Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu 5.ay canim ama 35yasinda oldugum icin diger ay dr gitmem gerekiyor yastan sebep 6ay olmazsa dr gitmek gerekiyo insallah bu ay olurda gerek kalmaz🙏sen nezamandir istiyorsun canim yasin kucuk galiba
Ben de 36 yaşındayım yedi aydır olmayınca doktora gittim Prolaktin hormonum yüksek çıktı bir çok tahlil falan yapıldı bu ay Prolaktin hormonum seviyesi düşmüş bu ay kendiliğine demeyeceğiz olmazsa önümüzdeki ay ilaç başlayacak doktorum umarım yaştan kaynaklanan bir sorun olmaz bizim için

Ben de bugün başka bir şikayetten ötürü doktora gittim ultrasona girdim idrar yolları için sonra ultrasona bakan kişi çatlamış bir yumurtan var sıvı dolu dedi tahminde sıvı birikmesi varmış kadın doğuma görün dedi korktm ben de ama kadın doğum da yumurtlama döneminde normal dedi adetime 9 gün var

Memnun musunuz acaba
Evet memnunum direk gösteriyor bunun gibi mesela yumurtlamam yaklaşıyor gözüküyor
879278AA-51A1-4AD3-A34C-2F02FBEF254C.jpeg

Bende ilk defa bu ay denemeye başladım çok korkuyorum hamilelikten çokta heyecanlıyım öyle karışık duygular içindeyim ki bat 25 Aralık acaba olacak mı olmayacak mı geçmiyor gün. Olsa korkuyorum olmasa üzülürüm gibi de bilmiyorum. Hayırlısı olsun.

Kızlar lütfen bana yardım edermisiniz ? Yumurtlama takıbıyle gunumu belirledim öncesi sonrası toplam 5 gun ilişkide bulundum . 2 gun sonra vajınamdan süt kesiği tarzında akıntım geldi hatta mantar oldum zannettim ama kasıntı yanma hıc bırsey olmadıgı için doktor mantar degıl dedi . Cok sancım vardı zaten 1 hafta boyunca yermden kalkamadım . O akıntının ertesi günü kuruluk başladı yani kuruyum şuan . Acaba bu ayda mı hamile kalamadım . 😢adetime 9 gün var ama suan kuruyum işte yardım edin lütfen
Bende seninle aynı şeyleri yaşadım biraz kuru sonra çok sulu uzadan sarı beyaz karışık bişey oldu bugün bat günü ama olmadım erken gebelik testi yaptım çıkmadı

Hayırlisi canım ama adet olmamissn hala umut var demektir.🙂 Bir kaç gün bekle hala olmazsan testi tekrarlarsin 🙏
Aksine bide şuan sağ tarafından belime bıçaklar batıyor 🤦sol tarafimin umurunda değil hasta olcaksam bu gece olurum kesin zaten bı netliğe kavussada ona göre bende hareket etsem

Kizlarrrrr rüyamda hamileydim doğuma giriyordum hatta hayrolsun bakalım 🙏😁
Yaa bende dün öyle rüya gördüm bundan 10 gün öncede eczacı bir kadına test gösteriyorum sen hamilesin ama bekle adetin geçince yine yap diyordu hayaller hayatlar yaşıyorum resmen🤦

Back