Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

11 kilo mu verdin hey maşallah nasıl verdin biraz anlatır mısın
aaah ah hayatımız diyetle geçiyor zaten de en son bebek isteyince vs dedim bu beslenme işine bi yerden başlamam lazım , glütensiz beslenince daha çabuk veriyorsun canım ya ama son zamanlarda yine başladım yemeye

aaah ah hayatımız diyetle geçiyor zaten de en son bebek isteyince vs dedim bu beslenme işine bi yerden başlamam lazım , glütensiz beslenince daha çabuk veriyorsun canım ya ama son zamanlarda yine başladım yemeye
Iyi yaptın canım ben ilk evlendiğim zaman eşimle her gün fast food tarzı şeyler yedik ve hep tatlı hep hamur işi ikimizde kilo aldık cok şükür gec olmadan farkına verdik ve buna bir dur dedik artık dikkat ediyoruz kilom çok yok aslında 65 kiloyum ama sağlıklı beslenmek istiyorum ya bebek olması için çok çabalıyoruz da bebisler gelsin artık

Allah kolaylıkla en yakın zamanda nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar canım benim , ne kadar oldu evleneli senin

Allah kolaylıkla en yakın zamanda nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar canım benim , ne kadar oldu evleneli senin
Benim 9 ay oldu evleneli ilk gün den beri istiyoruz bebek ama nasip olmadı henüz ben dr gitmiştim 2 ay önce hormon testi ultrason falan hepsine baktı birsey yok cok şükür hsg falan kaldı onu şimdi istemedim erken diye düşündüm eşimde gitmedi 1 yıl dolmadan olmuyormuş. yumurtlama testi bi kere tek yaptım onda yumurtlama gördüm çok net ama tutmadı sonra üzüldüm bıraktım testi bir kaç ay yapmadım bu ay tekrar testle de devam edeceğim bakalım

Anladım canım olacak Allahın izniyle en güzel zamanda , dua edelim birbirimize bizde doktora falan gitmedik , ben gitmiştim ilk zamanlar öylesine Pcos var dedi doktorum

Anladım canım olacak Allahın izniyle en güzel zamanda , dua edelim birbirimize bizde doktora falan gitmedik , ben gitmiştim ilk zamanlar öylesine Pcos var dedi doktorum
Amin amin canım inşallah Adetin düzenli mi peki pcos ta genelde öyle oluyor ya

Adet düzenim hiç yok maalesef , bide biz her ay yumurtlama görmüyoruz sanırım ama ben 2 ay ovulasyon yaptım ikisinde de yumurtlama gördüm , ilkinde gebelik olmadı ama inşallah bu ay olmuşfur ya
Hadi inşallah canım hayırlı güzel haberleri alırız

Adet bittikten hemen sonra başla canım her sabah ilk idrar olmayacak ve 2 saat sıvı alımı olmadan saat 10 gibi yap canım
Çok teşekkür ederim bugün başladım saat 10 da yaptım dediğiniz gibi uyguladım bakalım inşallah güzel sonuçlanır tek tüplüyüm ne kadar faydası olur bilemem biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin sağlıklı gebelikler versin inşallah Amin Ecmain

Ayy Aminnn Aminnn inşallah Rabbim duysun sesini

Ayy Aminnn Aminnn inşallah Rabbim duysun sesini
Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 10 yıldır uğraşıyoruz 2 aşılama 3 tane tüp bebek yaptık hepsi negatif sonuçlandı ikinci tüp bebeğimde hamile kaldım oysa ne kadar sevinmiştim şoktaydım inanamamıştım sonrası dış gebelik olduğunu öğrendik sonra ameliyat oldum sağ tüpüm alındı zor zamanlar geçirdim sonra toparlandım üçüncü tüp bebeğimi yaptım o da negatif oldu tutunmadılar Rabbime sıgındım şu an dinlenme sürecindeyim o süreçte dedim ovulasyon takibi yapim en azından boş beklemekten iyidir ilk defa yapıyorum bu arada bakalım nasipten öte yol yok maalesef

Rabbim sağlıkla nasip etsin ya insallah olur kürleri falan denedin mi? Bu arada instagram da bir gebenin günlüğü diue sayfa var orda okumuştum tek tüplü olup hamile kalan çok var bi bak istersen

Rabbim sağlıkla nasip etsin ya insallah olur kürleri falan denedin mi? Bu arada instagram da bir gebenin günlüğü diue sayfa var orda okumuştum tek tüplü olup hamile kalan çok var bi bak istersen
Amin Amin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize sağlıklı bir şekilde inşallah nasip eylesin hiç kür falan denemedik öyle mi bende bir bakayım ilk defa duydum bu sayfayı bir incelerim çok sağolun

Benım daha 8gün var regle ama hep bı mıdem rahatsız bı halsızlık var kasık agrısı geçtı gıbı bence psıkılojık hamıle oldugumu dusunmıyorum belkıde kendımı ınandırmamaya çalışıyorumdur sonrası uzulmemek ıcın

Amin Amin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize sağlıklı bir şekilde inşallah nasip eylesin hiç kür falan denemedik öyle mi bende bir bakayım ilk defa duydum bu sayfayı bir incelerim çok sağolun
Ne demek canım rica ederim Mutlaka bak onlara yaz istersen yardımcı olacaklardır.. rabbim en kisa zamanda nasip etsin

Ahhh ahhh üzülmemek için hep kendimizi susturuyoruz bizde kapalım

Ocak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
Merhaba, bennpcosum ve tek tüpüm yok bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün 50 mg tek doz , doktor 10 gün sonra gel dedi ben adetimin 13. Günü gitmiş olacağım, inşallah sol taraftan yumurtlayabilirim ve gebelik ihtimalim olur bakalım neler olacak inşallah hepimiz bu mutlu haberleri verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…