- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.901
Senin de bat 28 mi
Bugun testlerle basimiz dertteKızlar Geçen ay bugün oldum adet ama asıl günüm yarın sabah yaptım ilk 15 dk bişe yoktu şimdi böyle kuruma çizgisini sizce kuruma çizgisipembe gibi mi olur
Ben de yaptim ovu testini dune gore cok silik dun koyuydu bayaAynen 28
Bk bakalm durunca koyu olcak mıBen de yaptim ovu testini dune gore cok silik dun koyuydu baya
bir yerde okumustum 2. kez yumurta çatlayabiliyormus... peki yumurta büyütücü ve çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız?Eki Görüntüle 2767555 merhaba kizlar adetime 5 gun var bence hamile olma ihtimalim yok oylesine bi ovulasyon testi yaptim bi bakar misiniz adete yakin tekrar mi artiyo acaba
24 ü senin çatlama günün... baksana 2. çizgi 1.si kadar koyu neredeyse. bu 3-4 günü değerlendir :)Ben çatladımcatlamadi 3 gün yumurtlama sürmesi normal mi ya
Varsa kesin çıkar benim bat 22 idi 19unda öğrendim ben. Hemde normal test ile erken gebelik testi ile değilYa benim bat 27 ocak çarşamba. Yarın eşimin doğum günü Yarın sabah ptesi test yapsam var ise çıkar mı sizce ? Sürpriz doğum günü hediyesi olurdu
Çıkma ihtimali yüksek canım bide dene bakalımYa benim bat 27 ocak çarşamba. Yarın eşimin doğum günü Yarın sabah ptesi test yapsam var ise çıkar mı sizce ? Sürpriz doğum günü hediyesi olurdu
Bende oğlumda bata 4 gün kala silik çizgi görmüştüm yumurtlamanın 10. GünüydüYa benim bat 27 ocak çarşamba. Yarın eşimin doğum günü Yarın sabah ptesi test yapsam var ise çıkar mı sizce ? Sürpriz doğum günü hediyesi olurdu
Ay beni acayip heycanlandirdiniz allahim inşallah çıkar yaa yarin sabah ilk idrarla yapicamhemen sabah olsun hemennnn
Allaaamm insallahhhhhİnşallah pozitif testle gelirsin inşallahhhhhh
Yok hic bisey kullanmadimbir yerde okumustum 2. kez yumurta çatlayabiliyormus... peki yumurta büyütücü ve çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız?
Ben daha test yapmam sanmiyorumBk bakalm durunca koyu olcak mı
Benim de öyle aynen11-12 ocakta ilişki olmustu. 23 ocakta test yaptım after10 erken gebelik testiydi ama negatif çıktı, çıkmaz mı yoksa belli olmaz mı tekrar yapayım mı
Ama erken değildi normal kaset testti11-12 ocakta ilişki olmustu. 23 ocakta test yaptım after10 erken gebelik testiydi ama negatif çıktı, çıkmaz mı yoksa belli olmaz mı tekrar yapayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?