Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar idrar yolu enfeksiyonu adet öncesi ağrı yapar mı bat yarın ama dört beş gündür adet oluyor gibi sancim var fazla. Evlenmeden önce de çok ağrırdiı boyle ama evlendiğimizden beri erken baslamazdi

Canım bata kaç gün var
Yumurtlamanın kaçıncı günü
C çizgiside silik cıkmış
Ben görmedim ama kamerada cıkmıyo bazen benimkide daha net aslında kamerada öyle cıktı
İnşallahhhhhh sağlıklı bir bebek haberi alırsın bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Canım bata 4 gün var yumurtlamanın 12.günü erkenmi olmus biraz sabırsızlıktan silikte olsa görürüz belki birşeyler dedim 😁

Kızlar Geçen ay bugün oldum adet ama asıl günüm yarın sabah yaptım ilk 15 dk bişe yoktu şimdi böyle kuruma çizgisini sizce kuruma çizgisipembe gibi mi olur

Eklentiler

• 9B415A9B-2A86-415D-AF29-C5B63EF1C531.jpeg
    9B415A9B-2A86-415D-AF29-C5B63EF1C531.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 62
Canım bata 4 gün var yumurtlamanın 12.günü erkenmi olmus biraz sabırsızlıktan silikte olsa görürüz belki birşeyler dedim 😁
Amiiin inşallah bize haber vermeyi unutma 😄
Kızlar Geçen ay bugün oldum adet ama asıl günüm yarın sabah yaptım ilk 15 dk bişe yoktu şimdi böyle kuruma çizgisini sizce kuruma çizgisipembe gibi mi olur
Canım ilk 5 dk içinde çıkmadıysa sonradan çıkan doğru olmuyor birde olsaydı daha koyu olurdu sanki testin varsa tekrarlasana

Ben çatladım 🥚 catlamadi 3 gün yumurtlama sürmesi normal mi ya

Eklentiler

• 20210124_144141.jpg
    20210124_144141.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 55
Back