Teşekkür ederim cnm iyi bayramlar.. inşallah ne güzel olur..Kızlar bayramınız kutlu olsun. Seneye bebişlerimizle gideriz inşallah gezmelere. İyi bayramlar
İyi bayramlar cnm inşallah sağlıkla duyarsınİyi Bayram'lar kızlar,benim yavrum da şubatta doğacak inşallah,cuma keseyi gördük kalp atışlarını duymak için gün sayıyoruz
İyi bayramlarHepinize iyi bayramlar kizlar
ilk değerim 350 lerdeydi 2. değer 700 civarı başka da ölçtürmedim 2 güne bir 2 katına çıkması yeterli diye biliyorumKızlar 19 u aksamı kan testi 211 çıktı carsamba sabah ölçtürdüm 384 cuma günü 893 çıktı. Değer artısı çok yavas diyolar sizinkilerle ortalama kıyaslaya bilir misiniz acaba kimyasal felan olabilir mi yada dış gebelik
Kaç gün arayla ölçtürdün canım 2. Gün arayla mıilk değerim 350 lerdeydi 2. değer 700 civarı başka da ölçtürmedim 2 güne bir 2 katına çıkması yeterli diye biliyorum
evetKaç gün arayla ölçtürdün canım 2. Gün arayla mı
Çarsamba gidicem doktora ama içime kurt düştü ya
çok endişelenme bence.. 2 güne 1 2 kat artıyorya 3000 yada 6000 ne zamn geçiyorsa o zaman git sanırım kese o zaman görünüyorduÇarsamba gidicem doktora ama içime kurt düştü ya
tamam canım öyle yapıyım artıkçok endişelenme bence.. 2 güne 1 2 kat artıyorya 3000 yada 6000 ne zamn geçiyorsa o zaman git sanırım kese o zaman görünüyordu
ben 700 olduğunda çarşamba idi tam bir hafta sonra da kese görünmüştüT
tamam canım öyle yapıyım artık
Kızlar 19 u aksamı kan testi 211 çıktı carsamba sabah ölçtürdüm 384 cuma günü 893 çıktı. Değer artısı çok yavas diyolar sizinkilerle ortalama kıyaslaya bilir misiniz acaba kimyasal felan olabilir mi yada dış gebelik
En iyisini yapmışsın erken öğrenince panik oluyosunİyi bayramlar kızlarBen hiç kan testi yaptırmadım eczaneden test aldım çıktı 6 haftalık olmayı bekledim dr gittim ultrasonda keseyi gördü 15 gün sonra gel dedi kalp atışı içim
İyi bayramlar kızlarBen hiç kan testi yaptırmadım eczaneden test aldım çıktı 6 haftalık olmayı bekledim dr gittim ultrasonda keseyi gördü 15 gün sonra gel dedi kalp atışı içim
Aslında ilk başta hemen gitmemek en iyisi bence de stres olmuyorsun...ama ben kıl kadar bir leke görünce yine düşük olacak diye panik olarak korktum başka da gelmedi sanırım yerleşme dedikleriydi. o yüzden 2 gün geçtiğinde başlamıştım doktora ..İyi bayramlar kızlarBen hiç kan testi yaptırmadım eczaneden test aldım çıktı 6 haftalık olmayı bekledim dr gittim ultrasonda keseyi gördü 15 gün sonra gel dedi kalp atışı içim
Hoşgeldiniz Rabbim sağlıkla elinize almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar,
2013 temmuz annesiyken burayı keşfetmiştim ve iyikilerim arasında hep olmuştur.Buradan arkadaşlardan öğrendiğim paylaştığım çok şey oldu.Şimdi de 2. bebeğimi bekliyorum allah nasip ederse.Tahmini doğum tarihimiz 5 şubat ama ilki sezeryan olduğu için 15 gün öncesinden alınırsa diye ocak annelerine bakıyordum.Bu başlığı görünce işte tam benlik dedim ve geldim.Sizlerinde bebişleri hayırlı olsun.Vakit bulduğumda geçmişide tek tek okumaya çalışıcam.
Çalışan bir anne olarak pek fırsat bulamasamda her gün uğramaya çalışacağım.Sevgiler bizden :)))
Çok teşekkür ederim ..aminn hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaHoşgeldiniz Rabbim sağlıkla elinize almayı nasip etsin