- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Ben de varım sat 2 ocakCanım ben 29nda regli oldum. Ama yine ocak ayı içerisinde bekliyorum. Doktordan geliyorum şimdi klomen başladık ama ilk defa başladığım için gün olarak şu gün olurum diyemiyorum şuanlık
selam hoşgeldin. Adetinin geçmesini bekle belkide geç döllenme olmuştur. ilk aydan bu kadar stres yapma daha çok yenisin olur inşallh. ovulasyon takibi yaptın mıKizlaar selam. Aranıza beni de alır mısınız. İstanbul'dan katılıyorum beş aylık evliyim. Bebiş istiyoruz :) korunmasiz ilişkiye bu ay başladık. İki gün sonra adet olmam lazım normalde. Dün dayanamadim eczaneden normal gebelik testi aldım. Tek çizgi çıktı. Nedense beklediğimden fazla üzüldüm bu duruma. Bu testler adetten önce doğru sonuç verir mi acaba?
Canım benim regl tarihim 4 Ocak ovülasyon tarihiminden geçeli 11. Gün normal olarak 17. Gün yapın diyorlar ya da en erken 14. Gün fakat erken gebelik diye önce çıkar sandım çünkü adete son 6 gün öncesi diyor bense geç yumurtladım 17. Gün yumurtlamam oldu normali 13.14. Günlerdir belkide o yüzden çıkmadı belkide Bebiş yoktur ama dayanamadımKaç gün vardı adetine benim iki gün var dün yaptım benim de tek cizgi
Seni anlayan böyle umut dolu konuşan bir doktor bulman bile şans canımKızlar guvendıgım bı doktora geldım ınsallah yenı yılda bebısımız olcak dedı çözücz dedı alt muane de 1cmlik bile kist yok dedı Hersey cok normal dedi e2 fsh ıh prolaktin testı istedi ınsılunı sordm dedı bunlara bakalm eger benı supheye dusururse yumurtalık calismasnı engelleyen bse varsa diğerlerinı dusuncz dedı smdlık bunlar yeterli dedı
Hoşbulduk canım benim. Neden böyle oldum anlamadim aslında eşim benden daha da istekliydi bu konuda ben onun kadar değil. Yok canım yapmadım. Adetim bittikten sonra gün aşırı ilişki oldu, onun dışında özel birşey yapmadımselam hoşgeldin. Adetinin geçmesini bekle belkide geç döllenme olmuştur. ilk aydan bu kadar stres yapma daha çok yenisin olur inşallh. ovulasyon takibi yaptın mı
Anladım canım benim. Ne kadar süredir istiyorsunuz. Ben henüz yumurtalık takibi yapmadım, ilk deneme ne bileyim ilk denemeye şıp diye hamile kalanları duyunca :) hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinCanım benim regl tarihim 4 Ocak ovülasyon tarihiminden geçeli 11. Gün normal olarak 17. Gün yapın diyorlar ya da en erken 14. Gün fakat erken gebelik diye önce çıkar sandım çünkü adete son 6 gün öncesi diyor bense geç yumurtladım 17. Gün yumurtlamam oldu normali 13.14. Günlerdir belkide o yüzden çıkmadı belkide Bebiş yoktur ama dayanamadım
Yani??? Bunu herkes biliyor zaten bu forumda kimse katil doğurmak için çocuk sahibi olmak istemiyor. Hergün test alıyorum evet bu sizi ilgilendirmez. Çocuk gelişimi kitapları okuyorum ever buda sizi hiç ilgilendirmez.Her dk test atılıp duruyor acaba çocuk gelişimi kitabı okudunuz mu? Çocuğa baıırılınca nasıl travma oluşuyor? İki çocuk arası süre? Birşey öğretirken bağırmamak? Hatalarında hangi dil kullanılacak? Erkekse çocuk sen erkeksin diyip ilerde potansiyel katil olarak büyütmemek? Okutuyorum adı altına bloktan bölümleri okumamak? Tuvalet eğitimi verirken korkutursanız çocuğunuzun cimri ve kontrol manyağı olacağını? Şiddeti öğreneceği kelimeleri kullanmamalı? Tehdit