Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun test yaptim negatif idi artik negatiftir degilmi umit etmemi gerektircek bisi yok tir uzun olmus kusura bakmayin allah herkesin istedigini versin insallah 🙏
Valla ben pek guvenemedim testlere sen eminsen hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini

Tabikide canım öyle Rabbim en doğru zamanda nasip eder ama idrarda çıkmadı ya dedim belik geç döllenmedir belkide yoktur da kanda geç döllenme çıkar mı bilemiyorum
Bildigime cikiyo ama bazı kişilerde HCG hormonu düşük olabiliyormuş ondan göstermeyede bilir

Doğru canım dediğin gibi muthemelen bu akşam düşünim bı sabah karar veririm inşallah yaparsamda haber veririm canım teşekkür ederim

Valla ben pek guvenemedim testlere sen eminsen hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini
Aminn canim amin yarinda yaparim adete 2 gun kala oluyir yumurtlama gununu ekliyormuyuz peki benim 30 u ya ogunu sayarsam 12. Gun ertesi gunden baslarsam 11. Gun olkuyor orda kafam karisti hayal bwnim icin zaten bir umut iste😔 allah burdaki tum arkadaslara versin insallah

Tabikide canım öyle Rabbim en doğru zamanda nasip eder ama idrarda çıkmadı ya dedim belik geç döllenmedir belkide yoktur da kanda geç döllenme çıkar mı bilemiyorum
En net sonucu kan testi ile alırsınız geç döllenme olduysa testte çıkma ama kanda çıkar bi kan verin bence

Aminn canim amin yarinda yaparim adete 2 gun kala oluyir yumurtlama gununu ekliyormuyuz peki benim 30 u ya ogunu sayarsam 12. Gun ertesi gunden baslarsam 11. Gun olkuyor orda kafam karisti hayal bwnim icin zaten bir umut iste😔 allah burdaki tum arkadaslara versin insallah
Evet o günüde sayıyoruz canım umutsuz olma yoktan var eden bir Rabbimiz var sadece zamanı var diyelim

Aynen diyorum ki bebiş yoksa neden adet yok bebiş varsa teste niye çıkmadı ben saat gibi olanlardanım ilk defa 3 gün geciktim bu benim için büyük bişey
eğer yoksa artık resim çizecek başka duvarım da kalmadı 😂nasıl atlatirim bilemiyorum
Canım yaa Bende günü gününe olanlardanım geçen ay üç gün geciktim bende ama maalesef yine regl oldum. Sen kendini herşeye hazırla yine de olur mu. Burda negatif haberlerini gördükçe çok üzülüyorum. Pozitifleri görünce de kendim için üzülüyorum benim niye olmuyor diye. Acaba ne olacak böyle halimiz. :KK35:

Canım yaa Bende günü gününe olanlardanım geçen ay üç gün geciktim bende ama maalesef yine regl oldum. Sen kendini herşeye hazırla yine de olur mu. Burda negatif haberlerini gördükçe çok üzülüyorum. Pozitifleri görünce de kendim için üzülüyorum benim niye olmuyor diye. Acaba ne olacak böyle halimiz. :KK35:
YAaa olmadı bu işte neden peki geç olmuşsun bı bilgin var mi

Bu yazdığın benim resmen :)

Aynen bende senin gibiyim negatifleri görünce üzülüyor pozitifleri görünce ağlıyorum nolur bu sefer olsun Allah'ım nolurrr🤲🤰😢

Aynen diyorum ki bebiş yoksa neden adet yok bebiş varsa teste niye çıkmadı ben saat gibi olanlardanım ilk defa 3 gün geciktim bu benim için büyük bişey
eğer yoksa artık resim çizecek başka duvarım da kalmadı 😂nasıl atlatirim bilemiyorum
Ayni bende canım ozellikle 2 gun kala test negatif cikti bi uzuldum simdi de 2 gun adetim gecikti diyorum hamile olsam 2 gun kala yaptigim test silikte olsa cikardi ama cikmadi adetim de yok cogu adete 5 /6gun kala ogreniyormus bende bekliyorum umarim bebektendeir seninkide oyledir cnm

YAaa olmadı bu işte neden peki geç olmuşsun bı bilgin var mi
Doktora gittim hormon falan baktırmak için gecikmeyi de söyledim normal bişey bu dedi 35 günden uzun sürerse gecikme sayılır dedi. Ama rahimde miyom çıktı ona da küçük gebeliğe engel değil dedi. Bakalım kısmet ama Bat yaklaştıkça bu delirmeceler başlıyor bende her ay. Belki umursamasam olacak. :110:

Şuan piskolojim bozuldu resmen peki gecikme sebebin ne olabilir bı tahminin var mi
Canım moralini bozma lütfen, bendeki durum farklı çünkü. Korunmayı ilk defa bırakmıştık bız. Normalde çok düzenli adet olurum. Saati saatine. Ama korunmayı bıraktığım ay gecikme yaşadım. Adetten iki gün önce kaset test yaptım çıkmadı. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Adetin geciktigi birinci gün yaptım negatif. Üçüncü akşamı kan verdim o da negatif geldi. Umudu kesmiştim zaten. Sonraki gün de adet oldum. Buradaki kadınlar ilk defa korunmadigim için vücut spermle karşılaşıyor ilk defa onunla ilgili olabileceğini söylemişlerdi. Haftaya kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ben de.

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Aranızda maalesef kırmızıları görenler olursa hepinizi şubat topiğine beklerim :)

Bat 29 Ocak inşallah gelmez hamiş.kalirim.benide listeye eklermisiniz 2021 hepimize iyi gelsin inşallah her ay testlerde tek çizgi görmek mahvediyor beni iyice

Canım kan verdiğim günün ertesi günü yani gecikmenin 4. Günü akşamında adet oldum maalesef.
Hayırlısı canım

Back