- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.421
Ne kadar güzel umut veren bir haber. Öncelikle çok çok tebrik ederim umarım kalan ayları sorunsuz tamamlar sağlıkla kucağına alırsın. Bat ne zamandı peki?Çok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 18 aydır uğraşıyorum çok yoruldum hamdolsun sonunda oldu hepinize nasip olsun inşallah en kısa zamandabu ay Youtube da Gülbahar Ölçü'ye denk geldim onun önerisiyle çakşır kökü suyu kullandım ve ovulasyon testi de kullandım pik göremedim. Forumda gördüğüm bir yorumda pik göremediği halde hamile kalan arkadaş vardı hatta o da bu ay ilk defa çakşır kökü suyu kullanmış o umut oldu bana. . Çakşır kökü suyunu deneyin derim ben öncesinde bir karaciğer enzimlerinize baktığın sağlıkocağında yapıyorlar tahlili AST ALT değerleriniz yüksek değilse kullanın ben ilk kullanmada hamile kaldım inşallah size de faydası dokunur. Hem ben içtim hem eşime içirdim. Gebelik belirtilerimi de yazayım ovulasyon testinde pik olmadı ama 16.gün biraz kırmızılık arttı ben o gün yumurtladım sanırım kasıklarım gerçekten çok ağrıdı 1 hafta kadar aralıksız sürdü hatta yumurtlayacağım sanıp sürekli test yapıyordum. 1hafta sonra ağrı birden kesildi hiçbir belirti kalmadı ta ki 3 gün öncesine kadar yani yumurtlamadan sonra 11.gün göğs uçlarım hassaslaştı irileşti, 12. gün sümüksü bir akıntı geldi ve şüphelendim acaba hamilemiyim dedim ama tabi ihtimal vermediğim için test yapmak istemedim. 1,5 gün sabredebildim dün gece yumurtlamanın 13 gününün gecesinde kalktım test yaptım baya görünüyordu çizgi sabah da kan verdim 200 çıktı sonuç Allahım tüm bekleyenlere tüm isteyenlere başta da bu forumdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
6 gün gecikme hiç normal değil ama gebelik de testlerde çıkmalıydı belki geç yumurtladın geç döllendi en mantıklısı kan testiKızlar yarın kan testi mi yapsam acaba gebelik testi yaptım yine çıkmadı yarınla 6 gün gecikmem olucak
Benim 6 gün geciktiğinde çıkmıştı 19. Gün çatlamıştı yumurtam ve geç döllenmişti . Ben regl gecikince hemen test yapmıştım negatif çıkmıştı tabi regl gecikmesinden 2 gün sonra çok aşırı silik çizgi çıktı anlamadım. 6 gün gecikince çizgi koyu çıktıGeç döllenme acaba normal evde yaptığımız testlerde geç mi çıkıyor canım
İşte benim gebelik testlerim negatif çıkıyor canımBenim 6 gün geciktiğinde çıkmıştı 19. Gün çatlamıştı yumurtam ve geç döllenmişti . Ben regl gecikince hemen test yapmıştım negatif çıkmıştı tabi regl gecikmesinden 2 gün sonra çok aşırı silik çizgi çıktı anlamadım. 6 gün gecikince çizgi koyu çıktı
Belki seninki daha geç çatladı bilinmez. En garanti kan testi. Zaten onda da çıkmazsa artık kabullenmek gerekir ama önce kan verİşte benim gebelik testlerim negatif çıkıyor canım
Belki seninki daha geç çatladı bilinmez. En garanti kan testi. Zaten onda da çıkmazsa artık kabullenmek gerekir ama önce kan ve
Bı ara paylaşım yapmıştım canım geç döllenmeyle ilgili bayanlar gecikmenin 20nci gününde öğrenmişler ya ondan diyorum beklim mi acaba ondan kararsız kalıyorumBelki seninki daha geç çatladı bilinmez. En garanti kan testi. Zaten onda da çıkmazsa artık kabullenmek gerekir ama önce kan ver
Doktora gitmekte bir sakınca yok ki beklemek çok stresli değil mi? Tabi ki senin seçimin senin vücudun senin hayatın geç döllenme olsa bile şu an kanda çıkar. Bana göre sen sonuç negatif olursa diye yüzleşmek istemiyorsun seni çok iyi anlıyorum adet sancısı çekmeme rağmen her tuvalete gittiğimde kırmızı görmemek negatif testlerime rağmen yine de umut oluyor:)Bı ara paylaşım yapmıştım canım geç döllenmeyle ilgili bayanlar gecikmenin 20nci gününde öğrenmişler ya ondan diyorum beklim mi acaba ondan kararsız kalıyorum
Tabiki canım sonuç negatif olsa morelim bozulcak kim negatifle yüzleşmek ister yada görmek ister ki bende zaman geçtikçe daha bı belli olur diye düşündugum için bekleyip beklememekte kararsız kalıyorumDoktora gitmekte bir sakınca yok ki beklemek çok stresli değil mi? Tabi ki senin seçimin senin vücudun senin hayatın geç döllenme olsa bile şu an kanda çıkar. Bana göre sen sonuç negatif olursa diye yüzleşmek istemiyorsun seni çok iyi anlıyorum adet sancısı çekmeme rağmen her tuvalete gittiğimde kırmızı görmemek negatif testlerime rağmen yine de umut oluyor:)
Çok iyi anlıyorum. Bir yerde erken gebelik testi gelicek yazmıştın. Geldi mi yaptın mı peki?Tabiki canım sonuç negatif olsa morelim bozulcak kim negatifle yüzleşmek ister yada görmek ister ki bende zaman geçtikçe daha bı belli olur diye düşündugum için bekleyip beklememekte kararsız kalıyorum
Erken gebelik testini yaptın mı canım merak ettimamin seninde herkesinde ins.
