- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.921
Benim erken gebelik testiydi canım ama o markada pek iyi değilmiş sanırım canım sonradan öğrendim belki net sonuç vermemiştir diye düşünüyorum ama belli de olmaz belki de negatiftir gerçekten doğru çıkmıştırAma erken değildi normal kaset testti
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla en güzel zamanda gelsinler inşallahBenim erken gebelik testiydi canım ama o markada pek iyi değilmiş sanırım canım sonradan öğrendim belki net sonuç vermemiştir diye düşünüyorum ama belli de olmaz belki de negatiftir gerçekten doğru çıkmıştır
İnşallah canım ilk denemeydi bide düzensiz adet görüyorum ovulasyona göre yaptık inşallah olur biraz belirtilerek var gibi ama emin olamıyorum belki de psikolojiktirHakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla en güzel zamanda gelsinler inşallah
Folik asit ve d vitamini düşünülen gebelikden 3 ay once kullanılmalı ben eşime d vitamini damla olarak verdim kendimde ihmal etmedim ikisini ve suan hamileyim aklınızda olsunİnşallah canım ilk denemeydi bide düzensiz adet görüyorum ovulasyona göre yaptık inşallah olur biraz belirtilerek var gibi ama emin olamıyorum belki de psikolojiktir
Aklıma geldikçe folik asit kullanıyorum öyle düzenli kullanmadım amaFolik asit ve d vitamini düşünülen gebelikden 3 ay once kullanılmalı ben eşime d vitamini damla olarak verdim kendimde ihmal etmedim ikisini ve suan hamileyim aklınızda olsun
Düzenli kullanmanı şiddetle öneririm cocugun tutunmasında folik asit cok onemli hamile kalmakda da d vitamini suya 1 damla hergun içtin bizde 3 aydır uğraşıyorduk ve bu ay kalabildim bide bircok kadın gbi adetten sonraki 2. Hafta degılmis benım yumurtlamam adet bitiminden 3. Gun yumurtlamaya başladığımı farkettmAklıma geldikçe folik asit kullanıyorum öyle düzenli kullanmadım ama
Bizim de ikinci denememiz artık ne zaman kısmet bilmiyorm ama ben de ovulasyon kullanmak istiyorm aslında siz hangi siteden aldınızİnşallah canım ilk denemeydi bide düzensiz adet görüyorum ovulasyona göre yaptık inşallah olur biraz belirtilerek var gibi ama emin olamıyorum belki de psikolojiktir
Siz mi fark ettiniz test filan mı kullandınız?Düzenli kullanmanı şiddetle öneririm cocugun tutunmasında folik asit cok onemli hamile kalmakda da d vitamini suya 1 damla hergun içtin bizde 3 aydır uğraşıyorduk ve bu ay kalabildim bide bircok kadın gbi adetten sonraki 2. Hafta degılmis benım yumurtlamam adet bitiminden 3. Gun yumurtlamaya başladığımı farkettm
Güzel haberle gelin inşallahİnşallah canım ilk denemeydi bide düzensiz adet görüyorum ovulasyona göre yaptık inşallah olur biraz belirtilerek var gibi ama emin olamıyorum belki de psikolojiktir
Ben açıkçası o ovulasyon ile pek uğraşamadım Ben Çözene dek zaten hamile kaldım Şöyle düşündüm 2-3 aydır deniyoruz Her şeye dikkat ediyoruz bir sorun olmadığı halde neden hamile kalamıyorum dedim sonra akıntıyi takip ettim bir de benim evlenmeden önce de fark ettiğim bir şey vardı adet bitiminden bir süre sonra göğüslerime sertleşiyordu geri Buda yumurtladığım anlamına gelebilir diye bir de o akabindeki günleri denedim ovu testinde Kopkoyu bir çizgi görmedim ama ikisi eşit renkteydi orta açıklıkdaydıSiz mi fark ettiniz test filan mı kullandınız?
Doktorların kimisinede önce kanda folik asit testi yapıp öyle veriyo gebelikten önce eğer değerler iyiyse onermiyo çünkü fazlasıda zarar veriyormus sadece gebe kalınca 2 3 ay kullanmayı tavsiye ediyoAklıma geldikçe folik asit kullanıyorum öyle düzenli kullanmadım ama
Ben bugun yine de gidip test aldim yaptim negatif umarim sen guzel haberler verirsinBk bakalm durunca koyu olcak mı
Ben bugun yine de gidip test aldim yaptim negatif umarim sen guzel haberler verirsin
Benim zaten ihtimal yoktu bence ama testler kafami karistirmisti heralde yapmamak gerek hicBakalım regli olmadan umut kesilmez
Bende smdı ovü yaptım koyulaşmasnı bekliyorum dunku gibi olcak sanırım bakalım. Üc gun kaldı yapmıyorum bende hamılelık testi inatla. Bıktım yedı aydır tek cizgi görmektenBenim zaten ihtimal yoktu bence ama testler kafami karistirmisti heralde yapmamak gerek hic
Benim testte dünkü gibi umudu kestim bakalım hayırlısı. Yarın olmadı sabah yaparım gebelik testi çıksın aklımdan negatifi gorursem Boyle stresli beklemem yarın ıkı gun kalmış olcak ztenBenim zaten ihtimal yoktu bence ama testler kafami karistirmisti heralde yapmamak gerek hic
Benim o da koyu cikmamisti zaten bi gun once niye koyu cikmisti anlamadim sadece psikolojimi bozmak icin heraldeBende smdı ovü yaptım koyulaşmasnı bekliyorum dunku gibi olcak sanırım bakalım. Üc gun kaldı yapmıyorum bende hamılelık testi inatla. Bıktım yedı aydır tek cizgi görmekten
Ovu testi sonucunda beni de etiketleBenim testte dünkü gibi umudu kestim bakalım hayırlısı. Yarın olmadı sabah yaparım gebelik testi çıksın aklımdan negatifi gorursem Boyle stresli beklemem yarın ıkı gun kalmış olcak zten
Hormonlar dalgalanma yaşadı belkıdeBenim o da koyu cikmamisti zaten bi gun once niye koyu cikmisti anlamadim sadece psikolojimi bozmak icin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?