Kızlarr slmmm,
Bugün öğlen geldim işe sabah malum kontrolüm vardı o yüzden bakamadım size...çok şükür herşey yolunda.Doktor krizi yaşadım yine .oğlumda da kalp atışını dinlemeye gittiğimizde doktorumuzun olmadığını söylediler mecburen başka bir doktora gitmiştik.Bu seferde aynı şey oldu. Başka hastaneye gitmeme rağmen yine doktorun işinin olması ve başka doktora yönlendirmelerine sinir oldum..neyse dedim doğum yaptırmayacak ya başkası olsun :)İkisindede aynı olayı yaşamam çok tesadüf oldu.
Diğer kontrol 1 ay sonra ve ikili testinizi de yaptırırsınız dedi doktor.Dedim ne çabuk :)))ikili test dörtlü test derken bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş..hiç bir şey anlamıyosun..
Hastane için hala benim gibi kararsızlar varmı??doğum yaptığım hastaneye gitmek istemiyorum başka hastane araştırıyorum bakalım bulabilirim umarım..
İstanbul Avrupa yakasında oturanlar varsa ikili test yaptıranlar varmı acaba ?hastane ve fiyatlar hakkında bilgisi varsa söyleyebilrise bizim içinde bilgi olmuş olur...Çenem düştü neysee benden bukadar