Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Yaaa canım benim dur hemen kötü geçirme , doktor gördü mü bişey dedi mi

Kızlar ovulasyon testi dün üstteki gibiydi , bugün de alttaki gibi . Çatlama olmuş mu demek yoksa daha silikleşmesi mi lazım
Bir se sorucaktim yumurtlama ve çatlama aynı seymi acaba yani yumurtlama olunca čatlamada mı oluyor

Bende çok bekliyordum bu ay ama adet oldum maalesef , adet olduğum gün test yapmıştım negatifti , ertesi gün akşam baktım ona silik bi çizgi var ama adetim şuan , hamile olan adet olmaz dimi
Şeninde hakkında hayırlısı olsun canım ama ben o Silik çizgileri daha önce çok yaşadım o yüzden her hamileleğimde hep tereddüt yaşadım o yüzden bu kadar takıntılı oldum. Burdaki herkese gerçekten dua etmiştim inşallah hepimiz için hayırlısı sağlıklısı olsun.

Amin canım benim inşallah bu ay adetim bitince doktora gideceğiz , bakalım ne olacak ya

Bir se sorucaktim yumurtlama ve çatlama aynı seymi acaba yani yumurtlama olunca čatlamada mı oluyor
Yumurtlama, kadının yumurtalıklarında olgunlaşan bir yumurtanın serbest bırakılmasıdır. “Çatlama” ise, bu yumurtayı saran keseciğin patlayarak yumurtanın serbest kalmasını ifade eder. Yani çatlama, yumurtlamanın gerçekleştiği anı anlatır. Serbest kalan yumurta 12-24 saat boyunca döllenmeyi bekler.

5yasında oglum var canım sonrasında yıllarca korunduk ıstedıgımız zamanda 15cı ay hamıle kaldım anca onuda agustosda kaybettım 4aylıktı kurtaj sonrası 3ay korunduk bu ıkıncı ay olucak denememız
Allah bağışlasın cnm Rabbim tez zamanda bizlere hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Çok sağol anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…