• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

İyi akşamlar kızlar bu ay şehir dışında olduğumuz için denemeyecektik ama dün ovülasyon testinde pik oldu dün ve bugünü değerlendirdik bugün testte silikleşme vardı ama tamamiyle silik değildi hala biraz koyuydu yarın mı çatlama olucak demek bu

Merhabalar kızlar, biz de bu ay itibariyle çalışmalara başladık. 3 4 5 şubat gibi bat benim de. Ben ovulasyon döneminin belirtilerini net yaşayanlardanım o yüzden testsiz gidiyorum 🤭😆

Günlerimiz aynıymış ovulasyon gününüz ne benim uygulamaya göre 27 ocak
Merhaba benim de yumurtlama bugün başladı gözüküyor uygulamaya göre yarın en yüksek ihtimalmiş hamilelik için. Sabahtan beri ince bi kasık ağrım var zaten sanırım ovülasyon yüzünden

ben 8 ocakta rahim filmi çekilmiştim aşırı dayanılmayacak bi acı olmadı. Hatta kendi kendime korkulacak bi şey yokmuşmuş adet sancısı gibiyemiş miş demiştim . doktor filmi inceleyip her şey normal dedi letu ve çatlatma iğnesi yapılmıştı. İşe yaramadı adet oldum . Raporumu yeni alabildim . En altta yazılan ne demek ? Yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_6374.jpeg
    IMG_6374.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 24
Yumurtlamanın 10. Günü diye erken gebelik testi yaptım ama negatif geldi. Erken mi davrandim acaba 😔
Bata 2 gün kalınca çıkar diye düşünmüştüm
Bence en net adetin 4 yada 5 gün gebelik testi yapın benim 1 Şubat ama bu ay hiç umursamadım yüksek ihtimalle hamile değilimdir inşallah bu ay hepimiz güzel haberler aliriz

Canım ben ovulasyon testi yaptım cumartesi pik gördüm Pazar da pikti bugün 14 30 da c ve t aynı renkti akşam 22 de yaptım siliklesti çatlama oldu bu günleri değerlendirdik inşallah hayırlısi ile olur

Canım ben ovulasyon testi yaptım cumartesi pik gördüm Pazar da pikti bugün 14 30 da c ve t aynı renkti akşam 22 de yaptım siliklesti çatlama oldu bu günleri değerlendirdik inşallah hayırlısi ile olur
Kuzum bende ovulasyon yaptım ama o testler çok yanılttı bende de pil görünüyordu ama henüz çatlamamış yumurtam. Sen yine de değerlendirmeye devam et

Yaa 🥰 ben bugün doktora gittim yumurtam çatlamak üzeriymiş madem aynı tarihlerimiz seninde öyledir sanırım bugün yarın iyi değerlendir 🫶🏻
Yarında değerlendirmem gerekiyor mu acaba ya da kaç gün daha değerlendirmek gerekiyor

Yaaa pik sonrasi silikesme gördünüz mü ona rağmen mi çatlamamis
Bugğn ultrasonda doktor henüz çatlamamış dedi yumurtama ama gelişmiş çatlamak üzeriymiş. Gene 3/4 gün devam et sonrası artık Allah büyük :)

Eklentiler

• IMG_9493.jpeg
    IMG_9493.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 19
Benimde yumurtlama bugundu güya uygulamaya göre ama belirtim yoktu denemedik, yarın yeniden denemeye devam herkes için hayırlısı olsun

Bence en net adetin 4 yada 5 gün gebelik testi yapın benim 1 Şubat ama bu ay hiç umursamadım yüksek ihtimalle hamile değilimdir inşallah bu ay hepimiz güzel haberler aliriz
Evet erken davrandım haklısınız, İnşallah güzel haber alabiliriz dediğiniz gibi

Bugğn ultrasonda doktor henüz çatlamamış dedi yumurtama ama gelişmiş çatlamak üzeriymiş. Gene 3/4 gün devam et sonrası artık Allah büyük :)
Yaaa çok garip bende o şekilde yapayım çokta güvenmemek gerekiyor demek ki

Yaaa çok garip bende o şekilde yapayım çokta güvenmemek gerekiyor demek ki
Evet canım ben attım çöpe artık yapmıcam test. Bu hafta 2 günde bir ilişkiyle devam edeceğim tutacağı varsa tutar Allah’ın izniyle

Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven26ocak23şubat-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Seda ve annelik21ocak23şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Faylinn22ocak18şubat-
Soguknevalee18ocak12şubat-
Asalsayii21ocak-
Myem8014ocak6şubat-
Seydateacher8ocak6şubat-
Ecolie12ocak9şubat-
Kendi halinde72ocak1şubat-
Varbıhaller3şubat-
Merhaba 24 ocak eklermisiniz

Benimde 4 aydır adetlerim düzenli.Pko hastasıyım.İnsulinimi 3 aydır kontrol altına aldık 8 kilo verdim.Sorum :Yarın adetin 14.günü doktora gidip yumurtalara baktirsammi gelişmişmi diye bu ay olurmu gebelik diye.Adetin 10 cu gününe denk geliyor.Takip için geç mi kalmişımdir.Belkide yumurta kendi hızında büyümüştür

Back