Ya ben teste şimdi hine baktım çizgi var sayılmıyor mu ki acabaValla hiç bilmiyorum ki canım ben çatlamayı 0 sayıp 10. Günden itibaren hep negatif çıktı belki seninki çıkar daha zaman var testin hassasiyeti de önemli
Markası ne canım testın bıde kaç gun var reglıneBu sonuç hemen çıkmadı yarım sonra çıktı geçerli mi acaba bu çizgi
Eki Görüntüle 3377820
Canım ilk 10 dakika sonrasını saymıyorlar ama inşallah vardırBu sonuç hemen çıkmadı yarım sonra çıktı geçerli mi acaba bu çizgi
Eki Görüntüle 3377820
Days doctor yazıyor benim regllerim çok düzensiz sadece çatlamadan 11 gün ama ilk başta çıkmadı sonradan çıktıMarkası ne canım testın bıde kaç gun var reglıne
Bilmiyorum ki suya tuttum hiç gitmedi bide pes pembe kurgu çizgisi nasıl çıkıgorCanım ilk 10 dakika sonrasını saymıyorlar ama inşallah vardır
Ben de böyle yarım saat sonra falan görmüştüm prodoctorda ve ertesi gün ilk idrarla yaptım daha belirgindi. Yarın tekrarla büyük ihtimal var diye düşünüyorum.Bu sonuç hemen çıkmadı yarım sonra çıktı geçerli mi acaba bu çizgi
Eki Görüntüle 3377820
Ayy inşallah oeki gebemiydinizBen de böyle yarım saat sonra falan görmüştüm prodoctorda ve ertesi gün ilk idrarla yaptım daha belirgindi. Yarın tekrarla büyük ihtimal var diye düşünüyorum.
Canım olabilir de sen yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bi bak bakalım yine kaç dk da çıkıyorBu sonuç hemen çıkmadı yarım sonra çıktı geçerli mi acaba bu çizgi
Eki Görüntüle 3377820
Evet canım. Markanın çok fark ettiğini düşünmüyorum zaten hepsi aynı aslında piyasa isimleri farklı. Yumurtlama zamanımdan 10 11 gün sonra yapmıştım böyle çıktığındaAyy inşallah oeki gebemiydiniz
Kuzum pembelik ben göremedim. Ama çıplak gözle görülüyorsa vardırBilmiyorum ki suya tuttum hiç gitmedi bide pes pembe kurgu çizgisi nasıl çıkıgor
Benim test days doktorBen de böyle yarım saat sonra falan görmüştüm prodoctorda ve ertesi gün ilk idrarla yaptım daha belirgindi. Yarın tekrarla büyük ihtimal var diye düşünüyorum.
Evvet çıplak gözlle çok belirginKuzum pembelik ben göremedim. Ama çıplak gözle görülüyorsa vardır
Olsun bi önemi yok bence markanın. Aynı senin gibi renksiz belirgin bi çizgi vardı sonra pembeleştiBenim test days doktor
Evvt yarım saat sonra baktığımda pes pembe olmuş ama telde öyle gözükmüyor suya tuttum halen aynı çizgiOlsun bi önemi yok bence markanın. Aynı senin gibi renksiz belirgin bi çizgi vardı sonra pembeleşti
Evet canim hepimiz yapiyoruz bunu kendimi de ayirmiyorum 10 gun once test yapip var mi yok mu hep ayni tekrara dusuyoruz artik sıkıldım bu durumdan. Bundan sonra bat gunu gecer bir kac gun sonra suphelenirsem tek test yapcam varsa var yoksa yok.Çok ama çok haklısın. Sürekli kafaya takıyoruz testte olmayan çizgiler görüyoruz ki sonrası daha büyük hüsran.
Olabilir belki canım sen garanti olsun bikaç gün daha bekle öyle yapBilmiyorum ki suya tuttum hiç gitmedi bide pes pembe kurgu çizgisi nasıl çıkıgor
Ben yine regl oldum 3.günüm:/Ben de her ay kesin hamileyim bu kadar belirti olmaz diyorum ama dediğin gibi hayal kırıklığı oluyor. O düşünmemek nasıl oluyor ya insan her şeyden çok istediği şeyi düşünmeden duramaz. Ve sürekli önümüze bebeği anımsatacak şeyler çıkıyor o yüzden o biraz zor. Bu arada ben regl olmadım 4 günüm var senin adetin bitti mi
Aaa üzdüüüüüBeni özledikce etiketleyin siz öyle anca bildirim gelir.
Evet de bu niye solukH hawaii V Vavelya09ArasaNillGerek @Yaseminnn35 bugunki testim de bu kontrol cizgisi de soluk cikti Eki Görüntüle 3377709 Eki Görüntüle 3377710