Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Merhaba canım 2025 inş hepimize uğurlu gelir sağlıkla kavusuruz bebeklerimize
İnsAllah. Bnde 9 ocagi bekliyorum klomen+catlatma oldum bugun 12gundu igne dahil test yaptim negatif adet olmassam tekrar yapacam bakalim.

Su ana kadar bir innovitadan cizgileri net görerek ayrildim galiba. Bilemiyorum ama o kadar da yumurtlamadan duramaz vucudum diye düşünüyorum canim ya. O donem reglim de duzenliydi mesela. Insallah simdi guzelce sonuclar alabilirim

Oluyor canim evet. Kürtaj sonrasi kanamam yeni durdu. Bugun uzayan akintim oldu bir bakayim dedim ovülasyon testi ile cizgi belirmisti. Insallah heyecanla bekledigimiz mucizelerimiz bir an önce gelir

Kizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
R ruhurevan02 nilnc R rose411 ve kimler bakabiliyorsa

Eklentiler

• 20250107_004744.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 18
Pik olmuş canım genelde öncesi pik ve sonraki gün diye 3 gün değerlendirin diyolar bana da sitede öyle demişlerdi biz öyle denedik bu ay

Hangisi kontrol çizgisi ben anlayamıyorum ama eğer soldaki t çizgisi ise yarına devam et bu gece değerlendirme bence bir gün arayla olması daha sağlıklı.

Pik olmuş canım genelde öncesi pik ve sonraki gün diye 3 gün değerlendirin diyolar bana da sitede öyle demişlerdi biz öyle denedik bu ay
Bana da pik olmus gibi geliyor pcosluyum anca bu kadar koyu olur gibi diyorum. Ama insallah yarina daha da koyu olur inşallah pozitifleniriz amiiiinnn

Hangisi kontrol çizgisi ben anlayamıyorum ama eğer soldaki t çizgisi ise yarına devam et bu gece değerlendirme bence bir gün arayla olması daha sağlıklı.
T cizgisi soldaki ikisi de ayni marka olmasina ragmen cizgi kalınliklari farkliymis testin bende anlamadim.
Kafam karisti vallahi daha koyulasir mi diye. Bende bir gün ara versek dedim ama pcosluyum daha da koyulasmayabilir

T cizgisi soldaki ikisi de ayni marka olmasina ragmen cizgi kalınliklari farkliymis testin bende anlamadim.
Kafam karisti vallahi daha koyulasir mi diye. Bende bir gün ara versek dedim ama pcosluyum daha da koyulasmayabilir
Ben kendi testlerimi ekliyim benim pik ve çatlamaları . Tarih yazmayan 4 ocak sonra iyice silikleşti .Kizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
Eğer soldaki t ise daha çatlama olmamış devam et teste. Böyle koyuluk görene kadar 2 gün arayla ilişki koyuluk görünce 3 gün üst üste ilişki. Aldığım yer öyle söyledi

Eklentiler

• IMG_7516.jpeg
    227,5 KB · Görüntüleme: 13
  • 8345155e-bb09-470b-93b8-706b1caf3983.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 7
  • 503f3dff-05b8-466e-b989-7602dfb8c591.jpeg
    222,2 KB · Görüntüleme: 7
  • 5443e2c9-637a-4208-a3a1-119119f0924a.jpeg
    212,7 KB · Görüntüleme: 14
Insallah benimkide koyulasir tam anlamiyla. Pcoslu oldugum icin cokta belirgin koyu olmuyor hep silik 2.cizgi ile ilerliyorum genelde.
Bende bir dusuneyim olmadi yarini degerlendirjrim. Yarinda 2 test yaparim. Soldaki t cizgisi evet.

Insallah benimkide koyulasir tam anlamiyla. Pcoslu oldugum icin cokta belirgin koyu olmuyor hep silik 2.cizgi ile ilerliyorum genelde.
Bende bir dusuneyim olmadi yarini degerlendirjrim. Yarinda 2 test yaparim. Soldaki t cizgisi evet.
Pcos hakkında çok bilgi sahibi değilim. Pcos olup bu testle takip eden varsa. Yarıdmcı olsunlar. İnşallah yakalar hamile kalırsın akıntını da takip et. Benim aşırı akıntım oluyo yumurta akı gibi. Benim 2 gündür kasığım çok ağrıyo inşallah tutunmaya çalışıyordur.

Amiiin insallah hamile kalirim saglikla kucagimiza alırız akintim bugun basladi o nedenle test yaptim bakalim yine takip edicem akintimi da. Yaa insallah tutunurr ne zmn test günün

Amiiin insallah hamile kalirim saglikla kucagimiza alırız akintim bugun basladi o nedenle test yaptim bakalim yine takip edicem akintimi da. Yaa insallah tutunurr ne zmn test günün
Sat 20 kasım. Yumurltama 1-2-3 ocak devam etti . 4 ocak çatlama oldu . 14 gün sonra diyorlar test için. 17sine denk geliyor. Ama geçen ay adetim 10 gün gecikti bebek yoktu sanırım ben 30 ocağa kadar bekleyeceğim(inşallah) şuan yaşadığım kasık ağrısını anlayamıyorum ama.

Silige donebilir yarin degerlendirmende fayda war ama dun degerlendirdiysen zaten 2 gun sure weriyo drlar bile yarin aksamda degerlendirebilirsin

Catlama olurken kasik agrisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…