- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
- 53
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Tekrar yumurtluyor olabilirsin kuzum regle kac gün var ben net çizgi goremedim kamerada silik çizgiler pek belli olmuyor eğer sen görüyorsan 2 3 gün sonra tekrarla testiniKızlar buraya bakın lütfen 1. Resim erken gebelik testi olan 2. Side ovülasyon testim normalde ikinci çizgi kalın olmaması lazım sizce ?
Eki Görüntüle 2751095
Canım benim 3 günüm kaldıTekrar yumurtluyor olabilirsin kuzum regle kac gün var ben net çizgi goremedim kamerada silik çizgiler pek belli olmuyor eğer sen görüyorsan 2 3 gün sonra tekrarla testini
4 OcakCanim ovulasyon testini gebelik belli olsun diyede yapiyolar sen ne icin yaptin ovulasyon icinse benimde ilki kadar koyu oluyordu ama yakin oluyodu sormak istedigin buysaerken gebelikte varmi diye soruyosan ben tam secemiyorum gunun gecince bekle yap gene at bakalim canim insallah vardir senin regli 2ocak felan deilmiydi
Erken gebelik testinde belli oluyor diyolar ama ben hic yapmadigim icin net bilmiyorum ama durabilirsen gununde yapsan normal testte net cikar tabi cok zor beklemek ama tekrar test yaparsan yada kan werirsen haber ver canim4 Ocak
Benimde değiştir çıktı
Bugün başladım çok silik bı çizgi gördüm inşallah kaçırmamışımdırVallahi ben biter bitmez başladım çünkü yakın arkadaşım bebek düşünürken uygulamaya göre hareket etti ve 5 ay olmadı ovu ile takip etti uygılamaya göre 17. Günde yumurtladığını sanıyomuş meğerse adettin 11.günü yumurtuyomuş gerçi her ay farklılık gösterebilirmiş yumurtlama.. ama net olsun diyosanız adet bitiminden hemen sonra başlayın
Ondan gözükmüyor olabilir kuzum bence regli günü tekrar yap ovülasyonda geçen ay ben regliden 1 gün önce yumurtladim ikinci kezCanım benim 3 günüm kaldı
Adetün bittikten kaç gün sonra başladın hergün yap koyulaşıcakmı takit et ben hergün aynı saatte yapıyorum birde yapmadan 2 saat önce sıvı veya katı hiç bisey yiyip içmiyorumBugün başladım çok silik bı çizgi gördüm inşallah kaçırmamışımdır
Yaparken dikkat ediyorum. bugün adetin bitisinin 4.gunu bugün başladım inşallah kaçırmamışımdırAdetün bittikten kaç gün sonra başladın hergün yap koyulaşıcakmı takit et ben hergün aynı saatte yapıyorum birde yapmadan 2 saat önce sıvı veya katı hiç bisey yiyip içmiyorum
Kızlar tablo oluşturdum bat tarihlerinizi de yazın hayırlı oldun bu topik harika bir topik oldu
Kilonuz kaç? Ben 15 kilo verdim ve kurtuldum enson gittiğimde jinekolog yumurtalıklarda polikistikler kayboldu dediMerhaba bat 27 ocak pkoluyum bal tarçın çörek otu kürüne başladım inşallah şifa olur
Yeni yılda güzel haberler alıp sağlıkla geçirmek dileği ile..
Ben ilk oğluma soğan kürü ve incir havuç kürü ile hamile kaldım ibrahim SaraçoğlununMerhaba bat 27 ocak pkoluyum bal tarçın çörek otu kürüne başladım inşallah şifa olur
Yeni yılda güzel haberler alıp sağlıkla geçirmek dileği ile..
4.gün ise kaçırmamışsndır henüz yapmaya devammmYaparken dikkat ediyorum. bugün adetin bitisinin 4.gunu bugün başladım inşallah kaçırmamışımdır
Bende oğluma soğan kürü ile hamile kaldım ama şimdi 1 yasında ve emiyo o yüzden soğan kürü yapamıyorum canım emmeseydi ilk onu yapacaktım yineBen ilk oğluma soğan kürü ve incir havuç kürü ile hamile kaldım ibrahim Saraçoğlunun
Emzirirken soğan kürü zararlı değil diye biliyorum aksine prolaktini artırıyor bir miktar süt artışı yapar diye biliyorum yanlışı değilseBende oğluma soğan kürü ile hamile kaldım ama şimdi 1 yasında ve emiyo o yüzden soğan kürü yapamıyorum canım emmeseydi ilk onu yapacaktım yine
Eşimdede sorun var o yüzden 2. Yi istiyoruz bekletmeden allahın izniyle
Sütün tadi değişir dediler canım o yüzdenEmzirirken soğan kürü zararlı değil diye biliyorum aksine prolaktini artırıyor bir miktar süt artışı yapar diye biliyorum yanlışı değilse
Canım bende kilo yok 60 kiloyumKilonuz kaç? Ben 15 kilo verdim ve kurtuldum enson gittiğimde jinekolog yumurtalıklarda polikistikler kayboldu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?