• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

İyi akşamlar arkadaşlar uygulamaya göre ovülasyon günüm meğerse yanlışmış ovülasyon testi ile bu ay takip ettim ve döngümün 19. Günü ovülasyon günüymüş uygulamaya pek güvenmeyin mutlaka siz takip edin
Ya ben dongumun 15. Gunundeyim bugün yumurtlama uygulamaya göre yarın, yada salı günü olacak sizce ovulasyon testi alıp yapsam mı

Ya ben dongumun 15. Gunundeyim bugün yumurtlama uygulamaya göre yarın, yada salı günü olacak sizce ovulasyon testi alıp yapsam mı
Bende hep uygulamaya göre bakıyordum fakat bu ay ovulasyon testiyle takip etmek istedim regl olur olmaz testlerimi aldım adetimin 8. Günü sabah yapmaya başladım ve döngümün 11. Gününde yumurtlama gördüm ama uygulamaya göre benim yumurtlamam döngünün 15 de gösteriyordu anladım ki uygulama yumurtlamayı bilemiyor adet tahmini doğru ama yumurtlamayı bilemez maalesef 🫣 çünkü her ay yumurtlama bile değişkenlik gösterebilir ☺️

Suanlik bişey yok pek bı umudum yok 1 Şubat adet bakalım 😂😂
Az kalmış valla senin sayılı gün çabuk geçer 😀 benim de bu ay işler karıştı bakalım olmazsa diğer aya artık yumurtladım mı ne oldu biraz belirsiz oldu bu ay

Az kalmış valla senin sayılı gün çabuk geçer 😀 benim de bu ay işler karıştı bakalım olmazsa diğer aya artık yumurtladım mı ne oldu biraz belirsiz oldu bu ay
Hiç saymadım umursamadım bu ayı şimdi tarihe baktım kafadan tamamen sildim ben hamilelik konusunu 😂😂

Umarım güzel karışıklık olmuştur bende 1 kaç gün önce sol kasık sanki bişey atış gibi bişey oldu tıklama gibi ama yine de yok ya aman 😂😂

Umarım güzel karışıklık olmuştur bende 1 kaç gün önce sol kasık sanki bişey atış gibi bişey oldu tıklama gibi ama yine de yok ya aman 😂😂
Ben yumurtladım mı ne oldu anlayamadım 🫣 bugünde kahverengi leke geldi. Bu testlerde kafa karıştırıcı oldu. Bundan sonra yapmayacağım artık akışta olmak en iyisi 😆

Eklentiler

• IMG_9493.jpeg
    IMG_9493.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 12
Ben yumurtladım mı ne oldu anlayamadım 🫣 bugünde kahverengi leke geldi. Bu testlerde kafa karıştırıcı oldu. Bundan sonra yapmayacağım artık akışta olmak en iyisi 😆
20 25 26 pikleri net duruyor bende bıraktım ya folik asit iciyodum onu da biraktim

Adet ne zaman akıntım olurdu bu ay bende hiç akıntı olmadı ya

20 25 26 pikleri net duruyor bende bıraktım ya folik asit iciyodum onu da biraktim
Folik asitli bırakma bence içmeye devam et çocuk planlıyorsun neticede 😇
Bana da 21i pik gibi gelmişti ama emin olamadım

Ben regl oldum. Önümüzdeki aya bakıcaz artık. Hormon testi yaptırmaya gidicem bugün. Tarihleri güncelleyebilirsek çok iyi olur.
Sat 26 ocak bat 23 şubat

Back