Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 8 gün oldu gelen giden yok sadece kaşık agrım ve çok halsizligim var test böyle cıktı kan vericem yine varsa cikarmiki değer bu arada ayın 17. Yumurtlama oldu

Eklentiler

• 20201230_100301.jpg
    20201230_100301.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar 8 gün oldu gelen giden yok sadece kaşık agrım ve çok halsizligim var test böyle cıktı kan vericem yine varsa cikarmiki değer bu arada ayın 17. Yumurtlama oldu
yumurtlama üzerinden 13 gün geçmiş kanda çıkabilir. 2 gün sonra idrar testini yenileyebilirsinde canım

olsaydı testte net çıkardı canım yinede kanversen daha iyi olur:110:

3 tane silik gebelik testi negatif kan testim idrar testlerine inancım kalmadı bat 2 ocak
Aynı marka testleri mi deniyorsunuz
Benim bat 1 Ocak üç gündür test yapıyorum farklı marka testleri de denedim ilk testim farkedilmesi çok zordu hayali bir çizgi idi ikinci gün biraz daha netleşti bu gün ise biraz daha daha belirginleşti kan testi vermedim adettimden birkaç gün geçsin diye düşünüyorum o zaman Daha net olur

Benim bat 1 Ocak üç gündür test yapıyorum farklı marka testleri de denedim ilk testim farkedilmesi çok zordu hayali bir çizgi idi ikinci gün biraz daha netleşti bu gün ise biraz daha daha belirginleşti kan testi vermedim adettimden birkaç gün geçsin diye düşünüyorum o zaman Daha net olur
En son kullandığınızin markası neydi acaba hayırlı olsun bu arada şimdiden🥰

biraz daha bekle ben sabredemedim koskocaman negatif inş seninki öyle olmaz

2 tane farklı marka

En son kullandığınızin markası neydi acaba hayırlı olsun bu arada şimdiden🥰
Teşekkürler sağolun Allah isteyen herkese sağlıkli ve sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah en son prodoctor erken gebelik testi idi ikinci gün surelab kaset testte de denedim inşallah hamişimmdir🙈

Back