- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.401
Amin inşallah canimAmin çok sağol hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahEn kısa zamanda size de nasip etsin inşallah ya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canimAmin çok sağol hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahEn kısa zamanda size de nasip etsin inşallah ya
![]()
Bir sorun gormedi canım sadece hamileligi hizlandirmak icin dedi almadim ilaci Henuz bugun adetin 3.gunu 5.gun basla dediYa tâbi herşey iyiyse bı sorunun yoksa kullanma yumurtlama zamanlarininda dene bence bu ay deneme canım yumurtlama zamanına bak değerlendirir hani bakarsın bebiş olmadı bı sonraki ay başlarsın kullanmaya tabi karar senin canım benim
Peki sen ne düşünüyorsun canımBir sorun gormedi canım sadece hamileligi hizlandirmak icin dedi almadim ilaci Henuz bugun adetin 3.gunu 5.gun basla dedi
Kulanayim bakalim ne olacak canimPeki sen ne düşünüyorsun canım
Hayırlısı olsun canım Rabb'im nasip etsin inşallah güzel sonuçlar alırsınızKulanayim bakalim ne olacak canim
Insallah cnm paylasirim burdanHayırlısı olsun canım Rabb'im nasip etsin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Tabi canım paylaş güzel haberlerini bekliyorum bendeInsallah cnm paylasirim burdan
Insallah canım hepimizin yuzu gulsun bebegklerimizi kucagimiza alalim sagliklaTabi canım paylaş güzel haberlerini bekliyorum bende
Insallah canım hepimizin yuzu gulsun bebegklerimizi kucagimiza alalim saglik
Ayyy inşallah canım benimInsallah canım hepimizin yuzu gulsun bebegklerimizi kucagimiza alalim saglikla
Kan testi yaptır belki geç dollenmedir cnmKızlar yarın kan testi mi yapsam acaba gebelik testi yaptım yine çıkmadı yarınla 6 gün gecikmem olukman
Baya gecmis cnm bence kan testi verKızlar yarın kan testi mi yapsam acaba gebelik testi yaptım yine çıkmadı yarınla 6 gün gecikmem olucak
Geç döllenme acaba normal evde yaptığımız testlerde geç mi çıkıyor canımKan testi yaptır belki geç dollenmedir cnm
Demi canım bende hep çekiniyorum negatif çıktı diye ama en azından kan kesin net sonucu veriyor ama geç döllenme daha geçse de negatif sonuç verebiliyor çok kafam karışıkBaya gecmis cnm bence kan testi ver
Canım idrar testine peak guvenme zaten 6 gun gecmiş kanda net sonuc cikar bence hem sıkıntı yapmamista olursun kendine insallah bebisin seninledirDemi canım bende hep çekiniyorum negatif çıktı diye ama en azından kan kesin net sonucu veriyor ama geç döllenme daha geçse de negatif sonuç verebiliyor çok kafam karışık
Hcg hormonu yavaş salgılandığı icin adet gecikmesinden genelde 10 gün sonra falan çıkıyormuş cnm ama kanda hemen sonuç veriyorGeç döllenme acaba normal evde yaptığımız testlerde geç mi çıkıyor canım
Tamam canım yarın yapicam o zamanCanım idrar testine peak guvenme zaten 6 gun gecmiş kanda net sonuc cikar bence hem sıkıntı yapmamista olursun kendine insallah bebisin seninledir
Tamam canım yarın yapıcam inşallahHcg hormonu yavaş salgılandığı icin adet gecikmesinden genelde 10 gün sonra falan çıkıyormuş cnm ama kanda hemen sonuç veriyor
Hadi insallah cnmTamam canım yarın yapicam o zaman
Yok henüz olmadım ama her an olacakmışım gibi çok yoğun sancım varRegl sancısı gibi zaten canım hamilelik belirtisi de regl oldun mu