- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Güzel bence sağlıkla artışın insaalah kucağınada almak nasip olsun banada dua et canımCanim simdi uyanip baktim 412 iyimi uyaninca yaz nolur yarin doktora gidicem hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bence sağlıkla artışın insaalah kucağınada almak nasip olsun banada dua et canımCanim simdi uyanip baktim 412 iyimi uyaninca yaz nolur yarin doktora gidicem hemen
yumurtlama üzerinden 13 gün geçmiş kanda çıkabilir. 2 gün sonra idrar testini yenileyebilirsinde canımKızlar 8 gün oldu gelen giden yok sadece kaşık agrım ve çok halsizligim var test böyle cıktı kan vericem yine varsa cikarmiki değer bu arada ayın 17. Yumurtlama oldu
olsaydı testte net çıkardı canım yinede kanversen daha iyi olurKızlar 8 gün oldu gelen giden yok sadece kaşık agrım ve çok halsizligim var test böyle cıktı kan vericem yine varsa cikarmiki değer bu arada ayın 17. Yumurtlama oldu
Tesekkurler canimGüzel bence sağlıkla artışın insaalah kucağınada almak nasip olsun banada dua et canım
Geç yumurtlama oldu canim yumurtlamadan 12 13 gün geçmiş oldu. ama normal dongume gore bat gectiolsaydı testte net çıkardı canım yinede kanversen daha iyi olur![]()
Canim bu hcg miKızlar 8 gün oldu gelen giden yok sadece kaşık agrım ve çok halsizligim var test böyle cıktı kan vericem yine varsa cikarmiki değer bu arada ayın 17. Yumurtlama oldu
Aynı marka testleri mi deniyorsunuz3 tane silik gebelik testi negatif kan testim idrar testlerine inancım kalmadı bat 2 ocak
En son kullandığınızin markası neydi acaba hayırlı olsun bu arada şimdidenAynı marka testleri mi deniyorsunuz
Benim bat 1 Ocak üç gündür test yapıyorum farklı marka testleri de denedim ilk testim farkedilmesi çok zordu hayali bir çizgi idi ikinci gün biraz daha netleşti bu gün ise biraz daha daha belirginleşti kan testi vermedim adettimden birkaç gün geçsin diye düşünüyorum o zaman Daha net olur
O zaman çıkmayabilir idrar da kan testi ver istersenGeç yumurtlama oldu canim yumurtlamadan 12 13 gün geçmiş oldu. ama normal dongume gore bat gecti
biraz daha bekle ben sabredemedim koskocaman negatif inş seninki öyle olmazAynı marka testleri mi deniyorsunuz
Benim bat 1 Ocak üç gündür test yapıyorum farklı marka testleri de denedim ilk testim farkedilmesi çok zordu hayali bir çizgi idi ikinci gün biraz daha netleşti bu gün ise biraz daha daha belirginleşti kan testi vermedim adettimden birkaç gün geçsin diye düşünüyorum o zaman Daha net olur
2 tane farklı markaAynı marka testleri mi deniyorsunuz
Teşekkürler sağolun Allah isteyen herkese sağlıkli ve sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah en son prodoctor erken gebelik testi idi ikinci gün surelab kaset testte de denedim inşallah hamişimmdirEn son kullandığınızin markası neydi acaba hayırlı olsun bu arada şimdiden![]()
Yaaaa kandaki değer kaçtı bı de bat tarihiniz geçti mi2 tane farklı marka
İnşallahbiraz daha bekle ben sabredemedim koskocaman negatif inş seninki öyle olmaz
0.100 daha geçmedi 3 gün varYaaaa kandaki değer kaçtı bı de bat tarihiniz geçti mi
Geç döllenme ise değeriniz yükselir0.100 daha geçmedi 3 gün var
sağol cnm inşallah cnm sende hamişsindir ama koyulaşıyorsa vardırGeç döllenme ise değeriniz yükselir
inşallah hamilesinizdir
Evet canmCanim bu hcg mi