etmemeyi? Korkutmamayı? Vurmamayı? Hayvan sevgisi aşılamayı? Önünde tartışmalayı? Her işi kendiniz yapıp öğretmeyi sonrada kızmamayı? Bunları okudunuz mu hanım efendi öğrendiniz mi çocuk nasıl gelişir? Eğer annem biliyor eski usül derseniz kusura bakmayın eski nesilin pisliğini topluyoruz halen erkekleri kral gibi yetiştiren şuan onların yetiştirdikleri her gün kadın öldürüyor yada işsiz mesleksiz ler, kadınlar ise kocam olsun diye ilk bulduklarına yapışıp, kayın valide sorunsalı diye başlık açıp duruyor? Kızlarınızı güçlü erkeklerinde merhametli oğlunuza tapmadan yetiştirin. Şimdi çişinizi izleyeceğiniz önce hayvan sevgisi olan, her işini kendi halleden, dxmeslek sahibi olacak çocukken azarlanmamış, ilgisiz bırakılmalı, kardeşleriyle ilgilenen annesinin stres topu olmamış yetişkin uzman kitapları okuyarak büyütülmüş bir evlat yetiştirin, merak etmeyin sperm bolca var ama olgun ruh sağlığı birey sizler ve eskiler gibi aşk meyvesi değilde 70 senelik bir can olarak görülmeli
ovulasyon takibi yapmanı tavsiye ederim canım bu yöntemle hamile kalan çok kişi var instagram kullanıyorsan eğer orda sayfalar var hem test satıyorlar hemde takibinde yardımcı oluyorlar. ben 18 aydır uğraşıyorum bir oğlum var 4 yaşnd kasım ayında ilk defa hamile kalabildim fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı geçen ay da ovulasyon takibi yaptm hiç yumurtlama olmadı bakalım bu ay neler bekliyor beniHoşbulduk canım benim. Neden böyle oldum anlamadim aslında eşim benden daha da istekliydi bu konuda ben onun kadar değil. Yok canım yapmadım. Adetim bittikten sonra gün aşırı ilişki oldu, onun dışında özel birşey yapmadım
Evet canım çizgi var bat gününde kan testi ver hayırlı olsunEki Görüntüle 2750938 kizlar ben test yaptım Bat a iki gün var bu fotoğrafı 5 dakika içinde çektim testi yapıp çizgi var gibi
Biz 1,5 yılık evliyiz 2 aydır istiyoruz bakalım amin canım benimAnladım canım benim. Ne kadar süredir istiyorsunuz. Ben henüz yumurtalık takibi yapmadım, ilk deneme ne bileyim ilk denemeye şıp diye hamile kalanları duyunca :) hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Aminn inşallah sut hormonum yuksek cıktı ama skntı olcak kdr deglmıs ılac ıccem 8 aydırSeni aaminnnlayan böyle umut dolu konuşan bir doktor bulman bile şans canıminşallah Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bebişlerin olsun. Hormonlarında normalse en kısa zamanda olur insallh kaç zamandır bebek istiyosun
Evet canım erken gebelik testi adetine 4-5 gün kala sonuç çıkıyor kaset testlerde adet günü veya geciktiğindr çıkıyorYa kızlar erken gebelik testi ayrı bir de normal gebelik testi mi var anlamadım dün eczaneden beş TL ye almıştım ben
O zaman yanlış testle yapmışım sanırım :) ama yaparken diyordum kesin negatif çıkar diyee :))Evet canım erken gebelik testi adetine 4-5 gün kala sonuç çıkıyor kaset testlerde adet günü veya geciktiğindr çıkıyor
Yaaa inşallahh canımCanim benimde bi oncesi ve bi sonrasi degerlendirme oldu pikten, bence sansin yuksek yumurta pikte catlasada bi gun yasiyo spermde 3gun insallah tutar
Teşekkür ederim pazartesi kanEvet canım çizgi var bat gününde kan testi ver hayırlı olsun
Tabii , inşallah gönlümüzce olurOlur haber ederim senden de haber beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?