Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim ilk ovülasyon testim :emir_bebek:
53DE0B37-239C-423A-A342-8F1DFFF48514.jpeg

Hangi sehirdensiniz kızlar Mersin'de yaşıyorum ben buraliyim 30yasindayim 4yasinda bı oğlum var ellerinizden öper😁 iki aydır ikinci çocuk için deniyoruz ilk gebeliğim çok zor oldu tedavi gördüm tekrarlayan düşükler ve kimyasal gebelikler yaşadım. Kan pıhtılaşmasi var ayrıca sizde durumlar nasıl sohbet edelim biraz

Hangi sehirdensiniz kızlar Mersin'de yaşıyorum ben buraliyim 30yasindayim 4yasinda bı oğlum var ellerinizden öper😁 iki aydır ikinci çocuk için deniyoruz ilk gebeliğim çok zor oldu tedavi gördüm tekrarlayan düşükler ve kimyasal gebelikler yaşadım. Kan pıhtılaşmasi var ayrıca sizde durumlar nasıl sohbet edelim biraz
Bende 35yas 5 aydir deniyoruz 10yillik ewliyim cocugum yok istemedim on sene on yil dolunca istemeye basladim obur ayda olmazsa dr gitcem 35yastan sonra 6olmazsa gidiliyor bu arada reglinin 3.gunu yapilan testleri yapturdim iyi dedi, ist yasiyorum bildigim bi sorun simdilik yok. Aynn paylasalim canim

Bende 35yas 5 aydir deniyoruz 10yillik ewliyim cocugum yok istemedim on sene on yil dolunca istemeye basladim obur ayda olmazsa dr gitcem 35yastan sonra 6olmazsa gidiliyor bu arada reglinin 3.gunu yapilan testleri yapturdim iyi dedi, ist yasiyorum bildigim bi sorun simdilik yok. Aynn paylasalim canim
İnşallah sorunsuz bu ay gebe kalırsın canım sen de umarım gerek kalmaz 🙏

Merhabalar bende İzmirde yaşıyorum. 25 yaşındayım 5 aylık evliyim. Kasımda ilk kez denedik olmadı Aralıkta sağlıkçıyım kovit pozitif hastalara baktığım için korktum biraz ara verdik. Sadece bikaç kere tam korunamadık :olamaz:ama tutacağını sanmıyorum o kadardan. O yüzden Aralığa hiç girmeden Ocak topiğine geldim. Hala korkuyorum şu dönemde gebelikten ama bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için :dua:

kuzu ben 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim aslen çanakkaleliyim istanbulda yaşıyorum henüz yeni yeni başladık bebiş istemeye :) geçen ay başlamıştık ama eşim covid oldu bıraktık şimdi bu ay nasip olursa :KK200:

HAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA 🤰❤️
@
GEBELİK PLANLAYANLARBEKLENEN ADET GÜNÜSONUÇ
ben :) Pembeyuvam Pembeyuvam 05 ocak 2021
B Brave55
@pofudukbiri
@Kelebekarsub
@Gmzhnr01.ocak 2021
N Nurse9535 13 ocak 2021
@mucizesinegebe09 ocak 2021
@Zeze209 ocak 2021
@deryam0302 ocak 2021