Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün gecikmenin 5.günü 😬 Negatif testten sonra tekrar test yapmadım. Çarşamba evime dönünce hala kırmızılar gelmemiş olursa bi kan testine giderim. Heyecanlı bekleyişim var şu an 😄
Yaa iyi sabrediyorsun bende dün gece rüyamda karnımda bebişin ayağını hissedip eşime bak nasıl ayağını oynatıyor dedim hala etkisindeyim gerçek gibiydi daha günüm gelmedi bu ay çok umutluyum😄

Kızlar adetime bugünle 4 gün var sabah yaptım bişey çıkmadı aynı markaydı sonra içimden yine yapmak geldi nedense 😁 akaşm üstü yaptım 5 dk da böyle oldu
Kasıkta batma bel agrısı beyaz akıntı bazen su gibi belirtilerim bunlar şimdilik bide dün belim sürekli ağrıdı ve adet hissi vardı ara ara sizce?
Baya görünüyor ben gördüm yarın tekrarla bakalım koyulaşıyormu sabah bende yaptim yoktu birşey umutlandim şimdi bende yapcam 😁

Kızlar adetime bugünle 4 gün var sabah yaptım bişey çıkmadı aynı markaydı sonra içimden yine yapmak geldi nedense 😁 akaşm üstü yaptım 5 dk da böyle oldu
Kasıkta batma bel agrısı beyaz akıntı bazen su gibi belirtilerim bunlar şimdilik bide dün belim sürekli ağrıdı ve adet hissi vardı ara ara sizce?
Benimde böyle çıktı beş gündür bel ağrısından uykular haram oldu o durumdayım. İnsallah sende de vardır bebiş 😍 hemen kan testi vermelisin ben öyle yaptımmm

Kizlaar birşeyler var gibimi sanki ya bakarmısınız 😄
Screenshot_2021-01-24-01-37-34-64.jpg

Kizlaar birşeyler var gibimi sanki ya bakarmısınız 😄 Eki Görüntüle 2767896
Canım bata kaç gün var
Yumurtlamanın kaçıncı günü
C çizgiside silik cıkmış
Ben görmedim ama kamerada cıkmıyo bazen benimkide daha net aslında kamerada öyle cıktı
İnşallahhhhhh sağlıklı bir bebek haberi alırsın bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh

Arkadaslar testi sabah 9.30 da yaptim benbeyazdi 15 dk sonra falan da baktim bembeyazdi dagilma falan hic bisey yoktu buraya negatif yazdim az once o ara bi baktim boyle olmus. Gecen ay bu markadan 3. Test yaptim hepsi hala bembeyaz. Sizce nedir
20210124_103940.jpg

Arkadaslar testi sabah 9.30 da yaptim benbeyazdi 15 dk sonra falan da baktim bembeyazdi dagilma falan hic bisey yoktu buraya negatif yazdim az once o ara bi baktim boyle olmus. Gecen ay bu markadan 3. Test yaptim hepsi hala bembeyaz. Sizce nedir
Eki Görüntüle 2767931
Canm testmı bozuk cokmu damlattın anlamadım kac dakkada cıktı testi yenile bence hemen varsa elinde

Back