- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.841
Benim de ihtimal vermedigim icin yapmadimBenim hamile olma ihtimalim bence yok ama siz hamilelik testi yaptiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ihtimal vermedigim icin yapmadimBenim hamile olma ihtimalim bence yok ama siz hamilelik testi yaptiniz mi
Bugün gecikmenin 5.günüBizede güzel haberleri ver![]()
3. Gün ilk yaptıgınız test yumurtlama gibi gözüküyorKızlar ben anliyamadim ovulasyon testini ya hep aynı renk çıkıyor ne zaman yumurtlama oluyor sizde örnek var mı
Canım o zaman hastaydım bide ondan sonrada yine o koyulukta çıkan testim oldu3. Gün ilk yaptıgınız test yumurtlama gibi gözüküyor
İnşallahEn hayırlı vakitte gelsin inşallah emanetlerimiz![]()
Yaa iyi sabrediyorsun bende dün gece rüyamda karnımda bebişin ayağını hissedip eşime bak nasıl ayağını oynatıyor dedim hala etkisindeyim gerçek gibiydi daha günüm gelmedi bu ay çok umutluyumBugün gecikmenin 5.günüNegatif testten sonra tekrar test yapmadım. Çarşamba evime dönünce hala kırmızılar gelmemiş olursa bi kan testine giderim. Heyecanlı bekleyişim var şu an
![]()
Baya görünüyor ben gördüm yarın tekrarla bakalım koyulaşıyormu sabah bende yaptim yoktu birşey umutlandim şimdi bende yapcamKızlar adetime bugünle 4 gün var sabah yaptım bişey çıkmadı aynı markaydı sonra içimden yine yapmak geldi nedenseakaşm üstü yaptım 5 dk da böyle oldu
Kasıkta batma bel agrısı beyaz akıntı bazen su gibi belirtilerim bunlar şimdilik bide dün belim sürekli ağrıdı ve adet hissi vardı ara ara sizce?
Benimde böyle çıktı beş gündür bel ağrısından uykular haram oldu o durumdayım. İnsallah sende de vardır bebişKızlar adetime bugünle 4 gün var sabah yaptım bişey çıkmadı aynı markaydı sonra içimden yine yapmak geldi nedenseakaşm üstü yaptım 5 dk da böyle oldu
Kasıkta batma bel agrısı beyaz akıntı bazen su gibi belirtilerim bunlar şimdilik bide dün belim sürekli ağrıdı ve adet hissi vardı ara ara sizce?
Foto attım canım bakarmisinBenimde böyle çıktı beş gündür bel ağrısından uykular haram oldu o durumdayım. İnsallah sende de vardır bebişhemen kan testi vermelisin ben öyle yaptımmm
Kaç gün var bat a göremedim çizgi ama belki fotoğrafta tam çıkmamıştırFoto attım canım bakarmisin
Test kalmadı kuzum yaaBaya görünüyor ben gördüm yarın tekrarla bakalım koyulaşıyormu sabah bende yaptim yoktu birşey umutlandim şimdi bende yapcam![]()
Canım bata kaç gün varKizlaar birşeyler var gibimi sanki ya bakarmısınızEki Görüntüle 2767896
Ben sabah bi test yaptim negatifHayır daha erken diye yapmadım
Daha erken çıkmayabilir varsada ovü testiniz varsa devam edin eger t çizgisi c cizgisini geçerse genellikle hamılelıkmiş.Ben sabah bi test yaptim negatif
Size yazdiktan sonra testime baktim yeni mesaj attim bi bakar misinizDaha erken çıkmayabilir varsada ovü testiniz varsa devam edin eger t çizgisi c cizgisini geçerse genellikle hamılelıkmiş.
Canm testmı bozuk cokmu damlattın anlamadım kac dakkada cıktı testi yenile bence hemen varsa elindeArkadaslar testi sabah 9.30 da yaptim benbeyazdi 15 dk sonra falan da baktim bembeyazdi dagilma falan hic bisey yoktu buraya negatif yazdim az once o ara bi baktim boyle olmus. Gecen ay bu markadan 3. Test yaptim hepsi hala bembeyaz. Sizce nedir
Eki Görüntüle 2767931