• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Merhaba beni de ekler misiniz sat 08 Ocak bat 06 Şubat şubat ayı ilk denediğimiz ay olucak 🥹 26 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyiz ilk defa düşünmeye başladık ☺️

Kızçeler ne yapıyorsunuz erken dönem belirtileri olan var mı 😇
Benim daha regln 10. Günü kafama takmadan düşünmeden ovulasyon testi yapmadan gelişine devam ediyorum akışa biraktim bu ay hiç test yapmicam ne ovulasyon ne gebelik bir de böyle denicem kendimi sıkmadan yıpratmaktan bisilero takip etmeden

Benim daha regln 10. Günü kafama takmadan düşünmeden ovulasyon testi yapmadan gelişine devam ediyorum akışa biraktim bu ay hiç test yapmicam ne ovulasyon ne gebelik bir de böyle denicem kendimi sıkmadan yıpratmaktan bisilero takip etmeden
Hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin 🤲🏻

Kızlar benden az önce kahverengi leke geldi ama reglime daha çok var. 11 şubatta olmam lazım. Kasıklarımda da biraz regli ağrımsı var acaba yumurtlamamı yaşıyorum

IMG_3176.jpeg
IMG_3181.jpeg
selam herkese damdan düşer gibi geldim buraya ama silik cizgi goren var mi? 2.5 saat once yaptim simdiki halini de ekliyorum kuruma cizgisi olma ihtimali var mi onun beni biraz aydinlatir misiniz ya
IMG_3195.jpeg

Eki Görüntüle 3543184 Eki Görüntüle 3543185 selam herkese damdan düşer gibi geldim buraya ama silik cizgi goren var mi? 2.5 saat once yaptim simdiki halini de ekliyorum kuruma cizgisi olma ihtimali var mi onun beni biraz aydinlatir misiniz ya Eki Görüntüle 3543187
İlk dakikalardamı çıktı?benim geçen ay testlerim boyleydi regl oldum kuruma çızgisiydi benimkiler ne zaman çıktığıda onemli bide siyah golge gibi degilde çok açık pembemsi olunca hamilelik oluyo gecikmeniz varmı?

İlk dakikalardamı çıktı?benim geçen ay testlerim boyleydi regl oldum kuruma çızgisiydi benimkiler ne zaman çıktığıda onemli bide siyah golge gibi degilde çok açık pembemsi olunca hamilelik oluyo gecikmeniz varmı?
Bugun 4.gunum 3 gun gecikti. Yani 5 dakika icinde gordum golgelenmeyi kuruduktan sonra daha netlesti gibi bilemedim

Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven29aralık26ocak-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Seda ve annelik21ocak23şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Faylinn22ocak18şubat-
Soguknevalee18ocak12şubat-
Asalsayii21ocak-
Myem8014ocak6şubat-
Seydateacher8ocak6şubat-
Ecolie12ocak9şubat-
Kendi halinde son adet tarihi 2 Ocak beklenen adet 1 Şubat

İyi akşamlar arkadaşlar uygulamaya göre ovülasyon günüm meğerse yanlışmış ovülasyon testi ile bu ay takip ettim ve döngümün 19. Günü ovülasyon günüymüş uygulamaya pek güvenmeyin mutlaka siz takip edin

Back