Ben ikinci hamileligimi ögrendiyimde kuruluk vardı akıntım hiç yoktu onu dikkate alma canımAslında boş gebeligimde çok kuruydum korkumda var o yüzdende endişeliyim acaba bir an önce adetmi olsam diyorum Allak bullagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikinci hamileligimi ögrendiyimde kuruluk vardı akıntım hiç yoktu onu dikkate alma canımAslında boş gebeligimde çok kuruydum korkumda var o yüzdende endişeliyim acaba bir an önce adetmi olsam diyorum Allak bullagim
Hos geldinizMerhaba beni de ekler misiniz sat 08 Ocak bat 06 Şubat şubat ayı ilk denediğimiz ay olucak 26 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyiz ilk defa düşünmeye başladık
Merhabalar bende katılabilir miyim sat:12 Ocak bat:9 ŞubatKonunun ilk paylaşımında liste yaptım takip ede bilirsinizbekliyorum sat ve batları
Konunun ilk paylaşımında liste yaptım takip ede bilirsinizbekliyorum sat ve batları
Teşekkür ederim cevapladigin için tamam pazartesi gidicem hayırlı haberlerlen geleyim inşallahBen ikinci hamileligimi ögrendiyimde kuruluk vardı akıntım hiç yoktu onu dikkate alma canım
Benim daha regln 10. Günü kafama takmadan düşünmeden ovulasyon testi yapmadan gelişine devam ediyorum akışa biraktim bu ay hiç test yapmicam ne ovulasyon ne gebelik bir de böyle denicem kendimi sıkmadan yıpratmaktan bisilero takip etmedenKızçeler ne yapıyorsunuz erken dönem belirtileri olan var mı
Hadi inşallah güzel sonuçlar gelsinBenim daha regln 10. Günü kafama takmadan düşünmeden ovulasyon testi yapmadan gelişine devam ediyorum akışa biraktim bu ay hiç test yapmicam ne ovulasyon ne gebelik bir de böyle denicem kendimi sıkmadan yıpratmaktan bisilero takip etmeden
Ayy inşallah canım duanda unutma beni de Bugün miraç kandili bolca dua edelim tevekkül edelim Rabbim sesimizi duysunCanım senin hamilelik belirtileri gibi ama İnşAllah vardır ya
İlk dakikalardamı çıktı?benim geçen ay testlerim boyleydi regl oldum kuruma çızgisiydi benimkiler ne zaman çıktığıda onemli bide siyah golge gibi degilde çok açık pembemsi olunca hamilelik oluyo gecikmeniz varmı?Eki Görüntüle 3543184 Eki Görüntüle 3543185 selam herkese damdan düşer gibi geldim buraya ama silik cizgi goren var mi? 2.5 saat once yaptim simdiki halini de ekliyorum kuruma cizgisi olma ihtimali var mi onun beni biraz aydinlatir misiniz ya Eki Görüntüle 3543187
Bugun 4.gunum 3 gun gecikti. Yani 5 dakika icinde gordum golgelenmeyi kuruduktan sonra daha netlesti gibi bilemedimİlk dakikalardamı çıktı?benim geçen ay testlerim boyleydi regl oldum kuruma çızgisiydi benimkiler ne zaman çıktığıda onemli bide siyah golge gibi degilde çok açık pembemsi olunca hamilelik oluyo gecikmeniz varmı?
Var bence gec dollenme olmus ola bilirBugun 4.gunum 3 gun gecikti. Yani 5 dakika icinde gordum golgelenmeyi kuruduktan sonra daha netlesti gibi bilemedim
Başka bi marka testle erken gebelik olursa daha iyi olur yeniden yaparsanız emin olursunuzBugun 4.gunum 3 gun gecikti. Yani 5 dakika icinde gordum golgelenmeyi kuruduktan sonra daha netlesti gibi bilemedim
Kendi halinde son adet tarihi 2 Ocak beklenen adet 1 ŞubatKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat - Kartopu92 17ocak 17şubat - Blackburne 10ocak 9şubat - Seda ve annelik 21ocak 23şubat - Gazel2110 28aralık 27ocak - EBTCUR 1ocak 29ocak - Nasipsee - Faylinn 22ocak 18şubat - Soguknevalee 18ocak 12şubat - Asalsayii 21ocak - Myem80 14ocak 6şubat - Seydateacher 8ocak 6şubat - Ecolie 12ocak 9şubat -
Tatlım senin durumlar nasılHastaneye gittim bugun progestoron için hcg de istedim ama saçma bir sebeple progestoron u kabul etmediler bende hcg de vermedim versem çıkardı belki
Günlerimiz aynıymış ovulasyon gününüz ne benim uygulamaya göre 27 ocakMerhabalar bende katılabilir miyim sat:12 Ocak bat:9 Şubat
Ben degl oldum yarın hormon testi için hastaneye gideceğim canım senin nasıl durumlarTatlım senin durumlar nasıl