Kan negatif. Yenice adet oldumTest yaptin mı evet normalde baya akıntı gelirdi bu ay hiç yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan negatif. Yenice adet oldumTest yaptin mı evet normalde baya akıntı gelirdi bu ay hiç yok
Benımde son adetım 18ocak denemelerdeyım 3cu ay olucakBen degl oldum yarın hormon testi için hastaneye gideceğim canım senin nasıl durumlar
Merhaba benim de yumurtlama bugün başladı gözüküyor uygulamaya göre yarın en yüksek ihtimalmiş hamilelik için. Sabahtan beri ince bi kasık ağrım var zaten sanırım ovülasyon yüzündenGünlerimiz aynıymış ovulasyon gününüz ne benim uygulamaya göre 27 ocak
Yumurtlamanın 10. Günü diye erken gebelik testi yaptım ama negatif geldi. Erken mi davrandim acaba
Bence en net adetin 4 yada 5 gün gebelik testi yapın benim 1 Şubat ama bu ay hiç umursamadım yüksek ihtimalle hamile değilimdir inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alirizBata 2 gün kalınca çıkar diye düşünmüştüm
Ay benimde 11 ŞubatBenim daha çok var ya 11 şubatta olmam lazım
Yaa ben bugün doktora gittim yumurtam çatlamak üzeriymiş madem aynı tarihlerimiz seninde öyledir sanırım bugün yarın iyi değerlendirAy benimde 11 Şubat
Kuzum bende ovulasyon yaptım ama o testler çok yanılttı bende de pil görünüyordu ama henüz çatlamamış yumurtam. Sen yine de değerlendirmeye devam etCanım ben ovulasyon testi yaptım cumartesi pik gördüm Pazar da pikti bugün 14 30 da c ve t aynı renkti akşam 22 de yaptım siliklesti çatlama oldu bu günleri değerlendirdik inşallah hayırlısi ile olur
Yarında değerlendirmem gerekiyor mu acaba ya da kaç gün daha değerlendirmek gerekiyorYaa ben bugün doktora gittim yumurtam çatlamak üzeriymiş madem aynı tarihlerimiz seninde öyledir sanırım bugün yarın iyi değerlendir
Yaaa pik sonrasi silikesme gördünüz mü ona rağmen mi çatlamamisKuzum bende ovulasyon yaptım ama o testler çok yanılttı bende de pil görünüyordu ama henüz çatlamamış yumurtam. Sen yine de değerlendirmeye devam et
Bugğn ultrasonda doktor henüz çatlamamış dedi yumurtama ama gelişmiş çatlamak üzeriymiş. Gene 3/4 gün devam et sonrası artık Allah büyük :)Yaaa pik sonrasi silikesme gördünüz mü ona rağmen mi çatlamamis
Evet erken davrandım haklısınız, İnşallah güzel haber alabiliriz dediğiniz gibiBence en net adetin 4 yada 5 gün gebelik testi yapın benim 1 Şubat ama bu ay hiç umursamadım yüksek ihtimalle hamile değilimdir inşallah bu ay hepimiz güzel haberler aliriz
Yaaa çok garip bende o şekilde yapayım çokta güvenmemek gerekiyor demek kiBugğn ultrasonda doktor henüz çatlamamış dedi yumurtama ama gelişmiş çatlamak üzeriymiş. Gene 3/4 gün devam et sonrası artık Allah büyük :)
Evet canım ben attım çöpe artık yapmıcam test. Bu hafta 2 günde bir ilişkiyle devam edeceğim tutacağı varsa tutar Allah’ın izniyleYaaa çok garip bende o şekilde yapayım çokta güvenmemek gerekiyor demek ki
Merhaba 24 ocak eklermisinizKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 26ocak 23şubat - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat - Kartopu92 17ocak 17şubat - Blackburne 10ocak 9şubat - Seda ve annelik 21ocak 23şubat - Gazel2110 28aralık 27ocak - EBTCUR 1ocak 29ocak - Nasipsee - Faylinn 22ocak 18şubat - Soguknevalee 18ocak 12şubat - Asalsayii 21ocak - Myem80 14ocak 6şubat - Seydateacher 8ocak 6şubat - Ecolie 12ocak 9şubat - Kendi halinde7 2ocak 1şubat - Varbıhaller 3şubat -