bana bir avuntumu bıraktı inanın seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim ,doktora gidesim gelmiyor kese varmı kalp atışı çıktımı bilmiyorum
Ne diyeceğimi bilemiyorum sadece çok üzüldüm inan ..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının..takdiri ilahi böyleymiş canım sen metanetini koru ve allahın sana emanet ettiği bir can var içinde bu yüzden çok dikkat et kendine..üzülme diyemicem tabi ama Allahtan sabır diliyorum senin için..
İşte bak allah herşeyin sabrını veriyor..unutlmayacak belki ama alışacaksın böyle derler hep çünkü allah bir şekilde sabır veriyor..hayat devam ediyor çünkü canım..İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaamin cnm çok teşekkür ederim evet emanetim benim için çok kıymetli ,düşünsene ben hamile olduğumu öğrenmeden bulantılarla hissetim ama babam öldüğü günden bugüne kadar tek bir bulantı olmadı beni hiç yormadı inşallah böyle devam eder
Allah sabır versin canım,mekanı cennet olsun babanın,Allah yavrularına sağlıklı uzun ömürler versinkızlar 5 gün önce babamı kaybettim çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin kendi gitti bana bir avuntumu bıraktı inanın seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim ,doktora gidesim gelmiyor kese varmı kalp atışı çıktımı bilmiyorum