Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr comford erken gebelik testi aldım adetğme 10 gün var çıkar mı sizce. Aşırı derecede göğüslerim şiş acıyor ve sol kasığımda ara ara saniyelik sancı giriyor

Merhaba, burası cidden birbirini anlayan ve aynı şeyleri yaşayan insanları bulmak için cok iyi bir forum. Bende bu ay inşallah olurum, BAT 28 Ocak.. 3 oldu deniyoruz, 2 keresinde ovulasyon testi kullandım ama 3 keresinde de olumsuz oldu. Doktora ilk kontrol için gittiğimde herhangi bir sorun görmedi, her şey normal biraz daha deneyin dedi. Ama 3 keredir bekleyip sonunda hüsrana uğramak cidden çok yıprattı beni. Normal mi, bende bir sorun mu var devamlı düşünüyorum. Doktor stresinde buna yol açacağını söylüyor. Buraya böyle bir dertleşme olarak yazdım. Belki benim gibi şeyler yaşayanlar vardır diye. Umut ediyorum bu ay olacak, sizinle birlikte bende varım. 25 Ocak BAT...

Canım benimde bir oğlum var 3 yaşında onda ilk seferde hamile kalmıştım ama kafama takmamıştım hiç birde çalışıyordum çok düşünemiyordum bu sefer hapşırsam hanileyim diyeceğim duruma geldim sürekli vücuduğumuzu dinleyip bi belirti arıyoruz bu yüzden olmuyor diye düşünüyorum youtube da hamilelikle alakalı videolar varmış onları izleyeceğim bi meditasyon gibi olursada ikinci gebeliğim olacak inşallah, geçen ay da olmadı, bat 2 ocaktı resmen stresten bugün regl oldum. Yeni bat 24 ocak gözüküyor hayırlısı olur inşallah Gerçekten herşey stresten oluyor çok etkileniyoruz birde dün doktora gittim bana regl in işk gününden say 8. Gün ile 19.Gün arasında 2 güne bir ilişki dedi birde folik asit başladım

Benim yeni bat 24 ocak bugün regl oldum

Evet bende buna kesin karar verdim, her şeyi oraya çekmek, devamli aklimizin orada olması ve stres yapmak her şeyi daha ileri atıyor. Bende 2 yıllık evliyim, oncesinde esim hemen bebegimiz olmayabilir denemeye başlayalım dedi ama ben sanki ilk seferinde olacağından eminmisim gibi cesaret edemedim, beklettim. Şimdi de 3 aydır deniyoruz ve henüz başarılı olamadık, bakalım bu aya inşallah. Mesajın için teşekkür ederim, inşallah bende çocuk sahibi olurum. Bu ay dediklerini uygulayacağım ve şu meditasyon videolarına bakacağım. Kafamızı bosaltirsak olur insallah, sende hayirlisiyla kucağına alirsin ikinci bebegi inşallah

Negatif yine hormonlar fırlamış üstelik pco olma ihtimalide var

Bugün reglimin 8.gunu 2 önce tamamen bitti reglim. Ovulasyon baslicam ama kaçıncı gün başlamam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…