• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eşimin sonuç haberi gelemk üzere tamda yumurtlama günleri çok kaygilanmaya başladım ya yine gününü kacircaz diye ne yapsam bilemedim bugün ilişki olmamalı mı acaba sonuç çıkınca Adana'da yatış verebilirler yine kacircam çatlama gününü geçen sadece pik günü ilişki oldu tutmadı acaba sprem bende 1 günde sonra canlı kalmiyormu genelde 3gun yaşar diyorlar ama bende tutmayınca acaba 1 gunmu canlı kalıyor bende bunu takmaya başladım bende simdi
Öncellikle çok çok geçmiş olsun canım. Ben spermin bücutta en az 24 saat kaldığını okumuştum

Kafana takma canim ne kadar kaygilanirsan o kdr stres olursun rahat ol eşinin sonucu umarim guzel cikar Bende gecen ay degerlendirdm yumurtalama gununu çatlama gununu filan ama olmadi.sanirim nasip işi yinede umudumu kaybetmedim test yapip denemeye devam ediyorum bu ayda olmazda ovulasyonu filan birakcam akişina birakcam sprem 3-4gun canli kaliyor diyorlar
İnşallah canım normalde hiç takmıyordum zaten daha 2 aydır denedik oda yarım yamalak beceremedik bir türlü hep bişey çıktı bu ay eşimde bebek haberi bekledi benden obiraz üzdü beni onada morel olur diye bende elimdeki test bitince almam sanırım artık birgün arayla devam ederim takip etmeden buay beklentiye girdim sadece normalde eşim başka çocuk istemiyordu oğlum çok kardeş isteyince deneyelim olursa olur olmazsa olmaz dedik ama hayırlı 🙏🏻

İnşallah canım normalde hiç takmıyordum zaten daha 2 aydır denedik oda yarım yamalak beceremedik bir türlü hep bişey çıktı bu ay eşimde bebek haberi bekledi benden obiraz üzdü beni onada morel olur diye bende elimdeki test bitince almam sanırım artık birgün arayla devam ederim takip etmeden buay beklentiye girdim sadece normalde eşim başka çocuk istemiyordu oğlum çok kardeş isteyince deneyelim olursa olur olmazsa olmaz dedik ama hayırlı 🙏🏻
Hep bisey cikiyor zaten sözde bende bu ay bi gun bos bi gun dolu birliktelik seklinde ilerliycektm eşim yorgunluktan agzi açik kaliyo adetten sonra iki kez oldu sdece bu aydanda beklentim pek yok ama yinede umut fakirin ekmegi benim eşimde gecen ay baya umutlanmisti gecikme olunca ama olmadi hakkimizda hayirlisi olsun Rabbimizin dedigi olur elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi 💜

Aşırı
Ay çok merak ediyorum bu aksam başla mesela de ki ben artık her yemego yapmıcam sizin. Gibi ben de yoruluyorum... Ay hadi hadi 😂
Aşırı enfeksiyonum varmış ağrım ondan dolayı oluyormuş. Birazdan hastayım ağrım var yemeği sen yaparsın anne iyileştiğim zamanda artık yardımlaşarak yaparız diycem😂

Öncellikle çok çok geçmiş olsun canım. Ben spermin bücutta en az 24 saat kaldığını okumuştum
Nebilim cnm doktorda sağlıklı sprem 3gun kalır içerde diyor kalıyorsa niye olmuyorki demeye başladım bende bana 11.gunden 17. güne kdar gün aşırı birliktelik olsun 5 ay dene gebelik olmazsa gel tekrsr konuşalım dedi bu testi yapanlarda pik günüyle birlikte 3gun ustuste diyor anlamdım hangini yapmak doğru olur

Ovülasyonumun 13. Günü 11 günde kürü bıraktım ben bı hafta da 4-8 arası hep ilişkim oldı bugünü boş bırakacağım yarın büyük ihtimalle pik göreceğim yada 11
Anladim canim seninde adetlerin duzensizdi degilmi gecen ay ovulasyonda kacinci gun yumurtlama olmuştu.Bende 9gun filan kullandim kürü sonra braktim ikimizin ayni gun olur yumurtlama buyuk ihtimal

Hep bisey cikiyor zaten sözde bende bu ay bi gun bos bi gun dolu birliktelik seklinde ilerliycektm eşim yorgunluktan agzi açik kaliyo adetten sonra iki kez oldu sdece bu aydanda beklentim pek yok ama yinede umut fakirin ekmegi benim eşimde gecen ay baya umutlanmisti gecikme olunca ama olmadi hakkimizda hayirlisi olsun Rabbimizin dedigi olur elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi 💜
Benimde daha bu ay adetten sonra 2 defa oldu biri gece birde gündüz işin kötü yanı iliski yasmaya zamanımız kalmiyorki çok düzensiz aksam çocuk evde geceyede kalırsa zor oluyor duş filan namaz derken eşim 2gune birde nöbeti var bugün ilişki olsun dedik çocuk okuldayken arkadadinin babası aradı mezarlığa götür bizi diye şimdide oraya gitti çocuk okuldan 5de geliyor yemek ödev ev işi derken herşey kaynıyor arada evimzi yikimadan önce her şeyimiz okdar duzenliydiki çok özlüyorum ogunleri şimdi 1+1evde kalıyoruz okdar bunaliyorumki evin içinde hiçbir düzen yok😔

Kızlar benim birkaç gündür böyle adet olacakmış gibi hafif tatlı sancı geliyor sonra geçiyor sutyen giydiğim zaman göğüslerim hassaslaşıyor giymezsem sorun yok acı değil ama hafif dolgunluk var. Bu karın ağrısı sizce neden olur? Üşütme enfeksiyon desem değil onu da sık yaşarım biliyorum. Gelip geçmesi tuhafıma gidiyor. Bu bir belirti midir? Yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti belii olmaz daha. Heveslenip test yaptım bozuk çıktı şansıma 🥲

Back