Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar güzel umut veren bir haber. Öncelikle çok çok tebrik ederim umarım kalan ayları sorunsuz tamamlar sağlıkla kucağına alırsın. Bat ne zamandı peki?

Kızlar yarın kan testi mi yapsam acaba gebelik testi yaptım yine çıkmadı yarınla 6 gün gecikmem olucak
6 gün gecikme hiç normal değil ama gebelik de testlerde çıkmalıydı belki geç yumurtladın geç döllendi en mantıklısı kan testi

Geç döllenme acaba normal evde yaptığımız testlerde geç mi çıkıyor canım
Benim 6 gün geciktiğinde çıkmıştı 19. Gün çatlamıştı yumurtam ve geç döllenmişti . Ben regl gecikince hemen test yapmıştım negatif çıkmıştı tabi regl gecikmesinden 2 gün sonra çok aşırı silik çizgi çıktı anlamadım. 6 gün gecikince çizgi koyu çıktı

İşte benim gebelik testlerim negatif çıkıyor canım

Belki seninki daha geç çatladı bilinmez. En garanti kan testi. Zaten onda da çıkmazsa artık kabullenmek gerekir ama önce kan ver
Bı ara paylaşım yapmıştım canım geç döllenmeyle ilgili bayanlar gecikmenin 20nci gününde öğrenmişler ya ondan diyorum beklim mi acaba ondan kararsız kalıyorum

Bı ara paylaşım yapmıştım canım geç döllenmeyle ilgili bayanlar gecikmenin 20nci gününde öğrenmişler ya ondan diyorum beklim mi acaba ondan kararsız kalıyorum
Doktora gitmekte bir sakınca yok ki beklemek çok stresli değil mi? Tabi ki senin seçimin senin vücudun senin hayatın geç döllenme olsa bile şu an kanda çıkar. Bana göre sen sonuç negatif olursa diye yüzleşmek istemiyorsun seni çok iyi anlıyorum adet sancısı çekmeme rağmen her tuvalete gittiğimde kırmızı görmemek negatif testlerime rağmen yine de umut oluyor:)

Tabiki canım sonuç negatif olsa morelim bozulcak kim negatifle yüzleşmek ister yada görmek ister ki bende zaman geçtikçe daha bı belli olur diye düşündugum için bekleyip beklememekte kararsız kalıyorum

Tabiki canım sonuç negatif olsa morelim bozulcak kim negatifle yüzleşmek ister yada görmek ister ki bende zaman geçtikçe daha bı belli olur diye düşündugum için bekleyip beklememekte kararsız kalıyorum
Çok iyi anlıyorum. Bir yerde erken gebelik testi gelicek yazmıştın. Geldi mi yaptın mı peki?

Erken gebelik testini yaptın mı canım merak ettim
canm bugün yapamadım inan sabah erken koye gitti daha simdi girebildim siteye ama sabah yapacam yapinca size yapacm halada adet olmadim olmadi yarin doktora gidevm mecbur testlerle olmuyor ki

canm bugün yapamadım inan sabah erken koye gitti daha simdi girebildim siteye ama sabah yapacam yapinca size yapacm halada adet olmadim olmadi yarin doktora gidevm mecbur testlerle olmuyor ki
Yaa hadi hayırlısı benimde 6 gün kaldı ama adet belirtisi gibi kramp Memede şişlik ve ağrı var sanırım olmadı bu ay önümüzdeki aylara bakcam galiba

Yaa hadi hayırlısı benimde 6 gün kaldı ama adet belirtisi gibi kramp Memede şişlik ve ağrı var sanırım olmadı bu ay önümüzdeki aylara bakcam galiba
ins. hakkinda hayirlisi olur varsa tutunur cnm adet ve gebelik belirtileri ayni insan anlamiyor ki

arkadaşlar iyi akşamlar, sabah gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. şimdi çöpte testi gördüm çift çizgi. testin üzerinde 20 dk dan sonra test okuması yapmayın diyor ama yine de soruyorum. doğruluk payı olabilir mi

Canım çoğu kişi de çıkıyor öyle sonradan geçersiz sayılıyor zaten kağıt üstünde öyle yazıyor ama bı bayanda okudum o dedi benimkide kalmıştı sonradan çıkmıştı hamile olduğumu öğrendim yazısı paylaşmıştı ama tekrardan dene canım bı kaç gün sonra

Bat 24 Ocak eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…