- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Ciktimi canim sonuç çok merak ediyorum bende sağlıkla ilerler inşaallahSiz benden iki hafta ondesiniz 4+2olarak gozukuyo benim ama son agdet tarihinden aliyomus tarihi normalde2+2
Bende son adet tarihine göre yazdım ama dün doktora gittim 4 haftalık dediSiz benden iki hafta ondesiniz 4+2olarak gozukuyo benim ama son agdet tarihinden aliyomus tarihi normalde2+2
Geç döllenme falanmı olduBende son adet tarihine göre yazdım ama dün doktora gittim 4 haftalık dedi
Yok aslında öyle bişe de demedi adet tarihime göre 6 hafta doktor 4 hafta dedi anlamadım bende yeni yeni öğreniyorum zatenGeç döllenme falanmı oldu
Günün gecmismiydi nezaman öğrendin canim sağlıkla kucağınıza alın insaallahYok aslında öyle bişe de demedi adet tarihime göre 6 hafta doktor 4 hafta dedi anlamadım bende yeni yeni öğreniyorum zaten
Reglime 4 gün kala öğrendim testte ve kanda çıktı cnm şuan reglim geçeli 9 gün olduGünün gecmismiydi nezaman öğrendin canim sağlıkla kucağınıza alın insaallah
Amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinGünün gecmismiydi nezaman öğrendin canim sağlıkla kucağınıza alın insaallah
Canım 4gun kala çizgin net mı çıkmıştı bir de beta kaç çıktıReglime 4 gün kala öğrendim testte ve kanda çıktı cnm şuan reglim geçeli 9 gün oldu
Canim simdi uyanip baktim 412 iyimi uyaninca yaz nolur yarin doktora gidicem hemenCiktimi canim sonuç çok merak ediyorum bende sağlıkla ilerler inşaallah
Aaa doktorda oyle net belli oluyomu. Ben zaten ne gun tuttugunu bile biliyorum ben netim ama bakalim dr ne dicekBende son adet tarihine göre yazdım ama dün doktora gittim 4 haftalık dedi
Canim son agdet tarihini baslangic kabul ettigi icin iki hafta onde gidiyo tum uygulamalardada oyle oluyo arastirdim birazYok aslında öyle bişe de demedi adet tarihime göre 6 hafta doktor 4 hafta dedi anlamadım bende yeni yeni öğreniyorum zaten
Çok iyi bir sonuç pozitifCanim simdi uyanip baktim 412 iyimi uyaninca yaz nolur yarin doktora gidicem hemen
Saolasin canimÇok iyi bir sonuç pozitif
git kuzum git hayırlısı olsun
peki nasıl belirtiler olmuştu sizdeReglime 4 gün kala öğrendim testte ve kanda çıktı cnm şuan reglim geçeli 9 gün oldu
ben oğluma hamileyken sürekli kahve rengi akıntım olurdu. inşallah hamilesindirKızlar akşamdan beri azar azar kahverengiler geliyo adetmi geliyo acaba başka bişeymi bilemedim
güzel dileğin için çok teşekkürler canım inşallahhben oğluma hamileyken sürekli kahve rengi akıntım olurdu. inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?