Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0Günaydın herkesee:) bende ocak ayında bebiş düşünüyorum bat 8 ocak. 1 senelik evliyim. Mayıs ayında 1 kimyasal gebelik ağustos ayında da 1 boş gebelik geçirdim. Pes etmiyorum moral bozmuyorum yapıcam bu bebişiii🤣 genetik test yaptırdım çok az miktarda kan pıhtılaşma çıktı. Dün doktora sonuçlarımı gösterdim ve coraspin le ocean methly balance verdi 3 ay kullanıcam inşallah yine kavuşurum bebeğime💓💓💓

0Günaydın herkesee:) bende ocak ayında bebiş düşünüyorum bat 8 ocak. 1 senelik evliyim. Mayıs ayında 1 kimyasal gebelik ağustos ayında da 1 boş gebelik geçirdim. Pes etmiyorum moral bozmuyorum yapıcam bu bebişiii🤣 genetik test yaptırdım çok az miktarda kan pıhtılaşma çıktı. Dün doktora sonuçlarımı gösterdim ve coraspin le ocean methly balance verdi 3 ay kullanıcam inşallah yine kavuşurum bebeğime💓💓💓
Canım hoşgeldin 🙂 pıhtılaşma bende de var coraspin kullanıyorum ben de ama diğer ilaç. Ne için acaba o da pıhtılaşma için mi

Canım hoşgeldin 🙂 pıhtılaşma bende de var coraspin kullanıyorum ben de ama diğer ilaç. Ne için acaba o da pıhtılaşma için mi
Hoşbukdum tatlım ☺️ diğeri vitamin içinde b 12 folik asit çinko b 6 var normalde sadece folik asit içiyordum doktor onu bırak bunu kullan daha kuvvetli dedi

canım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlama :KK200:
Merhaba kızlar benim bat 11 Ocak benide ekler misiniz? Kan verdim bugun fsh lh hormonlarım için 3 aydıt gebe kalamıyorum.Bildiğim bir rahatsızlığım yok.Sonuçlarımı sizler ile paylaşacağım 🙏🏻

Bu 5.ay canim ama 35yasinda oldugum icin diger ay dr gitmem gerekiyor yastan sebep 6ay olmazsa dr gitmek gerekiyo insallah bu ay olurda gerek kalmaz🙏sen nezamandir istiyorsun canim yasin kucuk galiba
Benim yaş 35 9 yıldır evliyim ama daha yeni başladık Allah hepimize nasip etsin inşallah

Back