- 26 Aralık 2020
- 452
- 303
- 53
- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.821
Canm ben adet oldum ilk defa bu ay döngümün 32.gününde oldum yeni bat 23 şubat düzenler misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalarım güzel gelişti çatladı ancak gebelik olmadı bu ay adet olunca aşılama olcaktım ama hala adet olamadım bekliyorum 11. Gün bugünTamam bende oyle yapacağımsen ne durumdasin bu arada senin surecin nasil- nasildi ?
Ben de almak istiyorm ama karışık geliyor bazen yapması netliği vs goruyorm işte böyle ama bir anlayan vardır elbetKızlar ben anliyamadim ovulasyon testini ya hep aynı renk çıkıyor ne zaman yumurtlama oluyor sizde örnek var mı
Valla canım karışık ya mesela internetten bakıyorum herkesin ki hafif silikten başlıyor her gün biraz biraz koyulaşır benimki hep aynı renk ne zaman olucagini bilmiyorumBen de almak istiyorm ama karışık geliyor bazen yapması netliği vs goruyorm işte böyle ama bir anlayan vardır elbet![]()
Canim doktora gittin mi hic ben pcolularin ovulasyon testleri hep koyu cikiyo diye okumustum bi yerdeKızlar ben anliyamadim ovulasyon testini ya hep aynı renk çıkıyor ne zaman yumurtlama oluyor sizde örnek var mı
Gittim canım bı sorun yok dediCanim doktora gittin mi hic ben pcolularin ovulasyon testleri hep koyu cikiyo diye okumustum bi yerde
Valla silik bir çizgi gördüm ama sabah idrarında cikmamasi çok ilginçKızlar adetime bugünle 4 gün var sabah yaptım bişey çıkmadı aynı markaydı sonra içimden yine yapmak geldi nedenseakaşm üstü yaptım 5 dk da böyle oldu
Kasıkta batma bel agrısı beyaz akıntı bazen su gibi belirtilerim bunlar şimdilik bide dün belim sürekli ağrıdı ve adet hissi vardı ara ara sizce?
AynenValla silik bir çizgi gördüm ama sabah idrarında cikmamasi çok ilginç![]()
Merhaba benimde 5 gün var ve ovü testim benimde hemen hemen Boyle ıkı gün once Daha siliktiEki Görüntüle 2767555 merhaba kizlar adetime 5 gun var bence hamile ihtimalim yok oylesine bi ovulasyon testi yaptim bi bakar misiniz adete yakin tekrar mi artiyo acaba
Evet sizinki de benim tuhafıma gitti testi nereden aldınızValla canım karışık ya mesela internetten bakıyorum herkesin ki hafif silikten başlıyor her gün biraz biraz koyulaşır benimki hep aynı renk ne zaman olucagini bilmiyorum
N11 den aldım canım laboquickEvet sizinki de benim tuhafıma gitti testi nereden aldınız
Benim hamile olma ihtimalim bence yok ama siz hamilelik testi yaptiniz miMerhaba benimde 5 gün var ve ovü testim benimde hemen hemen Boyle ıkı gün once Daha silikti
Hayır daha erken diye yapmadımBenim hamile olma ihtimalim bence yok ama siz hamilelik testi yaptiniz mi
En hayırlı vakitte gelsin inşallah emanetlerimizBen 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalarım güzel gelişti çatladı ancak gebelik olmadı bu ay adet olunca aşılama olcaktım ama hala adet olamadım bekliyorum 11. Gün bugün