- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.381
haklısın ve elimde bir tane erken gebelik testi var onuda sabah deniyecem. ondada çıkmazsa inan kana bile gerek kalmaz. cevapladığın için teşekkür ederim.Kan verin bence o testler hatalı olabiliyor
Rica ederim. Ama ben geçen yıl adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadıhaklısın ve elimde bir tane erken gebelik testi var onuda sabah deniyecem. ondada çıkmazsa inan kana bile gerek kalmaz. cevapladığın için teşekkür ederim.
amin amin çok amin inşallah canım. umarım senin de tez zamanda olsun. ama doktoru dinle ihmal etme. demek ki senin yaşına yumurtana kilona durumuna klomen uygunmuş ki verdi.Ne kadar zor zamanlar yaşamışsın canım umarım mükafatını alırsın ve bu ay tutmuş olur umutsuz olma lütfen inşallah güzel haberler verirsin tüm isteyen herkese ve bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun
evet dogru. ama birsey oldu diyeyim bunuda dün silik dedim ya bugun yaptim negatif dedim sabah işe giderken yaptim sonra kenara koydum isten geldim dunden daha koyu oldu anlamadim ya sabh deniyeyim ben benceRica ederim. Ama ben geçen yıl adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadıadet günü pozitifti malesef doğum yapamadım siz uygun durumdaysanız sağlık ocağına bir kan verin bence
bu arada gecmis olsun hakkinda haayirlisiRica ederim. Ama ben geçen yıl adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadıadet günü pozitifti malesef doğum yapamadım siz uygun durumdaysanız sağlık ocağına bir kan verin bence
Testler kaldıkça koyulaşıyorevet dogru. ama birsey oldu diyeyim bunuda dün silik dedim ya bugun yaptim negatif dedim sabah işe giderken yaptim sonra kenara koydum isten geldim dunden daha koyu oldu anlamadim ya sabh deniyeyim ben bence
Testler kaldıkça koyulaşıyorkızımda test yaptığımda aşırı silikti hatıra olsun diye paketleyip saklamıştım zaman geçince baktım baya koyulaşmıştı rabbim size sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah eğer hamile gibi hissediyorsanız bir kan verin inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız
Hcg hormonu geç salgilaniyor olabilir en iyisi kan ver kafan rahat olsunkızlar 10 ocak bat idi dün sabak gebelik testi yaptım baya siliktii yani görmek için baya bakmak lazımdı ama bu sabah yaptım negatif yani normal kaset test ne zmn belli olur 4 gün geçiyor ve hala tık yok bilen yazabilir mi?
yani umut varsa bu testlerde ins. cuma verecmHcg hormonu geç salgilaniyor olabilir en iyisi kan ver kafan rahat olsun
Amin hepimizin inşallahEki Görüntüle 2760497 cok sağol cnm ins. seninde gönlün gibi olur. bak bu sabah yaptigim test
amin seninde herkesinde ins.Amin hepimizin inşallahSilik görünüyor dilerim en sağlıklısı ve hayırlısı seninle olur
Regl sancısı gibi zaten canım hamilelik belirtisi de regl oldun mubenim regl sancılarım bayağı çoğaldı anlaşılan yine vuslata eremedim
Evet canım klomenlr hamilelik daha iyi olabiliyormuş bazı bayanlarda okumuştum hamile kalmışlardıArkadaslar doktoro gorundum bugun doktor Sonuclarin iyi oldugunu soyledi adetin 5.gunu klomen kullanmaya basliyacakmisim bittikten sonrada gun asiri iliski dedi.bende madem sıkıntı yok klomene Greek varmi hocam dedim. Oda klomenle hamileligi hizlandirmak icin basliyoruz dedi cok kararsizim kizlar sizce klomeni kullanmalimiyim
Kullanmalimiyim sence canım bi kafama taktimEvet canım klomenlr hamilelik daha iyi olabiliyormuş bazı bayanlarda okumuştum hamile kalmışlardı
Ya tâbi herşey iyiyse bı sorunun yoksa kullanma yumurtlama zamanlarininda dene bence bu ay deneme canım yumurtlama zamanına bak değerlendirir hani bakarsın bebiş olmadı bı sonraki ay başlarsın kullanmaya tabi karar senin canım benimKullanmalimiyim sence canım bi kafama taktim
Ya ne kadar güzel bi haber rabbim hayırlısı ile kucaginizada almayı nasip etsinÇok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 18 aydır uğraşıyorum çok yoruldum hamdolsun sonunda oldu hepinize nasip olsun inşallah en kısa zamandabu ay Youtube da Gülbahar Ölçü'ye denk geldim onun önerisiyle çakşır kökü suyu kullandım ve ovulasyon testi de kullandım pik göremedim. Forumda gördüğüm bir yorumda pik göremediği halde hamile kalan arkadaş vardı hatta o da bu ay ilk defa çakşır kökü suyu kullanmış o umut oldu bana. . Çakşır kökü suyunu deneyin derim ben öncesinde bir karaciğer enzimlerinize baktığın sağlıkocağında yapıyorlar tahlili AST ALT değerleriniz yüksek değilse kullanın ben ilk kullanmada hamile kaldım inşallah size de faydası dokunur. Hem ben içtim hem eşime içirdim. Gebelik belirtilerimi de yazayım ovulasyon testinde pik olmadı ama 16.gün biraz kırmızılık arttı ben o gün yumurtladım sanırım kasıklarım gerçekten çok ağrıdı 1 hafta kadar aralıksız sürdü hatta yumurtlayacağım sanıp sürekli test yapıyordum. 1hafta sonra ağrı birden kesildi hiçbir belirti kalmadı ta ki 3 gün öncesine kadar yani yumurtlamadan sonra 11.gün göğs uçlarım hassaslaştı irileşti, 12. gün sümüksü bir akıntı geldi ve şüphelendim acaba hamilemiyim dedim ama tabi ihtimal vermediğim için test yapmak istemedim. 1,5 gün sabredebildim dün gece yumurtlamanın 13 gününün gecesinde kalktım test yaptım baya görünüyordu çizgi sabah da kan verdim 200 çıktı sonuç Allahım tüm bekleyenlere tüm isteyenlere başta da bu forumdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin çok sağol hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahYa ne kadar güzel bi haber rabbim hayırlısı ile kucaginizada almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?