- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Yaklaşık 15-20 gündür midem bulanıyor ve kusuyordum iki kere acilde serum taktılar. Şu an ilaç kullanıyorum daha iyiyim sadece ilk uyandığımda kusuyorum. Buna da şükür :) bir de bugün karnımda bir ağrı var çözemedim adet gibi ama değil. Onu da rahmin genişlemesine yoruyorum...Hoşgeldin cnm nasıl gidiyor hamilelik belirtilerin ne aşamada..
o ağrılar arada bana da oluyor biraz endiişeleniyorum sonra rahim genişliyor diye rahatlatıyorum kendimiHoşbulduk canım teşekkür ederim. Yaklaşık 15-20 gündür midem bulanıyor ve kusuyordum iki kere acilde serum taktılar. Şu an ilaç kullanıyorum daha iyiyim sadece ilk uyandığımda kusuyorum. Buna da şükür :) bir de bugün karnımda bir ağrı var çözemedim adet gibi ama değil. Onu da rahmin genişlemesine yoruyorum...
9 gün önce kan verdim adet günümdü ve 193tü canımBizim seninle bebiş doğum tarihleri çok yakın Kan testi verdin mi canım kaç çıktı? Bide sana kese için ne zaman gel dediler
canım ben ilkinde düşük yaptıktan sonra rüyamda erkek görmüştüm. 3-4 yaşlarındaydı hiç konuşmadan birbirimize bakıyoduk. Çok etkilenmiştim. Ama bu sefer hiç görmedim. Sadece hep kız eşyaları görüyorum. Bakalım eşim mi tutturacak ben mi :)ay bende rüyamda görmek istiyorum ama hiç göremedim eşim ilk hamile kaldığımda kızmız oluyor diye görmüş
Ben dün sabah ölçtürdüm 893 çıktı değer kesenin görülmesi için 2000 olması lazım dite bayramdan sonra gel dediler. Neden okadar attılar anlamadım gayette görülüyomuş9 gün önce kan verdim adet günümdü ve 193tü canım
Bu salı da ultrasona girdim kesemizi gördük ama çokk küçük dedi doktor haftaya gel dedi bayramdan sonra yeniden gideceğim bidaha kan ölçtürmedim
Senin değer kaç gittin mi kese için
Yüzde yüz emin olmak için canım. O yüzden dert etme öncesinde de görülüyor ama belli boyuta gelmeden kesedir diyemiyolarBen dün sabah ölçtürdüm 893 çıktı değer kesenin görülmesi için 2000 olması lazım dite bayramdan sonra gel dediler. Neden okadar attılar anlamadım gayette görülüyomuş
Aynen bekleyelim bakalımYüzde yüz emin olmak için canım. O yüzden dert etme öncesinde de görülüyor ama belli boyuta gelmeden kesedir diyemiyolar
Aynen canım bende öyle yapıyorumo ağrılar arada bana da oluyor biraz endiişeleniyorum sonra rahim genişliyor diye rahatlatıyorum kendimi
meltem_kaya bugün test yaptıracaktın yaptırdın mı? Ben de çarşamba günü randevu almıştım sonra iptal ettim randevuyu. Kendimi pek iyi hissetmiyordum. Hülya hanım da çok gerekli değil diyince ben de iptal ettim randevuyu
Ben de aynı durumdayım bir sefer acilde serum takıldı ve bir ilaç verildi bulantılarıma derman oldu diye o kadar mutluydum ki yan etki olarak baş ağrısı ve dönmesi yaptı mahvoldum. Artık korkumdan içemiyorum. Sana hangi ilaç iyi geldi?Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Yaklaşık 15-20 gündür midem bulanıyor ve kusuyordum iki kere acilde serum taktılar. Şu an ilaç kullanıyorum daha iyiyim sadece ilk uyandığımda kusuyorum. Buna da şükür :) bir de bugün karnımda bir ağrı var çözemedim adet gibi ama değil. Onu da rahmin genişlemesine yoruyorum...
Aa bizim seninle aynı sayılır. Beni doktorla bile görüştürmediler ya değer 894 diye. Kese de görünmez dediler. Sen özel hastaneye mi gittin acaba devlet hastanesi diye mi bu kdar ilgisizlerİyi Bayram'lar kızlar,benim yavrum da şubatta doğacak inşallah,cuma keseyi gördük kalp atışlarını duymak için gün sayıyoruz
Özele gittim canım ama beni baz alma sen,ben bu ay erken yumurtladım,benim 1 hafta önceki değerim 830du,830 dan 5 gün sonra da keseyi gördük,sen de Bayramdan sonra görürsün inşallahAa bizim seninle aynı sayılır. Beni doktorla bile görüştürmediler ya değer 894 diye. Kese de görünmez dediler. Sen özel hastaneye mi gittin acaba devlet hastanesi diye mi bu kdar ilgisizler
Navidoxine diye bir ilaç canım.Ben de aynı durumdayım bir sefer acilde serum takıldı ve bir ilaç verildi bulantılarıma derman oldu diye o kadar mutluydum ki yan etki olarak baş ağrısı ve dönmesi yaptı mahvoldum. Artık korkumdan içemiyorum. Sana hangi ilaç iyi geldi?
Geçmiş olsun canım hamilelikte olabiliyormuş bayılmalar.. Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusunHanımlar merhaba.
Bugün güzelce kahvaltımı yaptıktan sonra eşimle markete gittik. Markette 5 dk lık bir bayılma yaşadım. Çok şükür eşim erken farkedip tutmuş beni düşmemişim.
Ayıldığımda bebeğime bi şey oldu diye çok korktum hastane 2 adımdı baktık ulturasonda iyiydi çok şükür.
Diyeceğim o ki kendinizi iyi hissetseniz de yalnız bi yerlere çıkmayın ne olacağı hiç belli olmuyor
Canım iyi bayramlar. Ben de mecburen gidemedim. Düşük tehlikesi var ya araba yolculuğu yasak olduğu için..
Sürekli yatıyorum doktor gel falan demedi ama haplar bitince ayın 30unda gidip baktırcam. Yine doktorun dediği zaman yani ikili test yaptırırken o testleri de yaptırırım artık..
Hepinize iyi bayramlar kizlar