Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok damlatmadim 2 3 yaziyodu ona gore damlattim gecen ay 3 tane kullandim bu testten bembeyazdi bu da ilk 15 dk bembeyazdi dagilma falan yoktu son testimdi
Sonradan cıkan cizgiler guven vermiyor ama tabı oladabılır ilk idrarla mı yaptın ay hadı ıns vardır yaaa

Sonradan cıkan cizgiler guven vermiyor ama tabı oladabılır ilk idrarla mı yaptın ay hadı ıns vardır yaaa
Ilk idrarla yaptim ama test gercekten bembeyazdi ilk 10 15 dk falan baktim bi daha bakmadim. Bu ay sogan kuru kullandim ama adetimin 12. Gununde falan esim il disina gitti o yuzden zaten hic ihtimal vermiyodum. Dun gogsum cok agriyo diye ovulasyon testi yaptim o biraz koyu cikinc sabah bunu yaptim

Ilk idrarla yaptim ama test gercekten bembeyazdi ilk 10 15 dk falan baktim bi daha bakmadim. Bu ay sogan kuru kullandim ama adetimin 12. Gununde falan esim il disina gitti o yuzden zaten hic ihtimal vermiyodum. Dun gogsum cok agriyo diye ovulasyon testi yaptim o biraz koyu cikinc sabah bunu yaptim
Ay canm yokmu elinde test? Erken gebelik al yada nobetcı ezane yakın felansa

Bugun pazar esim de yok elimde testte yok yakinlarda nobetci eczane de yok baktim da uzaklar icin de yasak var 😂😂

Hep diyodum ki bu testler de masallah nasil bembeyaz kaliyo yalandan bi golge bile cikmiyo masallah dedigim 3 gun yasiyo 😂😂
Ya benimde ovü testim koyuydu inş bende de vardır bebiş. Sende garantile yarında oyle sevınellm bende ovü yapcam bir saat snra felan bakaym koyulasma varmı. Sen ilk idrarla mı yaptın hamılelık testini

Ya benimde ovü testim koyuydu inş bende de vardır bebiş. Sende garantile yarında oyle sevınellm bende ovü yapcam bir saat snra felan bakaym koyulasma varmı. Sen ilk idrarla mı yaptın hamılelık testini
Hamilelik testini ilk idrarla yaptim benim gogsum cok agriyo bi kac gundur durdugum yerde bi agri var sol gogsum ozellikle adet oncesi de olurmus ama bende olmazdi hic

Hamilelik testini ilk idrarla yaptim benim gogsum cok agriyo bi kac gundur durdugum yerde bi agri var sol gogsum ozellikle adet oncesi de olurmus ama bende olmazdi hic
Bende hıc bı belirti yok sıfır. Cok hafif kasık hissim vardı bugun yok. İnş senledır bebişin canm. Ovü yapınca etıketle beni

Insallah hamileyizdir ben simdi biseyler ictim saat gecmesini bekliycem ovu testi icin sen de beni etiketle

Back