• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar
Dün leke gördüm demiştim dünden beri toplamda 3 kez geldi bir kaç damla alındı şeklinde soluk bir kahve. Kaset test yaptım negatif. Erken mi yaptım acaba yoksa regl mi olacam bilemedim.🙄Hiç sancım da yoksa sadece kasıkta batma oluyor

Merhaba canım tebrik ederim. Belirtin var mı acaba varsa neler var :110: Bi de Bat a kaç gün kalmıştı. Benim de 7 gün kaldı Bata çok merak ediyorum tuttumu. Test yapmaya da cesaretim yok negatif görünce çok üzülüyorum.
Ben 27 kasımda yumurtladim 14 gun sonra test yaptım silik cızgı cıktı hemen doktora gittim. Beta hcg İn yukselmesını bekleyevehım umarım yukselir. Ama belirti olrak akıntı sevı renk batar tarzı agrı cok az bunlarda kendımı dinlemesem farketmezdım

Ben 27 kasımda yumurtladim 14 gun sonra test yaptım silik cızgı cıktı hemen doktora gittim. Beta hcg İn yukselmesını bekleyevehım umarım yukselir. Ama belirti olrak akıntı sevı renk batar tarzı agrı cok az bunlarda kendımı dinlemesem farketmezdım
Çok teşekkürler canım cevap verdiğin için. İnşallah sağlıklı ilerler sağlıkla alırsın kucağına. :dua:

Yumurta takibi için doktora gitmeniz en mantıklısı. Hem böyle gün aşırı görev gibi ilişkiye girmez çanınız ne zaman isterseniz o zaman girersiniz hem de yumurtanın ne zaman büyütüp çatladığını bilirsiniz, bir de düzensiz adet oluyorsanız belki yumurtanız yeteri kadar gelişmediği için gebelik olmuyor böyle aylarca denemek yerine bence doktor takibine geçin derim
Teşekkür ederim inşallah bu ay doktorla durumumu netleştirmek istiyorum

Ve ben ölümüne ağrı çekerdim ama 2 gündür sadece bel ağrısı ve gelip giden kasık ağrısı var tam oldum diyorum lavaboya gidiyorum affedin beyaz akıntı ben şok 😂nolur olsun bu sefer heee bide güzel rüyalar cabası
Normalde adet olduğumu görürdüm rüyamda yine olmadı derdim ama bu sefer olmadı ne hikmetse bakalım yarın ola hayr ola öpüldünüz 😘

Evet nasip inşallah Şubat ayında güzel haberi alırız. Sizin sonuç nedir 🥰
Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama iki gün önce testim negatifti yani adetten iki gün önce ama adet olcak gibi durmuyorum beyaz akıntım devam ediyor normalde adetten önce kesilir ama 2 gün önce ki kaset testte negatif olunca bilmedim normalde hiç sapmaz adetim böyle adetten 2 gün önce negatif olup adeti geçip hamile kalan var mı aranızda?

Eklentiler

• A932A6DF-20B7-45E0-B9D8-FC2866ED76E2.jpeg
    A932A6DF-20B7-45E0-B9D8-FC2866ED76E2.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 9E9E838E-1D73-4A7A-9483-E29258EABFFE.jpeg
    9E9E838E-1D73-4A7A-9483-E29258EABFFE.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 79
Back