- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Ben varim 28 ocakBen de varım
Aaa kimyasal miydi acaba kan testi yapmadınız değil mi? Önümüzdeki ay inşallahTeşekkür ediyorum adet oldum 1 saat önce
Ay hadi ins bizi şaşırtırlar ya daBatlarimiz ayni gibi benim de 28 ocak bakalim
Evet canım agriliydi ama bugün yok denecek kadar az geldi kanamam bu ay çok değişik şeyler oluyor vücudumdaRegli ağrısı gibi değilmi canım
Yumurtlama ise akintinizdan anlayabilirsiniz onun dışında gebelik ve regl dönemi belirtileri çok benzer .Siz vücudunuzu daha iyi tanırsınızMerhaba kızlar. Bata 3 gun var ve bugün muthis gaz sancisi makat agrisi yasiyorum. Bıçak saplanıyor gibi oluyor ah vah ediyorum. Ancak bende pco var acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi hatta yoksa adet habercisi mi ne bu? 2 ay once de yumurtlama catlamasinda boyle olmustum. Acaba gebelik baslangicinda bu durumu yasayan var mi
Ben 4 aylik evliyim hic korunmadik sen ne zamandir deniyosun kac gunde bi adet oluyosunAy hadi ins bizi şaşırtırlar ya dabir umutlaniyorum bir sönüyorum sen ne zamandır deniyorsun ?
Hayır olsun inşalah canım, belkide gebelik öncesi rahim temizlenmesi olmuşturEvet canım agriliydi ama bugün yok denecek kadar az geldi kanamam bu ay çok değişik şeyler oluyor vücudumdakanamam yoğun olmasa üstüne mı gördüm dicem ama çok yoğundu
10 dk sonra cıkan çizgiler doğru kabul edilmiyor. Ama yine de istersen 2 3 gün sonra tekrar yap reglin geçtiyseBen o yanlış görüyorum cızgı varmı bu testi perşembe gunu yapmıstı negatif ti sonta bakayım dedım böyle olmuş.
Birde cumartesi ve pazar gunu erken gebelık ve kaset test negatif cıkmıstı umıtlenmem lazımm kafam karısrı
Off valla aslında kan testı vermek lazım ama suan cıkamıyorum maalesef bekleyecegıne artık böyle10 dk sonra cıkan çizgiler doğru kabul edilmiyor. Ama yine de istersen 2 3 gün sonra tekrar yap reglin geçtiyse
Evet en doğru sonuç kan aslında. Reglin geciktimiOff valla aslında kan testı vermek lazım ama suan cıkamıyorum maalesef bekleyecegıne artık böyle
Aynen o yuzden beklemedeyim umıtsızlık olmasın27 aralık pikse daha erken canım sanki test için bence bu hafta sonu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?