- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
Bende bilimselanne diye bir blogta böyle okumuştum aklımda kalmış tüğlenme yapmadı diye de yazmıştı sanırımcanım en iyisi zaten Hindistan cevizi yağı dedi bi ark. Başka bişey kullanmamış hamileliğinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilimselanne diye bir blogta böyle okumuştum aklımda kalmış tüğlenme yapmadı diye de yazmıştı sanırımcanım en iyisi zaten Hindistan cevizi yağı dedi bi ark. Başka bişey kullanmamış hamileliğinde
Evet hem de nasıl özellikle perşembe günü ütü bozuldu almak için eşimle bi 20 dk yürüdük mağazalarda eve zor geldim hatta merdiven çıkarken acı çekiyordum resmen epey zorladı beni bikaçgündürde acılar var yine..Canım seninde karın kasların acıyor mu mekik çekmişsin gibi?
ben vermek isterdim ama kusmadan..sanırım kusma olayı epey yoğun..Ne güzel kimisi kilo alıyor kimisi bir iki kilo veriyor ben ne yapaym a dostlar 15 günde 7 kilo verdim hala da veriyorum
canım hamilelikte mi verdin aşermenden dolayımıNe güzel kimisi kilo alıyor kimisi bir iki kilo veriyor ben ne yapaym a dostlar 15 günde 7 kilo verdim hala da veriyorum
Benımde yol yürüdüğümde kasıklarımda ağrı oluyorEvet hem de nasıl özellikle perşembe günü ütü bozuldu almak için eşimle bi 20 dk yürüdük mağazalarda eve zor geldim hatta merdiven çıkarken acı çekiyordum resmen epey zorladı beni bikaçgündürde acılar var yine..
Ben yavaştan yürümeye başlayayım diyordum hazır olmadığımı düşündürdü bu kadar ağrı olunca.. birde 3-4 gündür extra halsizim çamaşır sererken yarıya bile gelmeden kollarım ağrıdı bugünBenımde yol yürüdüğümde kasıklarımda ağrı oluyor
Evet hem de nasıl özellikle perşembe günü ütü bozuldu almak için eşimle bi 20 dk yürüdük mağazalarda eve zor geldim hatta merdiven çıkarken acı çekiyordum resmen epey zorladı beni bikaçgündürde acılar var yine..
benim oluyo tam göbek kısmı hemde. Her gün değil ama bazı günler oluyo niyeyse
Ben yavaştan yürümeye başlayayım diyordum hazır olmadığımı düşündürdü bu kadar ağrı olunca.. birde 3-4 gündür extra halsizim çamaşır sererken yarıya bile gelmeden kollarım ağrıdı bugün
ben vermek isterdim ama kusmadan..sanırım kusma olayı epey yoğun..
Evet maalesef kusmaktan çok yoruldum bişey yiyemiyorum çok zor bir durum...Ca
canım hamilelikte mi verdin aşermenden dolayımı
İnşallah herşey yolunda gider ama yemek yediğimde midem falan çıkıyor hemen benim iç karnım dar zannımcaDoktor bana iç karnında yer olmadığı için karnın büyüdükçe kasların ayrılıyor dedi. Senin de karnın çabuk çıkıp çok büyüyecek demek ki canım. Çevremdekiler beni korkutmaya başladı böyle olunca erken doğum oluyor diye.. Anneminde benim gibiydi 8 aylıkken doğum yaptı...
Benim çok yüzme şansım yok ama yürüyüş yapabilirim şimdilik 10 dk sabah on dakika akam işe gidiş geliş yürüyüşüm var bazen öğlende olabiliyor. onun dışında onar dakikalık molalı yürüyüş olabilir belki... ama perşembeden beri enerjimde düştü benim ektra.. çabuk yoruluyorum..Canım düşük tehlikem geçince doktorum serin saatlerde yürüyüş yap dedi. Şikayetlerin azalır acıyan kaslarını da güçlendirmiş olursun dedi. Ben spor hakkımı yüzmekten yana kullanıyorum. Kıyıya yakın, kulaç atmadan ve dalmadan. Havuzda gibi. Denizdeyken hafif bir kramp girdi ama iştahımı düzeltti sanki daha az midem bulanıyor..
benimde bulantım var limonata yapmayı deniyorum belki bulantımda işe yarar diyeEvet maalesef kusmaktan çok yoruldum bişey yiyemiyorum çok zor bir durum...
Ne zaman başladı canım senin bulantın normalde bende sürekli midesi bulanan ufak yolculuklar da bile kusan biriyim ama şimdilik hiç bişey yok. Acaba erken oldugu için mi yoksa bulantım olmucağı için mi merak ettimEvet maalesef kusmaktan çok yoruldum bişey yiyemiyorum çok zor bir durum...
kardeşimde 8-9 haftadan sonra başlamış doğuma az kaldı hala ara ara var kişiye göre değişiyor sanırımNe zaman başladı canım senin bulantın normalde bende sürekli midesi bulanan ufak yolculuklar da bile kusan biriyim ama şimdilik hiç bişey yok. Acaba erken oldugu için mi yoksa bulantım olmucağı için mi merak ettim
Aynıyız galiba Canım benim 1 haftadır var bulantım,umarım sende olmazNe zaman başladı canım senin bulantın normalde bende sürekli midesi bulanan ufak yolculuklar da bile kusan biriyim ama şimdilik hiç bişey yok. Acaba erken oldugu için mi yoksa bulantım olmucağı için mi merak ettim
Bence erken olduğu için başlarda bende de bişey yoktu bende hep soruyordum ne zaman başlar diye. Sormaz olaydım yanlış hatırlamıyorsam 7 veya 8. haftada başladı..Ne zaman başladı canım senin bulantın normalde bende sürekli midesi bulanan ufak yolculuklar da bile kusan biriyim ama şimdilik hiç bişey yok. Acaba erken oldugu için mi yoksa bulantım olmucağı için mi merak ettim
İnşallah yarar ben daha iyiyim ilaçlar sayesinde. Sadece birgün içmedim o gün çok kötü oldum sonra hiç bırakmadım.benimde bulantım var limonata yapmayı deniyorum belki bulantımda işe yarar diye
yağlı yemekleri yemiyorum canım ama bazen midem rahat olursa yemek yemeye çalışıyorum limon sıkıyorum sanki daha rahat oluyor pilava bile limon sıkıyorum düşünİnşallah yarar ben daha iyiyim ilaçlar sayesinde. Sadece birgün içmedim o gün çok kötü oldum sonra hiç bırakmadım.
Hangi ilacı kullanıyorsun?dr bana dramamine yazdı ama pek faydası olmadı gibiİnşallah yarar ben daha iyiyim ilaçlar sayesinde. Sadece birgün içmedim o gün çok kötü oldum sonra hiç bırakmadım.
Normal de çok kustuğum için bekliyorum bende başlamasınıkardeşimde 8-9 haftadan sonra başlamış doğuma az kaldı hala ara ara var kişiye göre değişiyor sanırım