Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buraya bakın lütfen 1. Resim erken gebelik testi olan 2. Side ovülasyon testim normalde ikinci çizgi kalın olmaması lazım sizce ?
D729B609-D0C4-408D-85E3-1A1EBAE6F39E.jpeg

Eklentiler

• 9363C0CA-4BB3-4406-A35B-8FA9BFED31E8.jpeg
    9363C0CA-4BB3-4406-A35B-8FA9BFED31E8.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 54
Bugün reglimin 8.gunu 2 önce tamamen bitti reglim. Ovulasyon baslicam ama kaçıncı gün başlamam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Vallahi ben biter bitmez başladım çünkü yakın arkadaşım bebek düşünürken uygulamaya göre hareket etti ve 5 ay olmadı ovu ile takip etti uygılamaya göre 17. Günde yumurtladığını sanıyomuş meğerse adettin 11.günü yumurtuyomuş gerçi her ay farklılık gösterebilirmiş yumurtlama.. ama net olsun diyosanız adet bitiminden hemen sonra başlayın

Seni anlayan böyle umut dolu konuşan bir doktor bulman bile şans canım Hoppainşallah Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bebişlerin olsun. Hormonlarında normalse en kısa zamanda olur insallh kaç zamandır bebek istiyosun
Aynen ya ben bi taneye denk geldim 1 yıllık evliyim 5 aydır deniyorz olmuyo vs. Anlattım işte adamın dediği tek sey adetin 2. 4. Günü gel hormon tahlili verebilirsin bakarız neyse gittin verdim sonuçlar çıktı dediii şey ufak tefek dengesizlikler var ama bunlar sorun dil hem daha 5 aydır deniyosunuz kaç yıl bekleyenler isteyenler var... ya evt var Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amaa sonuç bu mu yaniii sanki ben ona gel dertleşelim dedim

Yani??? Bunu herkes biliyor zaten bu forumda kimse katil doğurmak için çocuk sahibi olmak istemiyor. Hergün test alıyorum evet bu sizi ilgilendirmez. Çocuk gelişimi kitapları okuyorum ever buda sizi hiç ilgilendirmez.
Ağzınıza sağlık. Böyle herkese akıl vermeye çalışan kişiler var işte herkes keşke kendi aklını kendi kullansa... şu an çocuğum yok ama düşünmeye başladığımdan beri ilerde bilinçli bi anne olmak için çocuk gelişimi ve psikolojisiyle ilgili 3 tane kitap aldm hatta başladım bile ve dedimki hamile kalırsamda okurum evde canm sıkılmaz... yani böyle duyar kasan insanları anlayamıyorm sanki sadece kendileri akıllılar bu sitelere girip hamile kalmakla ilgili tanımadığımız insanlarla bile bilgi alışverişi yapabiliyorsak onlar adına sevinip dua bile edebiliyorsak cahil değiliz demekki çok haklısınız az bile dediniz👏👏

Yaaa inşallahh canım 🙏🏻🙏🏻Aslında yumurtlama gümlerini değerlendirdiğim aylarda oldu ama nasip olmadı hala 😞sen ne zamandır bebek istiyordun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻
Saol canim😍rabbim tez zamanda sanada versin🙏besinci ayda tuttu canim💗benim yas 35,olmasa obur ay dr gitcektim sen kac yasindasin

Kızlar buraya bakın lütfen 1. Resim erken gebelik testi olan 2. Side ovülasyon testim normalde ikinci çizgi kalın olmaması lazım sizce ?
Eki Görüntüle 2751095
Canim ovulasyon testini gebelik belli olsun diyede yapiyolar sen ne icin yaptin ovulasyon icinse benimde ilki kadar koyu oluyordu ama yakin oluyodu sormak istedigin buysaerken gebelikte varmi diye soruyosan ben tam secemiyorum gunun gecince bekle yap gene at bakalim canim insallah vardir senin regli 2ocak felan deilmiydi❤️❤️

Kızlar ben erken gebelik testi yaptım bugün. Sonuç negatif, adet olacağım günü bekliyorum napalim nasip daha yolun başındayız

Back