- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.881
Hic zaman gecmiyo test yaptin mi senTamam etıketlıcem bakalm bende bir saat snra yapcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic zaman gecmiyo test yaptin mi senTamam etıketlıcem bakalm bende bir saat snra yapcam
Yok kahvaltı gec ettım zaman geçsin diye bekliyorum. Koyulaşma çıkarsa düne göre hamılelık testi yaparım yarın. Ama sıfır belirti olsa azda olsa belirtim olurdu sanırımHic zaman gecmiyo test yaptin mi sen
Ama belirti sart degilYok kahvaltı gec ettım zaman geçsin diye bekliyorum. Koyulaşma çıkarsa düne göre hamılelık testi yaparım yarın. Ama sıfır belirti olsa azda olsa belirtim olurdu sanırım![]()
Benim arkadaslarimin hic bi belirtisi yoktu meselaYok kahvaltı gec ettım zaman geçsin diye bekliyorum. Koyulaşma çıkarsa düne göre hamılelık testi yaparım yarın. Ama sıfır belirti olsa azda olsa belirtim olurdu sanırım![]()
Bilmiyorum ovü testi dun koyulasmaya başladı diye biraz umudum var sadeceAma belirti sart degil
Insallah hamilesindir ben de meraktan catlamazsam yarin test alip yapcamBilmiyorum ovü testi dun koyulasmaya başladı diye biraz umudum var sadece
Yap yap kesin:)) inşallah hamıleyizdirIns
Insallah hamilesindir ben de meraktan catlamazsam yarin test alip yapcam![]()
AAAy hadi inşallah malum olmuştuuurYaa iyi sabrediyorsun bende dün gece rüyamda karnımda bebişin ayağını hissedip eşime bak nasıl ayağını oynatıyor dedim hala etkisindeyim gerçek gibiydi daha günüm gelmedi bu ay çok umutluyum![]()
Canım bata 4 gün var yumurtlamanın 12.günü erkenmi olmus biraz sabırsızlıktan silikte olsa görürüz belki birşeyler dedimCanım bata kaç gün var
Yumurtlamanın kaçıncı günü
C çizgiside silik cıkmış
Ben görmedim ama kamerada cıkmıyo bazen benimkide daha net aslında kamerada öyle cıktı
İnşallahhhhhh sağlıklı bir bebek haberi alırsın bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Benimde 10. Gündü dün canım belki geç döllenmedirCanım bata 4 gün var yumurtlamanın 12.günü erkenmi olmus biraz sabırsızlıktan silikte olsa görürüz belki birşeyler dedim![]()
Amiiin inşallah bize haber vermeyi unutmaCanım bata 4 gün var yumurtlamanın 12.günü erkenmi olmus biraz sabırsızlıktan silikte olsa görürüz belki birşeyler dedim![]()
Canım ilk 5 dk içinde çıkmadıysa sonradan çıkan doğru olmuyor birde olsaydı daha koyu olurdu sanki testin varsa tekrarlasanaKızlar Geçen ay bugün oldum adet ama asıl günüm yarın sabah yaptım ilk 15 dk bişe yoktu şimdi böyle kuruma çizgisini sizce kuruma çizgisipembe gibi mi olur
Kızlar Geçen ay bugün oldum adet ama asıl günüm yarın sabah yaptım ilk 15 dk bişe yoktu şimdi böyle kuruma çizgisini sizce kuruma çizgisipembe gibi mi olur
Canım benım ovü testim dünkünden silik çıktı anlamadım, aksam bıdaha yapcam bakarım yine. Umudum tükendi benim:SEvet 28 i
Ya silik sandım kenara koydum ama yok dünkü gibi koyu ama tam pozitif degil Silikleşme yok. Ya Allah Allah dur bakalım yarında yapayım ben bi bakalım koyulascakmı neden bole anlamadmEvet 28 i
Testin fotosu var mi ben daha yapmadimYa silik sandım kenara koydum ama yok dünkü gibi koyu ama tam pozitif degil Silikleşme yok. Ya Allah Allah dur bakalım yarında yapayım ben bi bakalım koyulascakmı neden bole anlamadm
Resimdekinden daha kırmızıTestin fotosu var mi ben daha yapmadim
Senin de bat 28 miResimdekinden daha kırmızı
Benim de 2 gun falan suruyo 3 de oluyo hatta yaBen çatladımcatlamadi 3 gün yumurtlama sürmesi normal mi ya