Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haklısın ve elimde bir tane erken gebelik testi var onuda sabah deniyecem. ondada çıkmazsa inan kana bile gerek kalmaz. cevapladığın için teşekkür ederim.
Rica ederim. Ama ben geçen yıl adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadı adet günü pozitifti malesef doğum yapamadım siz uygun durumdaysanız sağlık ocağına bir kan verin bence

amin amin çok amin inşallah canım. umarım senin de tez zamanda olsun. ama doktoru dinle ihmal etme. demek ki senin yaşına yumurtana kilona durumuna klomen uygunmuş ki verdi.

Rica ederim. Ama ben geçen yıl adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadı adet günü pozitifti malesef doğum yapamadım siz uygun durumdaysanız sağlık ocağına bir kan verin bence
evet dogru. ama birsey oldu diyeyim bunuda dün silik dedim ya bugun yaptim negatif dedim sabah işe giderken yaptim sonra kenara koydum isten geldim dunden daha koyu oldu anlamadim ya sabh deniyeyim ben bence

bu arada gecmis olsun hakkinda haayirlisi

evet dogru. ama birsey oldu diyeyim bunuda dün silik dedim ya bugun yaptim negatif dedim sabah işe giderken yaptim sonra kenara koydum isten geldim dunden daha koyu oldu anlamadim ya sabh deniyeyim ben bence
Testler kaldıkça koyulaşıyor kızımda test yaptığımda aşırı silikti hatıra olsun diye paketleyip saklamıştım zaman geçince baktım baya koyulaşmıştı rabbim size sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah eğer hamile gibi hissediyorsanız bir kan verin inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız

cok sağol cnm ins. seninde gönlün gibi olur. bak bu sabah yaptigim test

Hcg hormonu geç salgilaniyor olabilir en iyisi kan ver kafan rahat olsun

benim regl sancılarım bayağı çoğaldı anlaşılan yine vuslata eremedim

Arkadaslar doktoro gorundum bugun doktor Sonuclarin iyi oldugunu soyledi adetin 5.gunu klomen kullanmaya basliyacakmisim bittikten sonrada gun asiri iliski dedi.bende madem sıkıntı yok klomene Greek varmi hocam dedim. Oda klomenle hamileligi hizlandirmak icin basliyoruz dedi cok kararsizim kizlar sizce klomeni kullanmalimiyim

Evet canım klomenlr hamilelik daha iyi olabiliyormuş bazı bayanlarda okumuştum hamile kalmışlardı

Kullanmalimiyim sence canım bi kafama taktim
Ya tâbi herşey iyiyse bı sorunun yoksa kullanma yumurtlama zamanlarininda dene bence bu ay deneme canım yumurtlama zamanına bak değerlendirir hani bakarsın bebiş olmadı bı sonraki ay başlarsın kullanmaya tabi karar senin canım benim

Çok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 18 aydır uğraşıyorum çok yoruldum hamdolsun sonunda oldu hepinize nasip olsun inşallah en kısa zamanda bu ay Youtube da Gülbahar Ölçü'ye denk geldim onun önerisiyle çakşır kökü suyu kullandım ve ovulasyon testi de kullandım pik göremedim. Forumda gördüğüm bir yorumda pik göremediği halde hamile kalan arkadaş vardı hatta o da bu ay ilk defa çakşır kökü suyu kullanmış o umut oldu bana.. Çakşır kökü suyunu deneyin derim ben öncesinde bir karaciğer enzimlerinize baktığın sağlıkocağında yapıyorlar tahlili AST ALT değerleriniz yüksek değilse kullanın ben ilk kullanmada hamile kaldım inşallah size de faydası dokunur. Hem ben içtim hem eşime içirdim. Gebelik belirtilerimi de yazayım ovulasyon testinde pik olmadı ama 16.gün biraz kırmızılık arttı ben o gün yumurtladım sanırım kasıklarım gerçekten çok ağrıdı 1 hafta kadar aralıksız sürdü hatta yumurtlayacağım sanıp sürekli test yapıyordum. 1hafta sonra ağrı birden kesildi hiçbir belirti kalmadı ta ki 3 gün öncesine kadar yani yumurtlamadan sonra 11.gün göğs uçlarım hassaslaştı irileşti, 12. gün sümüksü bir akıntı geldi ve şüphelendim acaba hamilemiyim dedim ama tabi ihtimal vermediğim için test yapmak istemedim. 1,5 gün sabredebildim dün gece yumurtlamanın 13 gününün gecesinde kalktım test yaptım baya görünüyordu çizgi sabah da kan verdim 200 çıktı sonuç Allahım tüm bekleyenlere tüm isteyenlere başta da bu forumdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ya ne kadar güzel bi haber rabbim hayırlısı ile kucaginizada almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…