- 5 Eylül 2019
- 70
- 25
- 38
- 35
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.321
Canım regl oldun mu sen benim 2 gün gecikti ama bugün açık pembe akıntı geldi sanırım oluyorum iki gözüm iki Çeşme ağlıyorumBenimde 1haftadir mide bulantim baş ağrım iki gündür var karın ağrım var bugün test yaptım da çıkmadı inşallah güzel haberleri alırız ya umudum adet gününe artık
Olmadım canım 3 gün geçti benimde bı ıslaklık var bakamıyorum da ya ağlama lütfenCanım regl oldun mu sen benim 2 gün gecikti ama bugün açık pembe akıntı geldi sanırım oluyorum iki gözüm iki Çeşme ağlıyorum
Hiç bı nedeni yoktu canım ama işte sagliskzi gebelikmis betalarim az artıyordu olmadı 5 haftalikti düşük yaptım canımCok uzuldum canım dediklerinde haklisin stres yaptim Ben baya onunda etkisi oldu dedigin gibi sende uzulme emi kac haftalikti düşük yaptiginda nreden neymis canım. Sende Benim dualarimdasin
Anladim canım uzulme sende rabbim en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin sanaHiç bı nedeni yoktu canım ama işte sagliskzi gebelikmis betalarim az artıyordu olmadı 5 haftalikti düşük yaptım canım
yaa çok geçmiş olsunKızlar hamile degilim
TSH 4.41 çıktı ilaclik bişey değil biraz yüksek dedi doktor sitresten olabilirmiş sizce normal mi endokrine gorunsem mi bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
Ay kontrol edemiyorum kendimi doktorumla konuştum bi test yap dedi yerleşme kanaması olabilir dedi ama sanmıyorum yapmayacağım test klomen başlayalım dedi ne alaka bilemedim sıkıldım çokOlmadım canım 3 gün geçti benimde bı ıslaklık var bakamıyorum da ya ağlama lütfen
yalnız hamilelik varsa klomene başlamak çok yanlış olur. önce hamilelik var mı yok mu ondan emin olmak lazım.Ay kontrol edemiyorum kendimi doktorumla konuştum bi test yap dedi yerleşme kanaması olabilir dedi ama sanmıyorum yapmayacağım test klomen başlayalım dedi ne alaka bilemedim sıkıldım çok
ah canım bence ağlama sabretCanım regl oldun mu sen benim 2 gün gecikti ama bugün açık pembe akıntı geldi sanırım oluyorum iki gözüm iki Çeşme ağlıyorum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimah canım bence ağlama sabretgeçen yıl bende hamile kalamadığımı düşündüğüm ay çok ağladım ama Allah öyle bir şeyle sınadı ki beni hamileymişim ama 3. ayımda bebeğimde problemler oldu ağlaya ağlaya aldırdım o bebeği sana karamsarlık vermek için anlatmıyorum sadece neden olmuyor diye düşünme bir hayır vardır rabbim en sağlıklısından bir evlat nasip etsin sana inşallah
Bende varım erken yumurtlama oluyor. Adetim 27 günde bir olur ve ben 10. Günde yumurtlama görüyorum ve bu gebeliğe nasıl engel anlamadım ? Ben erken yumurtlama ile 2 defa hamile kaldım önlemlo olan o günleri kaçırmamakHerkese merhaba. Bugün kan tahlili verdim progesteron bakıldı 17 çıktı. Ama doktor yumurtlaman çok erken oluyor gebeliğe engel olabilir dedi. Erken yumurtlama yaşayan var mı benim gibi bir de progesteron değerim nasıl sizce
Yumurta gelişimi iyi demişti geçen ay şimdi klomen diyo anlamadım ki zaten klomen yumurta gelişimini arttırmak için değil mi ? Gebelik yok canım devamı geldi maalesef ama feci bel ağrım ve sancım var 10 gündür hiç böyle olmazdı üstüne bide peşpeşe hamilelik haberi alıyorum çok sevinmem lazım hayatımın kıymetli insanları çünkü ama içim buruluyo bir de neşen böyle oldun sen diye kendimle de kavga ediyorumyalnız hamilelik varsa klomene başlamak çok yanlış olur. önce hamilelik var mı yok mu ondan emin olmak lazım.
Rahim kendini gebeliğe hazırlamadan yumurtlama oluyor dedi doktor. Bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay iğne ilaç başlayalım yumurtlamayı biraz geciktirmek için dedi. Bende anlamadımBende varım erken yumurtlama oluyor. Adetim 27 günde bir olur ve ben 10. Günde yumurtlama görüyorum ve bu gebeliğe nasıl engel anlamadım ? Ben erken yumurtlama ile 2 defa hamile kaldım önlemlo olan o günleri kaçırmamak
Sağ ol canım senin de hakkında hayırlısı olsun Rabb'im tez zamanda bebişlerimize kavuştursunSaglik olsun cnm aynen oyle asiri stres yapinca durum boyle oluyor bende adetim 2 yada 3.gunu doktor tahlil istedi onu verecem yarin bakalim
Anladım çok sağol canım hemen gidiyim o zamanMerhabalar, ben de aynı durumdan musdaribim. Benim tsh 5.05 çıktı. Normal şartlarda sınırda kabul ediyor doktorlar ancak gebelik planladığınızı söylediğinizde bunun 2.5 ve altına düşmesi gerektiğini söylüyorlar. Ben gebelik planladığımı söyledim dahiliyeye yönlendirdi ve ilaç yazdı. Euthyrox 25 mg kullanıyorum. 1 ayda 3.2 ye düştü hala da devam ediyorum. Tsh bebeğin zihinsel gelişimi ve rahme tutunması için çok önemliymiş. Bence siz başka bir doktorla tekrar görünün. Tsh yüksekliğinde zaten gebelik ihtimali düşüyor.
Teşekkür ederim canımyaa çok geçmiş olsun
İnternetten artık ben kolay kolay bir şey araştırmiyorum benim de rahmimde ve sağ over cevresinde serbest mayi(sıvı)görüldü internet neler diyor doktor korkulacak bir şey yok demişti amaAynen canım hayırlısı diyelim TSH yüksek olunca tiroid az çalışirmis ama çok önemli değil dedi doktor internette önemli diyo anlamadım gitti
Çok saçma geldi bana benim doktorum biliyordu erken yumurtlam olduğunu sadece bana günü şaşırma diye uyardı ve tedavisiz iki defa gebelik yaşadımRahim kendini gebeliğe hazırlamadan yumurtlama oluyor dedi doktor. Bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay iğne ilaç başlayalım yumurtlamayı biraz geciktirmek için dedi. Bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?