- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.341
Ben ilk defa duydum açıkçası. Yani yumurtası gelişmeyeni zaten biliyoruz da geliştiği için sorun yaşayan bilemedim yani. Ama muhtemelen gitmem önümüzdeki ay. İnşallah bu ay gebelik olur buda hiç birşeye gerek kalmazÇok saçma geldi bana benim doktorum biliyordu erken yumurtlam olduğunu sadece bana günü şaşırma diye uyardı ve tedavisiz iki defa gebelik yaşadım
Parem seni merak etmiştim demek olmamış. Bende test yaptım az önce negatifti tabiki. Nasıl takmayacağız ki bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Hele bazıları aa hamileymişim bilmiyordum. Hamileymişim ilaç kullanmıştım falan diyorlar ya hiç anlayamıyorum nasıl böyle rahat olabildiklerini.Bende bu sabah kirmizilarla yuzlestim olsun canım takmak yok artık biz taktikca bebisler bizden uzaklaşıyor farkında mısın
Klomeni bende bilmiyorum canım ama bı kaç bayanda okudum hamile kalmışlar öyle test yaptın mıAy kontrol edemiyorum kendimi doktorumla konuştum bi test yap dedi yerleşme kanaması olabilir dedi ama sanmıyorum yapmayacağım test klomen başlayalım dedi ne alaka bilemedim sıkıldım çok
Hayır canım regl oldum maalesef sen naptın test yapacaktınKlomeni bende bilmiyorum canım ama bı kaç bayanda okudum hamile kalmışlar öyle test yaptın mı
klomen yumurta gelişimi için evet belki geçen ay yumurta sayın iyi demek istemiştir. örneğin 3 adet yumurtan oluşmuştur ama yeterince büyümediği için çatlamamıştır. klomen onları büyütmeye yarayacak. gerçi kişiden kişiye değişiyor ben 2 kez kullandım bende işe yaramadı doktorum hemen femara verdi ilk ay hamile kaldım ( 6 haftalıkken kimyasal olarak sonlandı gerçi ) hiç moralini bozma ve doktoru dinle benceYumurta gelişimi iyi demişti geçen ay şimdi klomen diyo anlamadım ki zaten klomen yumurta gelişimini arttırmak için değil mi ? Gebelik yok canım devamı geldi maalesef ama feci bel ağrım ve sancım var 10 gündür hiç böyle olmazdı üstüne bide peşpeşe hamilelik haberi alıyorum çok sevinmem lazım hayatımın kıymetli insanları çünkü ama içim buruluyo bir de neşen böyle oldun sen diye kendimle de kavga ediyorum
5. Haftayı bitirmişsiniz bat zamanı 4 haftalık olarak sayılır ayın 4 den de bir hafta geçmiş o yüzden 5+2 gibi sizin tabi Dr un ultrasonda bakıp tam tarih vermesi lazımArkadaşlar benim bat 4 ocaktı 6 ocakta erken gebelik testi yaptım ve silikte olsa pozitifti ertesi gün doktora gittim HCG testi yapıldı ve sonuç 399.85 çıktı çok yeniymis 19unda doktora gidicem kontrolüm var ben şuan kaç haftalık hamileyim 2mi 4mü bilemedim
Tsh gebelige engel diye biliyorum gebelik olussa dahi bebeğin sinir sistemine etkisi olabilirmis yazmistilar geçen bnce dr a gorunun içiniz rahat ederKızlar hamile degilim
TSH 4.41 çıktı ilaclik bişey değil biraz yüksek dedi doktor sitresten olabilirmiş sizce normal mi endokrine gorunsem mi bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
Bugün gittim canım da yapmadım eşimde yapmiyalim dedi biraz daha bekle dedi bende vazgeçtim bekliyorumHayır canım regl oldum maalesef sen naptın test yapacaktın
Son regl tarihinizden hesaplanırArkadaşlar benim bat 4 ocaktı 6 ocakta erken gebelik testi yaptım ve silikte olsa pozitifti ertesi gün doktora gittim HCG testi yapıldı ve sonuç 399.85 çıktı çok yeniymis 19unda doktora gidicem kontrolüm var ben şuan kaç haftalık hamileyim 2mi 4mü bilemedim
Tsh ın gebelerde ve gebelik planlayanlarda 2,5 ve altında olması istenir. Tsh yüksekliği gebe kalmada zorluk, düşük ve ölü doğuma sebep olabiliyor. Dün kitapta okumuştum ben de bunu. Endokrine görünmen en doğrusu olur senin için. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah hepimize en hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar hamile degilim
TSH 4.41 çıktı ilaclik bişey değil biraz yüksek dedi doktor sitresten olabilirmiş sizce normal mi endokrine gorunsem mi bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
7 Aralık o zman 5. Hatfaya girdim teşekkür ederimSon regl tarihinizden hesaplanır
kullandığım programa göre ;7 Aralık o zman 5. Hatfaya girdim teşekkür ederim
Dün inanılmaz bozuktu moralim ağlamaktan gözlerim pörtledi mayıstan beri korunmayı bıraktık ama 5 aydır falan düzenli deniyoruz olmuyor her ay ayrı hüzünklomen yumurta gelişimi için evet belki geçen ay yumurta sayın iyi demek istemiştir. örneğin 3 adet yumurtan oluşmuştur ama yeterince büyümediği için çatlamamıştır. klomen onları büyütmeye yarayacak. gerçi kişiden kişiye değişiyor ben 2 kez kullandım bende işe yaramadı doktorum hemen femara verdi ilk ay hamile kaldım ( 6 haftalıkken kimyasal olarak sonlandı gerçi ) hiç moralini bozma ve doktoru dinle bence
Bende birazdan test yapacam canım senin âdetin ne kadar geçtiSabah kaset test yaptım negatif. Yani bana şubat ayı topiğinin yolları göründüama sizler gelmeyin sakın oraya hiç siz direk 2021 Eylül anneleri topiğine geçin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?