Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar iyi akşamlar, sabah gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. şimdi çöpte testi gördüm çift çizgi. testin üzerinde 20 dk dan sonra test okuması yapmayın diyor ama yine de soruyorum. doğruluk payı olabilir mi
Kırmızı renk mi acaba . ? İsterseniz sabah bir daha deneyin . Sabah yaptığınızda dikkat etmemişsinizdir belki . İnşallah hamilesinizdir.

Valla ben 4 gebelik yaşadım hiç birinde ayırt edici belirtim olmadı o yüzden aksiyon tadında bekliyorum testte almıyorum kendi sabrımı deniyorum 😂😅
inşallah gonlun gibi olur ama simdi yaptim test negatif cikti ademekki neymis bekleyen testler hata ora i yuksek onumuzdeki aylara bakacam artik ama hala adet olmadim.

Kırmızı renk mi acaba . ? İsterseniz sabah bir daha deneyin . Sabah yaptığınızda dikkat etmemişsinizdir belki . İnşallah hamilesinizdir.
böyle :/ bilemiyorum ya

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-01-15 at 08.25.42.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 08.25.42.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 44
böyle :/ bilemiyorum ya
Bu baya belirgin hayalet veya koruma değill bnce son yaptığınız testi sabah ilk idrarlamı yaptınız.. bence kan verin çünkü 7 aydır deniyormmm ve çok gebelik testi yaptım hayalet ve koruma çizgisi gören biri olarak bu onlar değil kan verin bnce kesinleştirin

7 aralık , adet döngüm 35 günde birdir ama hep 4-5 gün gecikir.
o zaman sizin döngüye göre bu günlerde adet olmanız gerekiyor.
açıkçası daha önce böyle net kuruma çizgisi görmedim üstelik her gün test yapan internetten koli ile test alan biri olarak söylüyorum. ümit vermek istemem ama siz kan testi verin

Bu baya belirgin hayalet veya koruma değill bnce son yaptığınız testi sabah ilk idrarlamı yaptınız.. bence kan verin çünkü 7 aydır deniyormmm ve çok gebelik testi yaptım hayalet ve koruma çizgisi gören biri olarak bu onlar değil kan verin bnce kesinleştirin
evet ilk idrarla yaptım ben de ilkkez böyle bişey görüyorum ama 6 aydır da negatif gördüğüm için bu da negatiftir diye attım çöpe hemen. Akaşam farkettim çift çizgiyi.

evet ilk idrarla yaptım ben de ilkkez böyle bişey görüyorum ama 6 aydır da negatif gördüğüm için bu da negatiftir diye attım çöpe hemen. Akaşam farkettim çift çizgiyi.
siz hala duruyor musunuz koşun hemen test verin :) ben böyle net çizgi görsem bebek odasını hazırlamaya başlamıştım:D

Ama canm bu baya kırmızı belirgin bir çizgi çıkmış koruma veya hayalet çizgi değil çünkü bende bir ayda 8 10 tane gebelik testi yapanlardanm çok koruma çizgisi gördüm ama böylesini hiç görmedim inşallah bebişin seninledir de görünmemek için naz yapıyodur kan verme imkanın varsa bence bi kan vermelisin

o zaman sizin döngüye göre bu günlerde adet olmanız gerekiyor.
açıkçası daha önce böyle net kuruma çizgisi görmedim üstelik her gün test yapan internetten koli ile test alan biri olarak söylüyorum. ümit vermek istemem ama siz kan testi verin
akşam heyecandan uyuyamadım sabaha karşı dalmışım, sabah işe bile geç kaldım normalde erkenden gidip kan verecektim normalde. Akşam da 17de kapatıyormuş ben 17:30 da işten çıkıyprum kaldı pazartesiye :(

Back