Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Maşallah çok sabırlıymışsın ben 3 haftalıkken öğrendim o gün ağlayarak hastaneye gittim :KK70: bu zamana kadar beni 2 kere çağırdı ama ben 6 kere gittim. Bir sonraki randevum 1 ay sonra ama ben ilacım bitince bu cuma gideceğim tekrar :KK66:
İlk bebeğiniz dimi ?bukadar sabırsız olmanız çok normal..ben ikincide daha sabırsızım sanırım..bian önce kontrol günüm gelsin diye bekliyorum ...

Kızlar dayanamadım acile gittim hcg değerim 5300 keseyi gördü doktor kalp atışı alamadı ama. Kese boşta olabilir dedi 5 haftalıkmış suan eğer varsa bebek. cuma gitcem tekrar nasıl durcam o güne kadar bilmiyorum siz de böyle bişey yasadınız mı

Kızlar dayanamadım acile gittim hcg değerim 5300 keseyi gördü doktor kalp atışı alamadı ama. Kese boşta olabilir dedi 5 haftalıkmış suan eğer varsa bebek. cuma gitcem tekrar nasıl durcam o güne kadar bilmiyorum siz de böyle bişey yasadınız mı
hepimiz aynı süreçlerden geçtik canım bana keseden sonra 2 hafta sonrası çağırmıştı 8.haftada duydum kalp atışını..hatta 7. haftada devlete gitmiştim normalde duyulur diye düşünmeme rağmen kese var iyi dedi kalpten bahsetmedi o 1 haftayı zor geçirdim..

hepimiz aynı süreçlerden geçtik canım bana keseden sonra 2 hafta sonrası çağırmıştı 8.haftada duydum kalp atışını..hatta 7. haftada devlete gitmiştim normalde duyulur diye düşünmeme rağmen kese var iyi dedi kalpten bahsetmedi o 1 haftayı zor geçirdim..
Korkuyorum bi panik ağlayasım felan geliyo böyle duyunca içim rahatlıyo

Şu an 5 haftalıksa bence cuma günü kesin bişey söylemek için erken. 9. haftaya kadar kalp atışı duyulabiliyor. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.

İlk bebeğiniz dimi ?bukadar sabırsız olmanız çok normal..ben ikincide daha sabırsızım sanırım..bian önce kontrol günüm gelsin diye bekliyorum ...

Merhaba hayırlı olsun bebişiniz. Evet ilk bebeğim :) daha önce de bir düşük yapmıştım. Doktorun kapısından girerken "kızarsanız kızın dayanamadım geldim valla" diyorum :KK70:

canım cuma günü kalp atışını duymayabilirsin. Daha çok küçük içindeki bebeğin gelişim sürecide var sonuçta. İlk gebeliğimde 8. Haftamda duymuştum kalp atışını. İnsan çok heyecanlanıyo zaman bi an önce geçsin istiyo ama tevekkül etmesini öğrendim düşükten sonra. Yani her hafta gitsende gitmesende herhangi bir şey değişmiyo süreçte nasip meselesi sadece. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Korkma canım bebeği görmezsen bile korkmana gerek yok. Hamilelik bazen sat a göre ilerlemiyor. Her hamilenin aynı günlerdeki bhch değeri de aynı olmuyor.. Doktorlar ilk haftalarda her hamileliği muhtemel düşük olarak görüyor ve hiç umut vermiyorlar. Bi de kalp atışı için erken sanki. Kese göründükten bir hafta sonra bebek görülür ondan bir hafta sonra da kalp atışı görülür diye biliyordum..

canım cuma günü kalp atışını duymayabilirsin. Daha çok küçük içindeki bebeğin gelişim sürecide var sonuçta. İlk gebeliğimde 8. Haftamda duymuştum kalp atışını. İnsan çok heyecanlanıyo zaman bi an önce geçsin istiyo ama tevekkül etmesini öğrendim düşükten sonra. Yani her hafta gitsende gitmesende herhangi bir şey değişmiyo süreçte nasip meselesi sadece. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

İyi akşamlar maşallah 13 haftalık olmuşsun ikili teste ne zaman gidiyorsun? Şikayetlerin azaldı mı

Canı
Aslında ilk başta hemen gitmemek en iyisi bence de stres olmuyorsun...ama ben kıl kadar bir leke görünce yine düşük olacak diye panik olarak korktum başka da gelmedi sanırım yerleşme dedikleriydi. o yüzden 2 gün geçtiğinde başlamıştım doktora ..
m sen 14 haftalık olmuşsun cinsiyeti öğrenebilirsin belkide☺️☺️ Bende cinsiyeti çok merak ediyorum ☺️☺️

Bende 6 haftalık gittim kese gözüküyor dedi 2 hafta sonra gel dedi kalp atısı ıcın haftaya gidicem

Canı

m sen 14 haftalık olmuşsun cinsiyeti öğrenebilirsin belkide☺️☺️ Bende cinsiyeti çok merak ediyorum ☺️☺️
canım ben 11. haftadayım burda önde görünüyor doktor 1 ya sonra gel demişti baktım 13. hafta oluyor ama ben 12. haftada da gidebilirim.. Hepimiz cinsiyeti merak ediyoruz benim ilk bebeğim erkek kız pek farketmiyor.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize..

İyi akşamlar maşallah 13 haftalık olmuşsun ikili teste ne zaman gidiyorsun? Şikayetlerin azaldı mı
canım benim geç döllenme 2 hafta geriden geliyodu şimdi 1e düştü yani 12 ye yeni giriyorum. Doktorum 7-8 temmuz gibi gel ultrasonda falan daha net ölçüm yaparız dedi. O yüzden haftaya gidicem testler için. En büyük şikayetim bulantılardı azaldı ama bitmedi henüz. Normalde de tatilde çok rahatım ama çalışırken çok bulantım oluyodu. Bakalım yarın belli olacak gerçekten azalıp azalmadığı. Bizim bebek tembel olacak sanırım biraz :)

canım benim geç döllenme 2 hafta geriden geliyodu şimdi 1e düştü yani 12 ye yeni giriyorum. Doktorum 7-8 temmuz gibi gel ultrasonda falan daha net ölçüm yaparız dedi. O yüzden haftaya gidicem testler için. En büyük şikayetim bulantılardı azaldı ama bitmedi henüz. Normalde de tatilde çok rahatım ama çalışırken çok bulantım oluyodu. Bakalım yarın belli olacak gerçekten azalıp azalmadığı. Bizim bebek tembel olacak sanırım biraz :)

:KK70: yorgunluk benim bulantılarımı artırıyor. Üstelik ev dışında bir sürü kokuya da maruz kalıyorsun. Hamileyken çalışmak çok zor olmalı.. Az kalmış inşallah testlerin güzel çıkar belli mi olur belki cinsiyetini bile söylerler :KK66:

:KK70: yorgunluk benim bulantılarımı artırıyor. Üstelik ev dışında bir sürü kokuya da maruz kalıyorsun. Hamileyken çalışmak çok zor olmalı.. Az kalmış inşallah testlerin güzel çıkar belli mi olur belki cinsiyetini bile söylerler :KK66:
İnşallah hepimizin çook güzel çıkar canım :) sabah kalkar kalkmaz bişey yiyemiyorum açken yolda tıngır mıngır işe geldim bugün de bulanıyo :işsiz: cinsiyeti için çeşitli iddalar var çevremizde bakalım kim kazanacak :)

X