canm bugün yapamadım inan sabah erken koye gitti daha simdi girebildim siteye ama sabah yapacam yapinca size yapacm halada adet olmadim olmadi yarin doktora gidevm mecbur testlerle olmuyor kiErken gebelik testini yaptın mı canım merak ettim
Çok iyi anlıyorum. Bir yerde erken gebelik testi gelicek yazmıştın. Geldi mi yaptın mı
Yaa hadi hayırlısıcanm bugün yapamadım inan sabah erken koye gitti daha simdi girebildim siteye ama sabah yapacam yapinca size yapacm halada adet olmadim olmadi yarin doktora gidevm mecbur testlerle olmuyor ki
ins. hakkinda hayirlisi olur varsa tutunur cnm adet ve gebelik belirtileri ayni insan anlamiyor kiYaa hadi hayırlısıbenimde 6 gün kaldı ama adet belirtisi gibi kramp Memede şişlik ve ağrı var sanırım olmadı bu ay önümüzdeki aylara bakcam galiba
Valla ben 4 gebelik yaşadım hiç birinde ayırt edici belirtim olmadı o yüzden aksiyon tadında bekliyorum testte almıyorum kendi sabrımı deniyorumins. hakkinda hayirlisi olur varsa tutunur cnm adet ve gebelik belirtileri ayni insan anlamiyor ki
Canım çoğu kişi de çıkıyor öyle sonradan geçersiz sayılıyor zaten kağıt üstünde öyle yazıyor ama bı bayanda okudum o dedi benimkide kalmıştı sonradan çıkmıştı hamile olduğumu öğrendim yazısı paylaşmıştı ama tekrardan dene canım bı kaç gün sonraarkadaşlar iyi akşamlar, sabah gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. şimdi çöpte testi gördüm çift çizgi. testin üzerinde 20 dk dan sonra test okuması yapmayın diyor ama yine de soruyorum. doğruluk payı olabilir mi
Bat 24 Ocak eklermisinizHAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA
@
GEBELİK PLANLAYANLAR BEKLENEN ADET GÜNÜ SONUÇ ben :) Pembeyuvam 05 ocak 2021 @Brave55 @Fdm89 1 ocak 2021 @Bayankirpik17 08 ocak 2021 @pofudukbiri @ymncls1 17 Ocak 2021 @Rbka 17 ocak 2021 @asyaaaa Songulshn 10 ocak 2021 @Ufukkayra 9-10 ocak 2021 @caglaaaaaa 3 ocak 2021 @mayamina 5 ocak 2021 @ELIF7007 17 OCAK 2021 @Candyy15 29 Aralık 2020 @Kelebekarsub 26 ocak 2021 @Gmzhnr 01.ocak 2021 @blmrc @Hayatlarrr 02 ocak 2021 @nillsn 22 ocak 2021 @yamanela 01 ocak 2021 @Nefertitibgm 11 Ocak 2021 @Nesliiiimaviiiiii 30 ocak 2021 @Duygu933 31 ocak 2021 @Brccck 08 ocak 2021 @Nil Toprak 13 Ocak 2021 @Muges33 25 Aralık 2020 @Parem 08 ocak 2021 @Xxxppp 14 ocak 2021 @flowerc @ipek_annesi 09 ocak 2021 @yakamoz-91 09 ocak 2021 @Portakalli cikolat 10 ocak 2021 @brcnyldz13 @Nurse9535 13 ocak 2021 @bitkiselhayat 12 Ocak 2021 @zehroskrmn @ryhnrba 14 ocak 2021 @mucizesinegebe 09 ocak 2021 @Morm 01 Ocak 2021 @Zeze2 09 ocak 2021 @deryam03 02 ocak 2021 @Fdm89 01 ocak 2021 @Minikfaremmm 15 ocak 2021 @adifeklc @Ozlem949 09 ocak 2021 @newmoon10 @minok 02 ocak 2021 @toffie33 29 Aralık 2020 @Unlu26 04 ocak 2021 @Lovelovelove1 06 ocak 2021 @ugrnrr 10 ocak 2021 @Nosking @zehra12 04 ocak 2021 @sutlaacc 03 ocak 2021 @nillsn @Feyzaanrr 25 aralık 2020 @Nurcaner66 04 ocak 2021 @TAGA 02 OCAK 2021 Berilyumm 27 aralık 2020 @Citemik 01 ocak 2021 @Vanessa00 @eymentaa 02 ocak 2021 @Muges33 25 aralık 2020 @kbradlk 18 ocak 2021 @Arelarven 25 Aralık 2020 @Esmeralda-ben 16 ocak 2o21 @sweetdreams1985 25 Ocak 2020 @gizztgr 12 ocak 2021 @yamanela 01 ocak 2021 @sedanur4004 30 aralık 2020 @Afitap_34 17 aralık 2020 @Ggff 04 ocak 2021 @Rabisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?